|
reagovat
|
Diskuzní fórum SERIÁLY
příspěvky 27141 - 27160
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1357
- 1358
- 1359
- .
- 3268
- 3269
reaguje na:
pepo
Jsem si přečetl z nacistov
...asi proto že hledám poslední info k třetí serii Muže z vysokého zámku.
...asi proto že hledám poslední info k třetí serii Muže z vysokého zámku.|
reagovat
|
reaguje na:
Gorecki
Už viem ako si to myslel. My nepochádzame z dnešných opíc, pochádzame z opíc dávno vyhynulých
Len si tak zareagoval že, Nie, nebol! Tak som chcel aby si to vysvetlil.
Len si tak zareagoval že, Nie, nebol! Tak som chcel aby si to vysvetlil.
|
reagovat
|
reaguje na:
FallenMaia
Ale ved iste. Jasne ze to nebol jednorozec. Suhlasim, len sme sa nepochopili. Pokusal som sa to vysvetlit, ale asi som to tym len viac zamotal.
|
reagují:
FallenMaia
|
reagovat
|
reaguje na:
Gorecki
Ja chápem ale je to blbosť, šimpanzy a my máme spoločného predka, ten spoločný predok má spoločného predka s gorilami, a spoločný predok goríl a nášho predka má spoločného predka s orangutanmi. Veď to musí vidieť každý. Všetko to boli vlastne opice, všetci tí spoloční predkovia, či už náš so šimpanzmi, alebo ten pred tým s gorilami, atď. všetko to boli opice. Veď aj náš predok Australopithecus sa zo všetkých zvierat najviac podobal opici pretože pochádzal zo spoločného predka čo bola vlastne opica. To len ľudia sú hákliví počuť pravdu tak všade sa píše že my a opice máme spoločného predka ale nebola to opica bolo to niečo iné. Ale ak by som získal DNA toho nášho predka a naklonoval ho ako v Jurskom Parku a ukázal ti ho, tak by si sa naňho pozrel a povedal by si: "veď je to len vypelichaná opica" pretože to tak bohužiaľ je 

|
reagují:
Gorecki
|
reagovat
|
reaguje na:
DarkSith
Ja nieco take spochybnujem?:) Ved pisem to iste:) Narazal som na poznamku, ze sme sa vyvinuli z opice. Ide o nepresny pojem, pretoze tou opicou z hladiska klasifikacie stale sme. Ak sa narazalo na predstavu toho, co dnes vnimame ako “opicu”, tak nie, nevyvinuli sme sa z nej, lebo mame spolocneho predka, ktory je odlisny od nas oboch.
|
reagovat
|
Ak sa bavime o primatoch, tak ano, daju sa oznacit slovom “opica”. Myslel som tym ze sucasne opice su nasim bratrancom, nie predkom. Ospravedlnujem sa za pripadne nedorozumenie.:)
|
reagovat
|
Taky třeba nechápu, proč můžu říct partnerce "Ty seš ale kočka!" a ne "Ty seš ale kráva!" Přitom kráva je nádherné majestátní zvíře, které nám dává mléko, sýr, hovězí, tatarák, roštěnou.... a kočka nám akorát sere do bedýnky, v lepším případě.
|
reagovat
|
reaguje na:
Axis
To je fakt take tazke pochopit, ze opica nie je nas predok, ale pribuzny?:)
Ze mame spolocneho predka, ktory nebol ani clovek ani opica?
Ze mame spolocneho predka, ktory nebol ani clovek ani opica?
|
reagovat
|
reaguje na:
Axis
Podle mne je to neuctivé maximálně tak k opicím, že se z nich dělá nadávka, přitom je to strašně fajn zvíře.
Teď to hodně přeženu, ale panter je oproti třeba šimpanzovi neuvěřitelný retard, přesto je black pnther super a black monkey slur?
Teď to hodně přeženu, ale panter je oproti třeba šimpanzovi neuvěřitelný retard, přesto je black pnther super a black monkey slur?

|
reagovat
|
Mám být rád že se tady z toho stávají druzí Clerks? Možná že jo...ale kdo je tu vlastně nedospělej Randal Graves? A je blbý že se tomu dokážu smát a přitom vědět, že ta hranice je fakt tenká? Plno otázek a málo odpovědí, ovšem to že je to aspoň neuctivý, by měl vzít v potaz i TonyLyndon.
|
reagují:
BarryLyndon
|
reagovat
|
TOP Diskuze
84Avatar: Oheň a popel: Recenze 45Odyssea: Trailer 43Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 40Den odhalení: Teaser 24Téma: Rozbor Supergirl aneb proč bychom neměli dostat Strážce Galaxie 4 23První dojmy: třetí Avatar 22Avatar drancuje kina po celém světě, ale na dvojku nestačí. Padnou dvě miliardy? 13The Sheep Detectives: Trailer 10Co prozradily leaky Avengers: Doomsday teaserů o zápletce? 56Odyssea: KINORIP Prolog