Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 25341 - 25360 Napsat příspěvek

Ballers

Prr prr, to teda neni "Entourage z NFL". Kvuli tomu prirovnani jsem tomu taky dal sanci, ale z kouzla Entourage to nema nic ?)
713348
Prr prr, to teda neni "Entourage z NFL". Kvuli tomu prirovnani jsem tomu taky dal sanci, ale z kouzla Entourage to nema nic *?)*
Ballers
2 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Tak alespoň něco mi dneska udělalo radost link :+
713337
Tak alespoň něco mi dneska udělalo radost https://www.youtube.com/watch?v=S0KRn5T2JRQ *:+*
1 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Přesně tak, je to Entourage akorát o americkým fotbalu.
713312
Přesně tak, je to Entourage akorát o americkým fotbalu.
713311
1 -1
reagovat
Podle mne to spíš něco jako americkofotbalové Entourage :-)
713311
Podle mne to spíš něco jako americkofotbalové Entourage :-)
5 -1
reagují: speedy.mail
reagovat
Jako mě na to tehdy nalákali známí, že je to „prej jako Californication, jen z prostředí americkýho fotbalu“. Samá voda, no. Rob tam občas střelí nějakou hlášku, Rock je v pohodě, ale pak dál, když už to jako vypadalo na zápletku, že hele, tohodle by se mohli chytit, z toho něco rozvinout a ... další díl už si na to ani nevzpomenou :) Překvapilo mě, že to bude mít už pátou řadu.
713310
Jako mě na to tehdy nalákali známí, že je to „prej jako Californication, jen z prostředí americkýho fotbalu“. Samá voda, no. Rob tam občas střelí nějakou hlášku, Rock je v pohodě, ale pak dál, když už to jako vypadalo na zápletku, že hele, tohodle by se mohli chytit, z toho něco rozvinout a ... další díl už si na to ani nevzpomenou *:)* Překvapilo mě, že to bude mít už pátou řadu.
1 -2
reagovat
reaguje na: verbst
Pokud Ti to moc nesedí, tak asi nemá cenu pokračovat. Druhá a třetí řada jsou zajímavější a i zábavnější. Přesto celé to stojí, jestli dokážeš přijmout postavy a ten svět ve kterém se pohybují. Zkus kouknout na recenze, na TvZone.
713309
Pokud Ti to moc nesedí, tak asi nemá cenu pokračovat. Druhá a třetí řada jsou zajímavější a i zábavnější. Přesto celé to stojí, jestli dokážeš přijmout postavy a ten svět ve kterém se pohybují. Zkus kouknout na recenze, na TvZone.
713301
2 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Ech. Tak nic teda, no... 
Díky. 
713308
Ech. Tak nic teda, no...  Díky. 
713307
1 -3
reagovat
reaguje na: verbst
Naopak, ještě víc rozmělní, vydržel jsem ze setrvačnosti do třetí řady.
713307
Naopak, ještě víc rozmělní, vydržel jsem ze setrvačnosti do třetí řady.
713301
0 0
reagují: verbst
reagovat
Zkusil jsem Ballers. Jsem v půlce čtvrtýho dílu.. Zlepší se to nějak? Dostane to nějakej spád, smysl a děj? Nebo se nemám trápit? 
713301
Zkusil jsem Ballers. Jsem v půlce čtvrtýho dílu.. Zlepší se to nějak? Dostane to nějakej spád, smysl a děj? Nebo se nemám trápit? 
1 -1
reagují: hroubek, Ash_Black
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
:D

btw to u mne bude mít stejný efekt jako HBOGO, to kvalitní už jsem z 90% viděl, filmů většinu mám a když se rozjede nový seroš nebo se chci kouknout na Sopranos, tak si to na měsíc zaplatím (zkušební když mám novou kartu :D ) , jinak mi to fakt nemá co nabídnout. Ty kvalitní filmy mám v kině, superkvalitní i koupené nadoma a seriálů nebude tolik. 
713142
*:D* btw to u mne bude mít stejný efekt jako HBOGO, to kvalitní už jsem z 90% viděl, filmů většinu mám a když se rozjede nový seroš nebo se chci kouknout na Sopranos, tak si to na měsíc zaplatím (zkušební když mám novou kartu *:D* ) , jinak mi to fakt nemá co nabídnout. Ty kvalitní filmy mám v kině, superkvalitní i koupené nadoma a seriálů nebude tolik. 
713141
3 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tak delaji jim Lviho krale:D
713141
Tak delaji jim Lviho krale*:D*
713135
9 -1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Docela koukám že tam mají National Geographic.
713135
Docela koukám že tam mají National Geographic.
713133
1 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Prvni pohled na Disney+
Start 12 listopadu za sympatických 6.99 dolarů.
713133
Prvni pohled na [url=https://pbs.twimg.com/media/D35-aWAUwAAaQ4e?format=jpg&name=large]Disney+[/url] Start 12 listopadu za sympatických 6.99 dolarů.
3 -1
reagovat

Chilling Adventures of Sabrina - 2. série

Druhá série mě baví podobně jako první a když přehlédnu zbytečnosti z díly SJW tak nemám žádné velké výhrady. Sabrina jako posel z pekla upalující anděli a hlavně její hláška "I am the Dark Lord's sword!" mě naprosto dostala. Kiernan Shipka si roli Sabriny viditelně užívá a není sama. Obsazení se tady prostě povedlo na jedničku. Doufám, že čekání na třetí sérii nám zkrátí opět nějaký speciální díl. ;)
713129
Druhá série mě baví podobně jako první a když přehlédnu zbytečnosti z díly SJW tak nemám žádné velké výhrady. [spoiler]Sabrina jako posel z pekla upalující anděli a hlavně její hláška "I am the Dark Lord's sword!" mě naprosto dostala.[/spoiler] Kiernan Shipka si roli Sabriny viditelně užívá a není sama. Obsazení se tady prostě povedlo na jedničku. Doufám, že čekání na třetí sérii nám zkrátí opět nějaký speciální díl. *;)*
Chilling Adventures of Sabrina - 2. série
0 -1
reagovat

Fleabag

Načal som 2. sezónu a hneď prvý diel v tej reštaurácii absolútny masaker. Medzi vzťaho-sitcomami asi neexistuje momentálne nič lepšie. :+
713119
Načal som 2. sezónu a hneď prvý diel v tej reštaurácii absolútny masaker. Medzi vzťaho-sitcomami asi neexistuje momentálne nič lepšie. *:+*
Fleabag
4 0
reagovat
Hm, tak kvůli tomuhle bych se na to i podíval. Tohle by byla imho skvělá volba i do filmu, beze srandy. Má obrovské charisma a všechno bych mu žral i s navijákem, no homo. 
713108
Hm, tak kvůli tomuhle bych se na to i podíval. Tohle by byla imho skvělá volba i do filmu, beze srandy. Má obrovské charisma a všechno bych mu žral i s navijákem, no homo. 
713096
2 -1
reagovat
Celkem zajímavá volba. ;)
713102
Celkem zajímavá volba. *;)*
713096
1 -1
reagovat

Titans season 2

Ser Jorah Mormont bude Bruce Wayne.:o
713096
Ser Jorah Mormont bude Bruce Wayne.*:o*
Titans season 2
3 -2
reagují: AndyKaufman, DarkSith
reagovat

Sex Education

Zacne to docela silene a postupne se to necekane uzemni, aby se resili vaznejsi veci, a to dost prijemne nenasilnym zpusobem. Tam, kde Skins jsou parodii sebe sama, je si tohle jiste v kramflecich. Plus naprosto paradni cast. Oba palce nahoru :+
713014
Zacne to docela silene a postupne se to necekane uzemni, aby se resili vaznejsi veci, a to dost prijemne nenasilnym zpusobem. Tam, kde Skins jsou parodii sebe sama, je si tohle jiste v kramflecich. Plus naprosto paradni cast. Oba palce nahoru *:+*
Sex Education
3 -1
reagovat

GoT (a jiný věci)

Docela zajímavej rozhovor s Night Kingem, kterýho hraje (čecho)Slovák :+
712917
Docela zajímavej [url=https://www.novinky.cz/muzi/502091-nocni-kral-ze-hry-o-truny-zije-v-olomouci.html]rozhovor [/url]s Night Kingem, kterýho hraje (čecho)Slovák *:+*
GoT (a jiný věci)
4 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se