Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 24701 - 24720 Napsat příspěvek
reaguje na: Maverick
Svym zpusobem ano :D
718847
Svym zpusobem ano *:D*
718833
1 0
reagovat

GoT S08E06

Tak i já to mám za sebou, a mé pocity jsou trochu rozporuplné. Sedlo mě pomalejší tempo, celková atmosféra, a má to i několik opravdu dojemných scén. Ale pak tam jsou momenty, u kterých jsem si myslel, že si tvůrci z nás dělají trochu srandu, a samotné vyvrcholení není špatné, přesto jsem doufal v něco malinko jiného. 7-7,5/10
718841
Tak i já to mám za sebou, a mé pocity jsou trochu rozporuplné. Sedlo mě pomalejší tempo, celková atmosféra, a má to i několik opravdu dojemných scén. Ale pak tam jsou momenty, u kterých jsem si myslel, že si tvůrci z nás dělají trochu srandu, a samotné vyvrcholení není špatné, přesto jsem doufal v něco malinko jiného. 7-7,5/10
GoT S08E06
1 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
nie rozumiem :), len on ponuku Tyriona reaguje v štýle prečo myslíš, že som sa trepal až sem a hodí ten Bond vilain kukuč, že to bolo divné...
718838
nie rozumiem :), [spoiler]len on ponuku Tyriona reaguje v štýle prečo myslíš, že som sa trepal až sem a hodí ten Bond vilain kukuč, že to bolo divné... [/spoiler]
718834
1 0
reagovat
Dnešní rozhovor na DVTV hodně pěkně rozebírá to zakončení a vůbec celý seriál. 
718835
Dnešní [url=https://video.aktualne.cz/dvtv/zive-hra-o-truny-skoncila-martin-veselovsky-s-hosty-komentuj/r~e5c95a107a9911e9a305ac1f6b220ee8/]rozhovor na DVTV[/url] hodně pěkně rozebírá to zakončení a vůbec celý seriál. 
2 -3
reagovat
reaguje na: Maverick
Ne, nepochopil
718834
Ne, nepochopil
718833
4 -1
reagují: Maverick
reagovat
a oné, pochopil som to správne, že Bran je vlastne hlavný záporák seriálu ?
718833
a oné, pochopil som to správne, že [spoiler]Bran je vlastne hlavný záporák seriálu ?[/spoiler]
0 -4
reagují: AndyKaufman, speta.jr, do_Od
reagovat

GOT

čert to ber, som.... nie nespokojný :+, Internet si aspoň môže dať pohov kedže sa John nakoniec s tým svojím vlkom pomojkal..  Pre mňa víťazom určite Bron, dostal dva najväčšie zámky, ministerstvo financii a zábavy k tomu, pritom nemusel ani prstom pohnúť a navyše sa aj tomu syfilisu stihol vyhnúť.  
718830
čert to ber, som.... nie nespokojný *:+*, Internet si aspoň môže dať pohov kedže s[spoiler]a[/spoiler][spoiler] John nakoniec s tým svojím vlkom pomojkal.. [/spoiler] Pre mňa víťazom určite [spoiler]Bron, dostal dva najväčšie zámky, ministerstvo financii a zábavy k tomu, pritom nemusel ani prstom pohnúť a navyše sa aj tomu syfilisu stihol vyhnúť.   [/spoiler]
GOT
5 -2
reagovat

GoT

[spoiler]Poprvé za celou historiiGoT jsem měl problém s hereckým výkonem Jona. Jestli měl hrát nějakou rozpolcenost nebo to, že už u něj začíná převládat pocit, že musí Dany zabít... nevím, ale já to vůbec neviděl. Viděl jsem jenom ufňukanýho ňoumu. Čekal jsem, že bude potřebovat ještě jedno kolo rozhovoru s Tyrionem, Davosem a Aryou a pak až za nějakých 10 - 15 minut ji zabije. Ale alespoň mě to fakt překvapilo. Jinak díky tomu epilogu nebo jak nazvat tu část dílu po zabití Dany, mě ten samotný konec skoro vůbec emočně nezasáhl. To mě 100x víc rozsekal páteční konec TBBT. Samozřejmě scéna s Brienne a malá rada super, ale jinak nevím... nehejtuju to, ale rozpačitý z toho jsem.[/spoiler]
718828
[spoiler][spoiler]Poprvé za celou historiiGoT jsem měl problém s hereckým výkonem Jona. Jestli měl hrát nějakou rozpolcenost nebo to, že už u něj začíná převládat pocit, že musí Dany zabít... nevím, ale já to vůbec neviděl. Viděl jsem jenom ufňukanýho ňoumu. Čekal jsem, že bude potřebovat ještě jedno kolo rozhovoru s Tyrionem, Davosem a Aryou a pak až za nějakých 10 - 15 minut ji zabije. Ale alespoň mě to fakt překvapilo. Jinak díky tomu epilogu nebo jak nazvat tu část dílu po zabití Dany, mě ten samotný konec skoro vůbec emočně nezasáhl. To mě 100x víc rozsekal páteční konec TBBT. Samozřejmě scéna s Brienne a malá rada super, ale jinak nevím... nehejtuju to, ale rozpačitý z toho jsem.[/spoiler][/spoiler]
GoT
2 -1
reagovat

GoT s08e06

Konečně to skončilo, hurá. Moje nejhorší obavy se naplnily.  Jediné, co se povedlo je opětovné shledání Jona s Duchem a všechno s Drogonem, zbytek klišé za klišé. Celou sérii bych pak shrnul jako sled promarněných příležitostí, byť svoje momenty měla, např. Cleganebowl nebo Theon you are good man. Na nějaké širší hodnocení prostě nemám síly, jdu podepsat petici a dál vyhlížet knihy :-
718826
Konečně to skončilo, hurá. [spoiler]Moje nejhorší obavy se naplnily.  Jediné, co se povedlo je opětovné shledání Jona s Duchem a všechno s Drogonem, zbytek klišé za klišé. Celou sérii bych pak shrnul jako sled promarněných příležitostí, byť svoje momenty měla, např. Cleganebowl nebo Theon you are good man. Na nějaké širší hodnocení prostě nemám síly, jdu podepsat petici a dál vyhlížet knihy *:-*[/spoiler]
GoT s08e06
4 -15
reagovat
reaguje na: Gorecki
Já to tak i pochopil, jen tomu prostě nedali dost času - překvapilo mě např, že nikde nepadlo jeho jméno. Ostatně viz 1. řada a "zrada" Neda Starka. Každopádně chápu jejich časové problémy, jen mě to překvapilo (včetně toho, že se na nikoho na zdi třeba neusmál).
718822
[spoiler]Já to tak i pochopil, jen tomu prostě nedali dost času - překvapilo mě např, že nikde nepadlo jeho jméno. Ostatně viz 1. řada a "zrada" Neda Starka. Každopádně chápu jejich časové problémy, jen mě to překvapilo (včetně toho, že se na nikoho na zdi třeba neusmál).[/spoiler]
718817
0 -1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Ak nikto neurobi vlastnu shawarmu, budem sklamany.
718818
Ak nikto neurobi vlastnu shawarmu, budem sklamany.
718815
4 -2
reagovat
reaguje na: Gonzi
On o nejaku slavu ani nikdy velmi nestal a vzdy mal len jeden ciel - porazit WW a nasledne sluzit Danny. Obe veci padli, takze sa vratil tam, kde citil, ze nejako vzdy patril - ako vodca Wildlingov.
718817
[spoiler]On o nejaku slavu ani nikdy velmi nestal a vzdy mal len jeden ciel - porazit WW a nasledne sluzit Danny. Obe veci padli, takze sa vratil tam, kde citil, ze nejako vzdy patril - ako vodca Wildlingov.[/spoiler]
718812
3 -5
reagují: Gonzi
reagovat

The Chef Show

Jon Favreau bude mít kuchařskou show a objeví se RDJ, Gwyneth Paltrow, Russoovci, Tom Holland (ten by mohl vyspoilerovat recepty), Bill Burr, Andrew Rea (Binging with Babish, někdo?) a Kevin Feige.:+

Teď jsem dostal chuť na kubánský sendvič a pustit si Chefa.
718815
Jon Favreau bude mít [url=https://www.youtube.com/watch?v=gPtPs22gtOA]kuchařskou show[/url] a objeví se RDJ, Gwyneth Paltrow, Russoovci, Tom Holland (ten by mohl vyspoilerovat recepty), Bill Burr, Andrew Rea (Binging with Babish, někdo?) a Kevin Feige.*:+* Teď jsem dostal chuť na kubánský sendvič a pustit si Chefa.
The Chef Show
7 -1
reagují: Gorecki
reagovat

Barry 2x08

To byl zase jednou herecky koncert... Ale fakt cekat rok na tohle rozuzlení:(
718814
To byl zase jednou herecky koncert... [spoiler]Ale fakt cekat rok na tohle rozuzlení*:(*[/spoiler]
Barry 2x08
0 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tak už to někdy bývá. I v reálném světě je spoustu zapomenutých hrdinu. Člověk má očekávání které ale někdy nepřijdou. 
718813
Tak už to někdy bývá. I v reálném světě je spoustu zapomenutých hrdinu. Člověk má očekávání které ale někdy nepřijdou. 
718812
6 -1
reagovat

GoT

nice, bylo to fajn, jak finále tak celý seriál.
Osobně mě jen trochu zamrzelo, že Jon prošel celým seriálem obrovským dramatickým obloukem, aby se nakonec mlčky vrátil na zeď. Jeho hrdinství je zapomenuto, jeho jméno je zapomenuto atd...
718812
nice, bylo to fajn, jak finále tak celý seriál. [spoiler]Osobně mě jen trochu zamrzelo, že Jon prošel celým seriálem obrovským dramatickým obloukem, aby se nakonec mlčky vrátil na zeď. Jeho hrdinství je zapomenuto, jeho jméno je zapomenuto atd...[/spoiler]
GoT
4 -3
reagují: Gorecki, okkac
reagovat
reaguje na: Kostěj
Vstával jsem v cca půl 6. A do práce jsem šel až v půl 8 8):D
718811
Vstával jsem v cca půl 6. A do práce jsem šel až v půl 8 *8)**:D*
718803
0 -1
reagovat
reaguje na: Kostěj
Za normálních okolností ano. Ale jsem pracovně v Barceloně a moje pracovní povinnost začíná až po obědě dnes. :D Tak jsem se mrknul rano
718808
Za normálních okolností ano. Ale jsem pracovně v Barceloně a moje pracovní povinnost začíná až po obědě dnes. *:D* Tak jsem se mrknul rano
718803
1 -2
reagovat
reaguje na: okkac
Tak Sever si toho odtrpel asi najviac a aj najviac obetoval. Takze ta nezavislost nie je uplne nezasluzena.
718806
[spoiler]Tak Sever si toho odtrpel asi najviac a aj najviac obetoval. Takze ta nezavislost nie je uplne nezasluzena.[/spoiler]
718800
1 -6
reagovat
To nikdo nechodíte do práce či co? Nebo jste kvůli tomu vstávali?
718803
To nikdo nechodíte do práce či co? Nebo jste kvůli tomu vstávali?
2 0
reagují: RainMakeR, okkac
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se