Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 24501 - 24520 Napsat příspěvek

Dark

Neznam, ale pisu si...
720278
Neznam, ale pisu si...
Dark
1 0
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Je to pecka, dnes davam posledni dil a syndrom nateseni je maximalni. Je to fakt skvele zahrane, natocene a soundtrack je tam fakt luxusni.
720273
Je to pecka, dnes davam posledni dil a syndrom nateseni je maximalni. Je to fakt skvele zahrane, natocene a soundtrack je tam fakt luxusni.
720263
2 0
reagovat

Dark

Opakuju se, ale žánrově spřízněnému Stranger Things to nakopává zadek po všech stránkách, za mě maximální natěšenost link :+
720263
Opakuju se, ale žánrově spřízněnému Stranger Things to nakopává zadek po všech stránkách, za mě maximální natěšenost https://www.youtube.com/watch?v=810CHvSdXOo *:+*
Dark
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: okkac
Dík, no tak to snad dám :D
720130
Dík, no tak to snad dám *:D*
720114
0 -1
reagovat
reaguje na: dreamy
Nováček přijde do zóny a je přiřazen k jednotce, která má za úkol čistit evakuaované vesnice od hospodářských a jiných zvířat, které jsou radioaktivní, což znamená hlavně psy. Takže dojedou, nechají psy k sobě přiběhnout a pak začnou pálit a postupně začisťovat i domy od nich. Nutno ale říct, že přímý zásah psa nikde neuvidíš. Vždy jen záběr na vojáka ze zbraní a výstřel. A pak záběr na mrtvého psa a to ne vždy ale jen občas.
720114
[spoiler]Nováček přijde do zóny a je přiřazen k jednotce, která má za úkol čistit evakuaované vesnice od hospodářských a jiných zvířat, které jsou radioaktivní, což znamená hlavně psy. Takže dojedou, nechají psy k sobě přiběhnout a pak začnou pálit a postupně začisťovat i domy od nich. Nutno ale říct, že přímý zásah psa nikde neuvidíš. Vždy jen záběr na vojáka ze zbraní a výstřel. A pak záběr na mrtvého psa a to ne vždy ale jen občas.[/spoiler]
720103
2 -1
reagují: dreamy
reagovat
reaguje na: okkac
Pls do spoileru co a jak 
720103
Pls do spoileru co a jak 
720016
0 -1
reagují: okkac
reagovat
ch.
rozhovor na dvtv na stejny urovni jako serial :D
720067
ch. rozhovor na dvtv na stejny [url=https://wave.rozhlas.cz/jak-zabranit-dalsimu-cernobylu-musime-byt-k-reaktorum-pokorni-rika-expert-7952877]urovni[/url] jako serial *:D*
2 -3
reagovat
reaguje na: verbst
Vypadá to dost hrozně. Opravdu mě nevadí, že je hlavní postava lesba a Ruby Rose se do role Batwoman hodí. Problém je jak špatně to celé vypadá. Bohužel mám obavu, že z toho bude jen další samoúčelná SJW agitka.8)
720037
Vypadá to dost hrozně. Opravdu mě nevadí, že je hlavní postava lesba a Ruby Rose se do role Batwoman hodí. Problém je jak špatně to celé vypadá. Bohužel mám obavu, že z toho bude jen další samoúčelná SJW agitka.*8)*
719962
3 -1
reagovat
ch.
3 zatim nej. tohle za 3/10 
720030
ch. 3 zatim nej. tohle za 3/10 
1 -10
reagovat

Chernobyl e04

Silný diel, ale tretí u mňa zostáva najsilnejším. Som zvedavý na finále. Tu sa asi už uplne odkloníme od toho čo sa dialo v skutočnosti, ale keď to bude prospešté kvalite tejto minisérie, ako to bolo doteraz nemám  stým problém.:+
720018
Silný diel, ale tretí u mňa zostáva najsilnejším. Som zvedavý na finále. Tu sa asi už uplne odkloníme od toho čo sa dialo v skutočnosti, ale keď to bude prospešté kvalite tejto minisérie, ako to bolo doteraz nemám  stým problém.*:+*
Chernobyl e04
0 -1
reagovat

Chernobyl e04

Díl, který pejskari asi nevydychaj :D:D:D
720016
Díl, který pejskari asi nevydychaj *:D**:D**:D*
Chernobyl e04
1 -1
reagují: dreamy
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Já občas fakt pochybuju, že ty seš doopravdickej člověk... 
720008
Já občas fakt pochybuju, že ty seš doopravdickej člověk... 
720003
4 -2
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Nalakal jsi :+
720004
Nalakal jsi *:+*
720003
6 -1
reagovat

Chernobyl 4

Zatím teda nejslabší díl. Bohužel čekal jsem že ukážou mutanty
Ale to se nestalo :(:-
Ale i tak to mělo divně temnou a ponurou atmosféru.
720003
Zatím teda nejslabší díl. Bohužel čekal jsem že ukážou [spoiler]mutanty [/spoiler]Ale to se nestalo *:(**:-* Ale i tak to mělo divně temnou a ponurou atmosféru.
Chernobyl 4
1 -9
reagují: verbst, TedGeorge
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK

Swamp Thing

no doprdele ! Tak tohle bude hodně akčně hororový !!!
720002
no doprdele ! Tak tohle bude hodně akčně hororový !!!
Swamp Thing
719994
1 0
reagovat
hoši a holky, ono je ten What we do in the shadows seriál fakt dobrý, lepší než film by som povedal :+ tá poviedkovitosť tomu dosť pomáha 
719998
hoši a holky, ono je ten [b]What we do in the shadows[/b] seriál fakt dobrý, lepší než film by som povedal *:+* tá poviedkovitosť tomu dosť pomáha 
3 -1
reagovat
Jo, ten seriál bude asi něco jako Supergirl, ale ještě víc se přitvrdí v girl power :D
719995
Jo, ten seriál bude asi něco jako Supergirl, ale ještě víc se přitvrdí v girl power *:D*
0 -2
reagovat

Swamp Thing

Sice to vypadá úplně jinak, než bych čekal, zároveň je to ale hodně velká paráda, jsem na to docela zvědavý link :+
719994
Sice to vypadá úplně jinak, než bych čekal, zároveň je to ale hodně velká paráda, jsem na to docela zvědavý https://www.youtube.com/watch?v=xVnHZ5SF1Jg *:+*
Swamp Thing
1 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Gorecki
719987
https://media.giphy.com/media/Kbq2IYiQtolLW/giphy.gif
719970
2 -2
reagovat

Ruby Rose

Mě osobně se moc libi. Měli ji obsadit jako Catwoman.  V obličeji má dost podobný rysy jako M. Pfeiffer z Batman se vrací.
Škoda
719984
Mě osobně se moc libi. Měli ji obsadit jako Catwoman.  V obličeji má dost podobný rysy jako M. Pfeiffer z Batman se vrací. Škoda
Ruby Rose
1 -7
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se