Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 24481 - 24500 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
Já jsem před koncem prvního dílu, ano je to cool. Ale..... nějak nevím čeho se tam chytit. Po stejném dějí v knížce už jsem se 10x držel smíchy za břicho a kroutil hlavou nad geniálním psaním, tady to prostě není.... Přijde mi to spíš jako pocta než adaptace.
720601
Já jsem před koncem prvního dílu, ano je to cool. Ale..... nějak nevím čeho se tam chytit. Po stejném dějí v knížce už jsem se 10x držel smíchy za břicho a kroutil hlavou nad geniálním psaním, tady to prostě není.... Přijde mi to spíš jako pocta než adaptace.
720593
1 -2
reagovat

Good Omens

Je to strašně cool! :+
720593
Je to strašně cool! *:+*
Good Omens
1 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat

Zone Blanche

jako neni to spatny, ale je to dost utahany.... druha serka jen z povinnosti, abych videl. jaky vysvetleni si vycucaj z prstu pro ten mystery blabol
720537
jako neni to spatny, ale je to dost utahany.... druha serka jen z povinnosti, abych videl. jaky vysvetleni si vycucaj z prstu pro ten mystery blabol
Zone Blanche
3 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Nepoznám to ale vyzerá to dobre. Ale škoda že to má epizodickú štruktúru.
720488
Nepoznám to ale vyzerá to dobre. Ale škoda že to má epizodickú štruktúru.
720419
0 0
reagovat

Dexter

Porokoch rewatchujem Dextera a je to stále pecka. Až na 3. sériu (a tie posledne dve...
720485
Porokoch rewatchujem Dextera a je to stále pecka. Až na 3. sériu (a tie posledne dve...
Dexter
2 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Dobrý, tak to je nejvyšší čas dohnat původní film :+
720431
Dobrý, tak to je nejvyšší čas dohnat původní film *:+*
720343
0 0
reagovat
BTW prvni rada Zone Blanch je ode dneska na Netflixu komplet s ceskymi titulky...
720419
BTW prvni rada Zone Blanch je ode dneska na Netflixu komplet s ceskymi titulky...
4 -1
reagují: Mr.FREAKE
reagovat

Dark Crystal

Paci sa mi, ako su vsetci odvareni z tej "animacie" (btw, nejde o animaciu ale o babkoherectvo, ale to je detail), pricom ide o uplne vernu a doslovnu kopiu stylu prveho filmu z roku 1982.:+

Iba to ukazuje, ako sme uz unaveni z tych CGI animakov.
720400
Paci sa mi, ako su vsetci odvareni z tej "animacie" (btw, nejde o animaciu ale o babkoherectvo, ale to je detail), pricom ide o uplne vernu a doslovnu kopiu stylu prveho filmu z roku 1982.*:+* Iba to ukazuje, ako sme uz unaveni z tych CGI animakov.
Dark Crystal
5 -7
reagovat
No doprdele!!!! Tak to je luxusní! A ta animace je total super.
Must see8)
720396
No doprdele!!!! Tak to je luxusní! A ta animace je total super. Must see*8)*
720343
1 -4
reagovat
Pěkný. Na hlasovým obsazení se koukám taky nešetřilo. :+
720376
Pěkný. Na hlasovým obsazení se koukám taky nešetřilo. *:+*
2 0
reagovat
vyzera to veeelmi libove :o:+
720375
vyzera to veeelmi libove *:o**:+*
4 0
reagovat
Mega. Hamill to sdílel na insta a úple jsem se nemohl odtrhnout.
720352
Mega. Hamill to sdílel na insta a úple jsem se nemohl odtrhnout.
720343
2 -1
reagovat
Proboha...tak tohle je mega hype a ani jsem netušil, že se na něčem podobném pracuje.
720346
Proboha...tak tohle je mega hype a ani jsem netušil, že se na něčem podobném pracuje.
720343
5 -1
reagovat

NETFLIX: Dark Crystal

Ty vole, to vypadá fantasticky :o:+ 

link
720343
Ty vole, to vypadá fantasticky *:o**:+*  [url=https://www.youtube.com/watch?v=zSV42j8lccg]https://www.youtube.com/watch?v=zSV42j8lccg[/url]
NETFLIX: Dark Crystal
11 -1
reagovat
JJ, jel link
720326
JJ, jel http://serial.tvzone.cz/zone-blanche/recenze/
720312
0 -1
reagovat
Super. Protože druhá rada zone blanche uz probehla na francouzské tv ale kromě prvních dvou dílů v nic moc kvalitě není nikde k sehnání
720323
Super. Protože druhá rada zone blanche uz probehla na francouzské tv ale kromě prvních dvou dílů v nic moc kvalitě není nikde k sehnání
720312
0 -1
reagovat
Ted tady jel hype na Zone Blanch? Ja jen, ze od 14. cervna mu pojede druha rada...
720312
Ted tady jel hype na Zone Blanch? Ja jen, ze od 14. cervna mu pojede druha rada...
0 -1
reagují: TedGeorge, okkac
reagovat

The Dark

Hlavně ten seriál má už potvrzenou třetí řadu, která bude závěrečná. Od začátku plánovali "trilogii" Což chválím, lepší, než to natahovat všemi směry:+
BTW má to jedny z nejlepších počátečních titulků, až pak mi časem došlo, že už ta hudba zazněla v Breaking Bad.
720310
Hlavně ten seriál má už potvrzenou třetí řadu, která bude závěrečná. Od začátku plánovali "trilogii" Což chválím, lepší, než to natahovat všemi směry*:+* BTW má to jedny z nejlepších počátečních titulků, až pak mi časem došlo, že už ta hudba zazněla v Breaking Bad.
The Dark
2 0
reagovat

Dark

BTW: Druhá sezóna má premiéru už 21. června a trailer vypadá jednoduše lahůdkově.
720299
BTW: Druhá sezóna má premiéru už 21. června a trailer vypadá jednoduše lahůdkově.
Dark
1 0
reagovat

Dark

jj je to vyborne, pred rokom dvoma to tu niekto hypoval
720292
jj je to vyborne, pred rokom dvoma to tu niekto hypoval
Dark
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se