Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 24061 - 24080 Napsat příspěvek
V rámci tý třetí řady, nahodil jsem opakování. První řada, po prvních dvou dílech jsem zbytek dal v podstatě v kuse, furt funguje. Teď jsem v druhý a tam už je to pro mě překvapivě horší. Nemám tendence to dávat v kuse, jsem u čtrtýho dílu a mám dojem, že se tam vlastně nic moc neděje.
725342
V rámci tý třetí řady, nahodil jsem opakování. První řada, po prvních dvou dílech jsem zbytek dal v podstatě v kuse, furt funguje. Teď jsem v druhý a tam už je to pro mě překvapivě horší. Nemám tendence to dávat v kuse, jsem u čtrtýho dílu a mám dojem, že se tam vlastně nic moc neděje.
0 0
reagují: earthworm
reagovat
reaguje na: TedGeorge
film áno, scéna v ST nieeeeeeeeeeeeeee
725337
film áno, scéna v ST nieeeeeeeeeeeeeee
725335
6 -5
reagovat
reaguje na: pepo
No, chtěl jsem říct, že se rádo stalo, ale lhal bych :-
725336
No, chtěl jsem říct, že se rádo stalo, ale lhal bych *:-*
725333
1 -1
reagovat
reaguje na: pepo
Ale Neverending story super, ne? :D
725335
Ale Neverending story super, ne? *:D*
725333
3 -1
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: Kostěj
ďakujem. Už som sa bál, že som v tom sám :D
725333
ďakujem. Už som sa bál, že som v tom sám *:D*
725332
3 -3
reagují: Kostěj, TedGeorge
reagovat

Stranger Things 3

Hm. Tak za mě teda bohužel fakt ne :-(.

Z Hoppera je vysloveně karikatura, ze záporáků víceméně rovněž. Dramatická úroveň nefunguje skoro vůbec, celá zápletka s ruskou základnou je totálně nesmyslná od konceptu po provedení (a to je suspension of disbelief moje oblíbená disciplína). Jo, jasně, máme tu Robin a Ericu a opravdu boží design monstra a úžasnýho Murraye "Bald Eagle" Baumana u kterýho bych si z fleku zarezervoval termín na vztahový poradenství, ale ten úskok do parodie / absurdní komedie je bohužel příliš silnej a hrozně se to s tím zbytkem tříská, což dobře ilustruje totálně absurdní pěvecká scéna která úplně odstřelila jinak docela dobrej závěrečnej díl. A ještě to celý končí vrcholně neuspokojivou scénou stěhování.

Předchozí série zkrátka umně balancovaly na hraně hororu, coming-of-age dramatu a komedie. Tady se ve všech ohledech přitlačilo na pilu a třetí série holt ztratila rovnováhu a sesypala se jako příslovečnej domeček s karet, když mu naložíte příliš. Ale tak co, aspoň bude čekání na čtyřku o dost snesitelnější.
725332
Hm. Tak za mě teda bohužel fakt ne :-(. Z Hoppera je vysloveně karikatura, ze záporáků víceméně rovněž. Dramatická úroveň nefunguje skoro vůbec, celá zápletka [spoiler]s ruskou základnou[/spoiler] je totálně nesmyslná od konceptu po provedení (a to je suspension of disbelief moje oblíbená disciplína). Jo, jasně, máme tu Robin a Ericu a opravdu boží design monstra a úžasnýho Murraye "Bald Eagle" Baumana u kterýho bych si z fleku zarezervoval termín na vztahový poradenství, ale ten úskok do parodie / absurdní komedie je bohužel příliš silnej a hrozně se to s tím zbytkem tříská, což dobře ilustruje totálně absurdní pěvecká scéna která úplně odstřelila jinak docela dobrej závěrečnej díl. A ještě to celý končí vrcholně neuspokojivou scénou [spoiler]stěhování[/spoiler]. Předchozí série zkrátka umně balancovaly na hraně hororu, coming-of-age dramatu a komedie. Tady se ve všech ohledech přitlačilo na pilu a třetí série holt ztratila rovnováhu a sesypala se jako příslovečnej domeček s karet, když mu naložíte příliš. Ale tak co, aspoň bude čekání na čtyřku o dost snesitelnější.
Stranger Things 3
5 -4
reagují: DarkSith, pepo
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Tak snad to bude lepší než průměrná první sezona. 
725240
Tak snad to bude lepší než průměrná první sezona. 
725230
2 -6
reagovat
Tom Clancy's Jack Ryan S 2 - Official Teaser :+

Vypadá to na adaptaci Jasného nebezpečí.
725230
[url=https://www.youtube.com/watch?v=II06Vwx5Jc4]Tom Clancy's Jack Ryan S 2 - Official Teaser *:+* [/url] Vypadá to na adaptaci Jasného nebezpečí.
7 -1
reagují: connor
reagovat

The Boys dokukané

Nie nepozerajte to! Už som si spomenul prečo som prestal pozerať seriály. Nič sa tam nevyrieši :D:D:D
725193
Nie nepozerajte to! Už som si spomenul prečo som prestal pozerať seriály. [spoiler]Nič sa tam nevyrieši *:D**:D**:D*[/spoiler]
The Boys dokukané
2 -2
reagovat
reaguje na: kubqo
Easy peasy Japanesey
725174
Easy peasy Japanesey
725172
1 -1
reagovat

The Boys

Pozerajte to! Je to pecka.
725172
Pozerajte to! Je to pecka.
The Boys
3 -1
reagují: Xyrus
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Dík! :):+
725134
Dík! *:)**:+*
725132
0 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Tam bylo jedno velký téma - vzpoura a obsazení věznice a 

a pak důsledky z toho no :)
725132
Tam bylo jedno velký téma - [spoiler]vzpoura a obsazení věznice a  [/spoiler]a pak důsledky z toho no *:)*
725131
0 0
reagují: KARLOS
reagovat
?ůže mi někdo pls ve zkratce do spoileru napsat, co se v seroši dělo od doby, kdy se tam sloučily ty věznice (tuším nějak čtvrá série).
Mě to hrozně bavilo na začátku a protože mi taky Paper přišla jako jedna z nejlepších, tak ta její promněna v Big Bosse a totální kravku mi přišla jako gamechanger, ovšem ve špatném slova smyslu. Navíc to už natahovali, seč mohli. Ale pokud by se tam děly zase zajímavé věci, šanci tomu možná dám.
Poslední věc, co si pamatuju byla tuším to porcování a následné uklizení do zahrátky toho dozorce.
725131
?ůže mi někdo pls ve zkratce do spoileru napsat, co se v seroši dělo od doby, kdy se tam sloučily ty věznice (tuším nějak čtvrá série). Mě to hrozně bavilo na začátku a protože mi taky Paper přišla jako jedna z nejlepších, tak ta její promněna v Big Bosse a totální kravku mi přišla jako gamechanger, ovšem ve špatném slova smyslu. Navíc to už natahovali, seč mohli. Ale pokud by se tam děly zase zajímavé věci, šanci tomu možná dám. [spoiler]Poslední věc, co si pamatuju byla tuším to porcování a následné uklizení do zahrátky toho dozorce.[/spoiler]
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
To mi ani nepřišlo, respektive dál většinu z nich vnímám jak píšeš, udělaly blbost a skončily ve vězení. Spíš se to pak zlomilo v to, že ten systém jako takovej není moc dobrej (což odpovídá reálu) a proto to s nima začalo vyjebávat ještě víc, než by si asi zasloužily. :D
725115
To mi ani nepřišlo, respektive dál většinu z nich vnímám jak píšeš, udělaly blbost a skončily ve vězení. Spíš se to pak zlomilo v to, že ten systém jako takovej není moc dobrej (což odpovídá reálu) a proto to s nima začalo vyjebávat ještě víc, než by si asi zasloužily. *:D*
725110
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
V podstatě souhlas :+ Trochu mi vadí a ty na to asi budeš mít opačný názor, že to z nich začaly v 6. dělat oběti systému, které málem sedí neprávem. Přitom dřív to bylo ve stylu, že prostě udělali hovadinu, tak sedí až na Red např. 
725110
V podstatě souhlas *:+* Trochu mi vadí a ty na to asi budeš mít opačný názor, že to z nich začaly v 6. dělat oběti systému, které málem sedí neprávem. Přitom dřív to bylo ve stylu, že prostě udělali hovadinu, tak sedí až na Red např. 
725107
0 -1
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
Tak už vím, proč jsem ty další neviděl a asi ani nepotřebuju.:+

A The Boys vypadají bravurně.
725109
Tak už vím, proč jsem ty další neviděl a asi ani nepotřebuju.*:+* A The Boys vypadají bravurně.
725107
0 -1
reagovat
Peak byl imho ve čtvrté/páté řadě. Ta šestá taky byla furt moc dobrá, jen se tam nešlapalo tolik na plyn a ubylo Piper, kterou jsem měl nejradši.
725107
Peak byl imho ve čtvrté/páté řadě. Ta šestá taky byla furt moc dobrá, jen se tam nešlapalo tolik na plyn a ubylo Piper, kterou jsem měl nejradši.
725096
1 0
reagují: AndyKaufman, Godlike
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Tak na to se podívám už ze zvědavosti. ;)
725102
Tak na to se podívám už ze zvědavosti. *;)*
725086
1 0
reagovat

Orange is the new Black

Jestli pořád někdo kouká na lesby z Litchfieldu, tak je nová řada. :+

(už to není taková pecka jako dřív, ale pořád se kouknu a těším)
725096
Jestli pořád někdo kouká na lesby z Litchfieldu, tak je nová řada. *:+* (už to není taková pecka jako dřív, ale pořád se kouknu a těším)
Orange is the new Black
0 -1
reagují: do_Od
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se