Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 23321 - 23340 Napsat příspěvek
Bude dostatečně zajímavé, že ty data můžou být jedna velká sračka ? 
Protože PA to dost pravděpodobně nakoupí od nějakého poskytovatele anonymních dat ala antivir v minipočtech, dají to dohromady s veřejně přístupnýma číslama z Facebooku a Youtube a pak to nafúzují na celou populaci bych si tak tipnul. 
Nebo ještě hůř to vezmou z vlastní sítě nebo dotazníkově.
741042
Bude dostatečně zajímavé, že ty data můžou být jedna velká sr[spoiler]ačka ?  [/spoiler]Protože PA to dost pravděpodobně nakoupí od nějakého poskytovatele anonymních dat ala antivir v minipočtech, dají to dohromady s veřejně přístupnýma číslama z Facebooku a Youtube a pak to nafúzují na celou populaci bych si tak tipnul.  Nebo ještě hůř to vezmou z vlastní sítě nebo dotazníkově.
0 -4
reagovat
Nereste picoviny a misto toho neco hodnotneho a zajimaveho napiste. Ocividne mate co rict...
741039
Nereste picoviny a misto toho neco hodnotneho a zajimaveho napiste. Ocividne mate co rict...
6 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To ti gratuluji, nic to ale nemění na tom, že jsi mimo. 
741038
To ti gratuluji, nic to ale nemění na tom, že jsi mimo. 
741037
2 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Fakt si prosím najdi jak fungují metriky internetového videa, moc by ses divil jaké sekundy se tam označují za views :+

A když budeš v tom studiu, tak se mrkni jak dokáže podpořit marketing poptávku  ty free marketingu. Jestli chceš rád ti to vysvětlím u piva, je to můj obor. :)
Ale jestli mi chceš tvrdit, že dostupnost nesouvisí s propagací a Disney to jen tak pustí do světa podle zemí jak je napadne, budeme to muset vzít od základu :)
741037
Fakt si prosím najdi jak fungují metriky internetového videa, moc by ses divil jaké sekundy se tam označují za views *:+* A když budeš v tom studiu, tak se mrkni jak dokáže podpořit marketing poptávku  ty free marketingu. Jestli chceš rád ti to vysvětlím u piva, je to můj obor. *:)* Ale jestli mi chceš tvrdit, že dostupnost nesouvisí s propagací a Disney to jen tak pustí do světa podle zemí jak je napadne, budeme to muset vzít od základu *:)*
741035
0 -5
reagují: do_Od
reagovat
A pak kdo slovíčkaří. Teď se tady snažíš vybruslit z prostého faktu, že jsi napsal blbost. To číslo nemá se zhlédnutími absolutně nic společného, viz. moje poznámka, že v realitě je počet zhlédnutí zhruba dvakrát menší. 

"Nikde jsem nepsal, že to měří jen dostupné země, upřímně to ani nevím, jen Disney jede reklamu jen v dostupných zemích, chápeš tam ten vliv na poptávku 5 zemi vs řádově větší počet..."

A chápeš ty, že ti v tom článku výslovně napsali, že se srovnává Witcher x Mandalorian v US? Obě ty čísla jsou jen odtamtud - to že je Disney dostupný jen v pěti zemích s tím pak vůbec nesouvisí, protože free marketing na ten seriál je díky internetu VŠUDE. Píšou o něm všechny filmové a seriálové weby, ofiko sítě můžeš sledovat odkudkoliv na světě, takže YouTube, Insta, Facebook ti ten seriál budou šířit stejně, jako se bude šířit seriál dejme tomu od Netflixu, byť ten pak reálně skončí dostupný ve více zemích. Dostupnost =/= propagace. Mandalorian těží ze Star Wars jména, a stejně v US padl před Zaklínačem, kterýho tam lidi znají jen díky třetí hře. Takže úspěch Zaklínače je mnohonásobně víc než očekávaný úspěch Mandaloriana.

Líp ti to vysvětlit nedokážu.
741035
A pak kdo slovíčkaří. Teď se tady snažíš vybruslit z prostého faktu, že jsi napsal blbost. To číslo nemá se zhlédnutími absolutně nic společného, viz. moje poznámka, že v realitě je počet zhlédnutí zhruba dvakrát menší.  "Nikde jsem nepsal, že to měří jen dostupné země, upřímně to ani nevím, jen Disney jede reklamu jen v dostupných zemích, chápeš tam ten vliv na poptávku 5 zemi vs řádově větší počet..." A chápeš ty, že ti v tom článku výslovně napsali, že se srovnává Witcher x Mandalorian v US? Obě ty čísla jsou jen odtamtud - to že je Disney dostupný jen v pěti zemích s tím pak vůbec nesouvisí, protože free marketing na ten seriál je díky internetu VŠUDE. Píšou o něm všechny filmové a seriálové weby, ofiko sítě můžeš sledovat odkudkoliv na světě, takže YouTube, Insta, Facebook ti ten seriál budou šířit stejně, jako se bude šířit seriál dejme tomu od Netflixu, byť ten pak reálně skončí dostupný ve více zemích. Dostupnost =/= propagace. Mandalorian těží ze Star Wars jména, a stejně v US padl před Zaklínačem, kterýho tam lidi znají jen díky třetí hře. Takže úspěch Zaklínače je mnohonásobně víc než očekávaný úspěch Mandaloriana. Líp ti to vysvětlit nedokážu.
741032
2 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Je to metrika která má ilustrovat zájem o seriál a sledovanost, je to srovnatelné jako marketingové metriky u video reklam, kdy třeba u sociálních sítí považuje za shlédnutí zlomecek záznamu, celá reklama prakticky nikdy. 
Hlavně je to z tvé strany zbytečne slovickareni, nikde jsem nenapsal, že to ten počet lidí vidělo celou stopáž, ani Facebook ani YouTube takto shlédnutí nedefinuje, vždy je to zlomek videa, klidně i v sekundách.
Nikde jsem nepsal, že to měří jen dostupné země, upřímně to ani nevím, jen Disney jede reklamu jen v dostupných zemích, chápeš tam ten vliv na poptávku 5 zemi vs řádově větší počet ?

Kde tvrdím blbosti ? Kdyžtak do vzkazníku, díky :+
741032
Je to metrika která má ilustrovat zájem o seriál a sledovanost, je to srovnatelné jako marketingové metriky u video reklam, kdy třeba u sociálních sítí považuje za shlédnutí zlomecek záznamu, celá reklama prakticky nikdy.  Hlavně je to z tvé strany zbytečne slovickareni, nikde jsem nenapsal, že to ten počet lidí vidělo celou stopáž, ani Facebook ani YouTube takto shlédnutí nedefinuje, vždy je to zlomek videa, klidně i v sekundách. Nikde jsem nepsal, že to měří jen dostupné země, upřímně to ani nevím, jen Disney jede reklamu jen v dostupných zemích, chápeš tam ten vliv na poptávku 5 zemi vs řádově větší počet ? Kde tvrdím blbosti ? Kdyžtak do vzkazníku, díky *:+*
741027
0 -4
reagovat
Len pred par hodinami Tonymu v inej diskusii:
”Ale je mi jasne, ze za kazdu cenu musis mat pravdu a chybu si nepriznas.”
Gorecki
:D
741031
Len pred par hodinami Tonymu v inej diskusii: ”Ale je mi jasne, ze za kazdu cenu musis mat pravdu a chybu si nepriznas.” [b]Gorecki [/b]*:D*
3 -4
reagovat
Jak si z toho vyčetl, že jsou to zhlédnutí je nad moje chápání. Že to měří jen dostupný země a pak je to sčítá je pro mě novinka, ale dává to smysl a vzhledem k tomu, že se jedná o Star Wars tak to v Americe není žádné překvápko. Jinak tvrdíš blbosti a ten postoj co jsi tu zaujal od začátku je docela k smíchu. :)

Navíc koukám, že ty srovnání Witcher x Mandalorian jsou obě jen v US. O to větší úspěch pro Zaklínače tím pádem, takže jsi napsal dvojnásobnou blbost. 
741027
Jak si z toho vyčetl, že jsou to zhlédnutí je nad moje chápání. Že to měří jen dostupný země a pak je to sčítá je pro mě novinka, ale dává to smysl a vzhledem k tomu, že se jedná o Star Wars tak to v Americe není žádné překvápko. Jinak tvrdíš blbosti a ten postoj co jsi tu zaujal od začátku je docela k smíchu. *:)* Navíc koukám, že ty srovnání Witcher x Mandalorian jsou obě jen v US. O to větší úspěch pro Zaklínače tím pádem, takže jsi napsal dvojnásobnou blbost. 
741025
1 -2
reagovat
Stačí ti to takhle? 
link

Nebo mi chceš tvrdit, že v zemích kde něco oficiálně není je stejná poptávka jako kdyby to tam bylo ? Netflix je prakticky všude, Disney+ skoro nikde. Jenom několik milionů lidí u nás o tom seriálu vůbec neví a reklama v rozsahu HBO by je zasáhla 
741025
Stačí ti to takhle?  https://support.parrotanalytics.com/hc/en-us/articles/222663987-TV-demand-measurement-What-are-Demand-Expressions-?mobile_site=true Nebo mi chceš tvrdit, že v zemích kde něco oficiálně není je stejná poptávka jako kdyby to tam bylo ? Netflix je prakticky všude, Disney+ skoro nikde. Jenom několik milionů lidí u nás o tom seriálu vůbec neví a reklama v rozsahu HBO by je zasáhla 
741010
1 -2
reagovat
Jako mluvit do zdi. Hele víš co, koneckonců když chceš být stejně retardovaný jako ten člověk, kterýho máš v ikonce, budiž.
741024
Jako mluvit do zdi. Hele víš co, koneckonců když chceš být stejně retardovaný jako ten člověk, kterýho máš v ikonce, budiž.
741021
1 -10
reagovat
Máš něco k věci ? :)

Než tu začneš rozumovat a napadat , mrkni jak funguje třeba analytika video reklam na Facebooku, pak mi napiš, ju?
741021
Máš něco k věci ? *:)* Než tu začneš rozumovat a napadat , mrkni jak funguje třeba analytika video reklam na Facebooku, pak mi napiš, ju?
741017
0 -2
reagovat
Asi ne, když napíšeš takovou píčovinu jako že měl Zaklínač 127 milionů zhlédnutí, což je dvojnásob víc, než kolik uvádí Netflix u svého největšího hitu v US Stranger Things. Ještě navíc za dva týdny od premiéry, lol. 
741017
Asi ne, když napíšeš takovou píčovinu jako že měl Zaklínač 127 milionů zhlédnutí, což je dvojnásob víc, než kolik uvádí Netflix u svého největšího hitu v US Stranger Things. Ještě navíc za dva týdny od premiéry, lol. 
741014
1 -4
reagovat
Ale Disney+ je, pardon je to 5 zemi. Vím jak funguje Parrot velice dobře, neměj péči. ;)
741014
Ale Disney+ je, pardon je to 5 zemi. Vím jak funguje Parrot velice dobře, neměj péči. *;)*
741010
0 -2
reagovat
Internet není jen ve čtyřech zemích, proto říkám, že to číslo nechápeš. 
741010
Internet není jen ve čtyřech zemích, proto říkám, že to číslo nechápeš. 
741006
1 -1
reagovat
V konečném důsledku to ale vychází brutálně dobře pro Mandaloriana vzhledem k tomu že je to jenom že 4 zemí.
741006
V konečném důsledku to ale vychází brutálně dobře pro Mandaloriana vzhledem k tomu že je to jenom že 4 zemí.
1 -5
reagovat
Já chtěl jenom upřesnit, co to číslo skutečně znamená. Nic víc za tím nehledej. 
741005
Já chtěl jenom upřesnit, co to číslo skutečně znamená. Nic víc za tím nehledej. 
741002
1 -2
reagovat
Demand expressions nejsou zhlédnutí. Stranger Things mají 64 mega zhlédnutí a jsou na vrchu, Umbrella má 45 a je třetí - Witcher bude někde mezi. Ten demand je jen metrika, která počítá, jaký je o nějaký seriál na internetu zájem.
741004
Demand expressions nejsou zhlédnutí. Stranger Things mají 64 mega zhlédnutí a jsou na vrchu, Umbrella má 45 a je třetí - Witcher bude někde mezi. Ten demand je jen metrika, která počítá, jaký je o nějaký seriál na internetu zájem.
2 -1
reagovat
reaguje na: connor
No ale tuhle metriku mají všechny streamované seriály :)

Resp obdobnou mají i reklamní videa, videa na YouTube atd.

Takže, a?
741002
No ale tuhle metriku mají všechny streamované seriály *:)* Resp obdobnou mají i reklamní videa, videa na YouTube atd. Takže, a?
740999
0 -3
reagují: connor
reagovat
Kazdopadne je to uspech jako prase :)
741000
Kazdopadne je to uspech jako prase :)
1 -1
reagovat
127 miliónů lidí se na ten seriál koukalo alespoň 2 minuty. 
"Netflix's lists are based on how many households streamed a title for at least two minutes in its first 28 days of release. "
740999
127 miliónů lidí se na ten seriál koukalo alespoň 2 minuty.  "Netflix's [url=https://variety.com/2019/tv/news/netflix-most-popular-tv-series-2019-stranger-things-the-witcher-when-they-see-us-1203453295/]lists are based on[/url] how many households streamed a title for at least two minutes in its first 28 days of release. "
740996
2 -2
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se