Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 23261 - 23280 Napsat příspěvek

Lord Of The Rings

Vpodstate nic jsem o tom chystanem serialu necetl, tak jsem myslel, ze to bude remake / reimaginace, takze me dneska dost prijemne prekvapilo zjisteni, ze to je prequel mezi nimz a filmovym Panem Prstenu budou stovky, ne-li tisice let. :+
735561
Vpodstate nic jsem o tom chystanem serialu necetl, tak jsem myslel, ze to bude remake / reimaginace, takze me dneska dost prijemne prekvapilo zjisteni, ze to je prequel mezi nimz a filmovym Panem Prstenu budou stovky, ne-li tisice let. *:+*
Lord Of The Rings
2 -1
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
Looking for Alaska
Předlohu jsem nečetl a líbilo se mi to dost :+ Chytlavý postavy a příběh plus mudrování o životě a smrti 8) 8,5/10 a Aljaška k sežrání :+

Jeho temné esence
Nestačím se divit ono se to vážně nelíbí? U mě je to díl od dílu lepší a třetí epizoda byla parádní napínák od začátku do konce. Došlo na nějaká odhalení a herecky tomu už taky nemám co vytknout. Takže za mě po třetím díle paráda a pořádný překvapení  :+

Bez vědomí
Chtěl jsem si dát jen tak jeden díl a nakonec jsem u toho seděl 4 hodiny a už se těším na poslední dva díly jako finále :) Není to tak skvělé jako svého času Pustina a trošičku se peru s tím jak moc se tohle u nás v té době mohlo odehrát (o špionáži u nás vím kulový), ale jinak je to dobrý a baví mě to. Pořád se něco děje, herci jsou super, postavy např. příslušníci STB nejsou žádné jednorozměrné karikatury, zkrátka to funguje. Zatím 8/10 a opravdu mě to baví. :+

The Mandalorian
Prozatím, prozatím zklamání podzimu. Samozřejmě to není špatné, ale nějak se do toho nemůžu dostat. Mandalorianovo drsňáctví na mě moc nefunguje a opravdu jsem u obou epizod skoro usínal. Velký plus je zatím jenom roztomilej zelenej prcek a i u něj se celý druhý díl zvrtne jen v čekání kdy toho nosorožce zvedne Silou :o Jak říkám rozhodně to není špatný a dost mě mrzí, že mě to míjí, protože papírově by to mělo být přímo něco pro mě.
735560
[b]Looking for Alaska[/b] Předlohu jsem nečetl a líbilo se mi to dost *:+* Chytlavý postavy a příběh plus mudrování o životě a smrti *8)* 8,5/10 a [url=https://www.google.com/search?sxsrf=ACYBGNScRex1FRMrQxjlUgPbwIrx-CA5xA%3A1574144942907&source=hp&ei=rovTXcboMsPisAWL3oqIDg&q=Kristine+Froseth&oq=Kristine+Froseth&gs_l=psy-ab.3..35i39j0l3j0i203l6.5140.5140..5575...0.0..0.203.391.0j1j1......0....2j1..gws-wiz.....10..35i362i39.JZ7RuIn_BL0&ved=0ahUKEwjG95Hx0vXlAhVDMawKHQuvAuEQ4dUDCAY&uact=5]Aljaška[/url] k sežrání *:+* [b]Jeho temné esence[/b] Nestačím se divit ono se to vážně nelíbí? U mě je to díl od dílu lepší a třetí epizoda byla parádní napínák od začátku do konce. Došlo na nějaká odhalení a herecky tomu už taky nemám co vytknout. Takže za mě po třetím díle paráda a pořádný překvapení  *:+* [b]Bez vědomí [/b]Chtěl jsem si dát jen tak jeden díl a nakonec jsem u toho seděl 4 hodiny a už se těším na poslední dva díly jako finále *:)* Není to tak skvělé jako svého času Pustina a trošičku se peru s tím jak moc se tohle u nás v té době mohlo odehrát (o špionáži u nás vím kulový), ale jinak je to dobrý a baví mě to. Pořád se něco děje, herci jsou super, postavy např. příslušníci STB nejsou žádné jednorozměrné karikatury, zkrátka to funguje. Zatím 8/10 a opravdu mě to baví. *:+* [b]The Mandalorian [/b]Prozatím, prozatím zklamání podzimu. Samozřejmě to není špatné, ale nějak se do toho nemůžu dostat. Mandalorianovo drsňáctví na mě moc nefunguje a opravdu jsem u obou epizod skoro usínal. Velký plus je zatím jenom [spoiler]roztomilej zelenej prcek [/spoiler]a i u něj se celý druhý díl zvrtne jen v čekání [spoiler]kdy toho nosorožce zvedne Silou[/spoiler] *:o* Jak říkám rozhodně to není špatný a dost mě mrzí, že mě to míjí, protože papírově by to mělo být přímo něco pro mě.
7 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Stojí to za hovno ale příště už budou na severu a určitě to bude boží...  Tohle už jsem četl jak u GOT, tak u WD :D
735557
Stojí to za hovno ale příště už budou na severu a určitě to bude boží...  Tohle už jsem četl jak u GOT, tak u WD *:D*
735555
7 -5
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Adasin
Aleluja. To jsem rád že bude i 2. Série.:+
3dil byl slabší. Ale v příštím díle už budou na severu a tam to začne být už hodně zajímavý.:o8) 
735555
Aleluja. To jsem rád že bude i 2. Série.*:+* 3dil byl slabší. Ale v příštím díle už budou na severu a tam to začne být už hodně zajímavý.*:o**8)* 
735547
0 -1
reagují: xxendxx
reagovat

Jeho temná esence

Osobně těm nespokojeným reakcím tady moc nerozumím. Třetí díl je stále plný napětí a začínají se odhalovat některá tajemství a divák tak lépe chápe motivy hlavních postav. Celkově je ten svět dostatečně poutaví a zápletka zajímavá na to, aby mě to stále bavilo. Jen to má stále takovou pro mě nečekaně smutnou až tísnivou atmosféru. Zlé Magisterium (inspirace katolickou církví a inkvizicí je více než patrná) působí nebezpečně a zlověstně. Zajímá mě co bude dál. 
735553
Osobně těm nespokojeným reakcím tady moc nerozumím. Třetí díl je stále plný napětí a začínají se odhalovat některá tajemství a divák tak lépe chápe motivy hlavních postav. Celkově je ten svět dostatečně poutaví a zápletka zajímavá na to, aby mě to stále bavilo. Jen to má stále takovou pro mě nečekaně smutnou až tísnivou atmosféru. Zlé Magisterium (inspirace katolickou církví a inkvizicí je více než patrná) působí nebezpečně a zlověstně. Zajímá mě co bude dál. 
Jeho temná esence
7 -1
reagovat
735550
[url=https://www.youtube.com/watch?v=TFdzpVt5rbk&feature=emb_title]Oficiální trailer pro 4. řadu Expanse[/url]. 
3 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Mě bohužel taky ne a je to hrozná škoda - jak už jsem psala: když vydržíte, bohatě se vám to pak vyplatí.
735548
Mě bohužel taky ne a je to hrozná škoda - jak už jsem psala: když vydržíte, bohatě se vám to pak vyplatí.
735544
5 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
BBC to do další série nezabalí, protože ta se točila souběžně už s touhle.
735547
BBC to do další série nezabalí, protože ta se točila souběžně už s touhle.
735539
7 0
reagují: RainMakeR
reagovat

His Dark Materials

Já jsem třeba také spokojený, ale i já četl knížky, takže vím, na co se můžu těšit... 
735546
Já jsem třeba také spokojený, ale i já četl knížky, takže vím, na co se můžu těšit... 
His Dark Materials
9 0
reagovat

The Crown S3

Pokud by se k tomu mohlo napsat po jediném pozitivu a negativu, pak v tom lichotivém světle si to urdželo všechno, čím se pyšnily řady předchozí.
Bohužel v tom nelichotivém je jasně vidět, že koncept, kdy je středobodem Královna, už pro potřeby seriálu přestává stačit. Jako postava je to výborná, ale svůj vývoj si prošla během předchozích řad. V tomto bodě je Královna už hotový stoický bod, základní kámen, na kterém opravdu seriál stojí, ale nemůže se jí věnovat tolik, kolik se jí venovali nyní. Tvůrci si zbytečně pod sebou podřezávají větem ve dvou směrech - jednak v samotné prezentaci Královny a pak, že by se seriál mohl a především měl věnovat mnohem, mnohem důležitějším postavám.
Není to sice problém jenom Alžběty, ale i FIlipa (jeho díl bezkonkurenčně nejslabší, možná ho docením za patnáct let), ovšem na úkor nich strádá od první řady bezkonkurenčně nejzajímavější postava Margaret a se třetí řadou se přidává i Charles, Camillou a s Annou.
Pevně doufám, že si tvůrci nenechají ujet vlak jenom proto, že se budou bát zvolnit a v druhé půli příběhu vyměnit hlavní a vedlejší role.
Vše ostatní v naprostém pořádku, přeobsazení na jedničku, scénář na jedničku, výtvarná stránka na jedničku s hvězdičkou.
735545
Pokud by se k tomu mohlo napsat po jediném pozitivu a negativu, pak v tom lichotivém světle si to urdželo všechno, čím se pyšnily řady předchozí. Bohužel v tom nelichotivém je jasně vidět, že koncept, kdy je středobodem Královna, už pro potřeby seriálu přestává stačit. Jako postava je to výborná, ale svůj vývoj si prošla během předchozích řad. V tomto bodě je Královna už hotový stoický bod, základní kámen, na kterém opravdu seriál stojí, ale nemůže se jí věnovat tolik, kolik se jí venovali nyní. Tvůrci si zbytečně pod sebou podřezávají větem ve dvou směrech - jednak v samotné prezentaci Královny a pak, že by se seriál mohl a především měl věnovat mnohem, mnohem důležitějším postavám. Není to sice problém jenom Alžběty, ale i FIlipa (jeho díl bezkonkurenčně nejslabší, možná ho docením za patnáct let), ovšem na úkor nich strádá od první řady bezkonkurenčně nejzajímavější postava Margaret a se třetí řadou se přidává i Charles, Camillou a s Annou. Pevně doufám, že si tvůrci nenechají ujet vlak jenom proto, že se budou bát zvolnit a v druhé půli příběhu vyměnit hlavní a vedlejší role. Vše ostatní v naprostém pořádku, přeobsazení na jedničku, scénář na jedničku, výtvarná stránka na jedničku s hvězdičkou.
The Crown S3
2 -1
reagovat
Což je imo škoda, protože druhá knížka je nejlepší a třetí by plně uspokojila vaše popkornové choutky.
Zlatý kompas prostě "divný" je. Třikrát to změní styl vyprávění, nemá to klasickou strukturu a na začátku se s tím světem zžívá celkem nesnadno. Mě ty vaše reakce ani v nejmenším nepřekvapují.
735544
Což je imo škoda, protože druhá knížka je nejlepší a třetí by plně uspokojila vaše popkornové choutky. Zlatý kompas prostě "divný" je. Třikrát to změní styl vyprávění, nemá to klasickou strukturu a na začátku se s tím světem zžívá celkem nesnadno. Mě ty vaše reakce ani v nejmenším nepřekvapují.
8 0
reagují: Adasin
reagovat
reaguje na: Sigi
Ja to zabalil uz po druhym a vzhledem k tomu jak tomu klesa sledovanost to imho do dalsi serie zabali i BBC
735539
Ja to zabalil uz po druhym a vzhledem k tomu jak tomu klesa sledovanost to imho do dalsi serie zabali i BBC
735538
1 -4
reagují: Adasin
reagovat

Jeho temné...

Nuda je to ukrutná. Líbí se to tady vůbec někomu? Za mě po 3 díle ende..:-
735538
Nuda je to ukrutná. Líbí se to tady vůbec někomu? Za mě po 3 díle ende..*:-*
Jeho temné...
0 -6
reagují: TedGeorge
reagovat
Anča je nej, o tom žádná
735528
Anča je nej, o tom žádná
735526
0 -1
reagovat

Watchmen s01e05

Pro mě zatím nejlepší díl :+
735527
Pro mě zatím nejlepší díl *:+*
Watchmen s01e05
8 0
reagovat
Mě je jednoduše protivná a to i v těch scénách, kdy by měla být cute.
Anče je mi stokrát sympatičtější a i přesto, že není prvoplánově hot, tam mi hot přijde hodně...
735526
Mě je jednoduše protivná a to i v těch scénách, kdy by [b]měla být[/b] cute. Anče je mi stokrát sympatičtější a i přesto, že není prvoplánově hot, tam mi hot přijde hodně...
735524
0 -1
reagovat
Me prijde, ze pocinaje prvni serii jsou tam uplne vsechny herecky mladsi 35 let strasne hot...

Camilla taky a vubec tu nevypada jako kun.
735524
Me prijde, ze pocinaje prvni serii jsou tam uplne vsechny herecky mladsi 35 let strasne hot... Camilla taky a vubec tu nevypada jako kun.
735523
1 -1
reagují: KARLOS
reagovat
No... zatím nevim.Sem neodolal a přečetl tu true background story a jako fajn, bude to zajímavé, ale zatím mi teda moc nesedla.
735523
No... zatím nevim.Sem neodolal a přečetl tu true background story a jako fajn, bude to zajímavé, ale zatím mi teda moc nesedla.
735519
0 -1
reagovat
A co rikas na Camillu? :D
735519
A co rikas na Camillu? *:D*
735501
0 -1
reagují: KARLOS
reagovat
Sem v osmém a... je mi až líto, jak málo je tam Aničky a Karlíka. Jinak s02 byla v jistých směrech sevřenější, "víc" se soustředila na ty postavy. Trojka je v mnohém podobnější jedničce, pokrývá to víc témat i víc postav, ale někdy se až moc zbytečně "skáče".
735501
Sem v osmém a... je mi až líto, jak málo je tam Aničky a Karlíka. Jinak s02 byla v jistých směrech sevřenější, "víc" se soustředila na ty postavy. Trojka je v mnohém podobnější jedničce, pokrývá to víc témat i víc postav, ale někdy se až moc zbytečně "skáče".
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se