Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 22161 - 22180 Napsat příspěvek
Teď momentálně HBO nemám ale mělo by to tam být
link
746604
Teď momentálně HBO nemám ale mělo by to tam být https://hbogo.cz/serialy/oz/rada-1
1 -1
reagovat
reaguje na: xxendxx
A jsem slepej, nebo to na HBO GO není? 
746577
A jsem slepej, nebo to na HBO GO není? 
746549
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: xxendxx
Okačko, zítra začnu, díky.
746552
Okačko, zítra začnu, díky.
746549
1 0
reagovat

Oz

Když už tady tak frcej sopránovci a všichni mají HBO go, nadešel čas znovu zahypovat OZ. Ještě 2 roky dřív než sopránovci, drama z vězení, kde je všechno naprosto boží a jedna z hlavních postav je supernacek J.K. simons.

Dejte si to. Hned! 6 sérii po 8 dilech
746549
Když už tady tak frcej sopránovci a všichni mají HBO go, nadešel čas znovu zahypovat [url=https://youtu.be/EBmOnyhJg8Y]OZ[/url]. Ještě 2 roky dřív než sopránovci, drama z vězení, kde je všechno naprosto boží a jedna z hlavních postav je supernacek J.K. simons. Dejte si to. Hned! 6 sérii po 8 dilech
Oz
8 0
reagují: verbst, Godlike
reagovat

The Loudest Voice

Herecký koncert Russella Crowea. Seriál, který krásně ukazuje sílu medií, televize a informací. Moc krásně je zde vidět jak se dá manipulovat s informacemi, slovíčkařit, překrucovat a pokud to vydělává, tak jste skoro bůh co si může dolovit dělat vše co se mu zlíbí. 7,5-8/10
746536
Herecký koncert Russella Crowea. Seriál, který krásně ukazuje sílu medií, televize a informací. Moc krásně je zde vidět jak se dá manipulovat s informacemi, slovíčkařit, překrucovat a pokud to vydělává, tak jste skoro bůh co si může dolovit dělat vše co se mu zlíbí. 7,5-8/10
The Loudest Voice
5 0
reagovat
reaguje na: Sigi
No, je to naprostá pumelenice, ale slabší série tam jsou, teď nevím, jestli druhá a třetí nebo třetí a čtvrtá. Nicméně tomu konci se nic nevyrovná. Geniální.
746535
No, je to naprostá pumelenice, ale slabší série tam jsou, teď nevím, jestli druhá a třetí nebo třetí a čtvrtá. Nicméně tomu konci se nic nevyrovná. Geniální.
746451
0 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Já mám za sebou 6 dílů a jak je jednička nej série posledních 10 let vůbec, tak dvojka je prostě slabší, ne špatná, ale slabší :-) Ale třeba urve koule finále jako v jedničce. :)
746532
Já mám za sebou 6 dílů a jak je jednička nej série posledních 10 let vůbec, tak dvojka je prostě slabší, ne špatná, ale slabší :-) Ale třeba urve koule finále jako v jedničce. :)
746521
1 -1
reagovat

Babylon Berlín - třetí série

Právě sleduji třetí sérii a musím konstatovat, že tento seriál má stále co nabídnout. Pomalu se blížící velká hospodářská krize a posilující nacisté, kterým se daří oslovovat hlavně mládež a ty nejchudší, o které se přetahují s komunisty. A do toho další kriminální vyšetřování komisaře Ratha a jeho mladé kriminální asistentky Ritterové a jejich osobní i pracovní problémy, to vše představuje velice zajímaví mix, který dokáže udržet pozornost diváka v napětí. Osobně doufám, že zbývající dva díly budou pořádně bouřlivé a samozřejmě temné. Liv Lisa Fries je ve své roli opravdu skvělá a společně s Volkerem Bruchem se ideálně doplňují a tvoří sehraný tým. 
Moje hodnocení po deseti dílech: 8/10
746521
Právě sleduji třetí sérii a musím konstatovat, že tento seriál má stále co nabídnout. Pomalu se blížící [spoiler]velká hospodářská krize[/spoiler] a posilující nacisté, kterým se daří oslovovat hlavně mládež a ty nejchudší, o které se přetahují s komunisty. A do toho další kriminální vyšetřování komisaře Ratha a jeho mladé kriminální asistentky Ritterové a jejich osobní i pracovní problémy, to vše představuje velice zajímaví mix, který dokáže udržet pozornost diváka v napětí. Osobně doufám, že zbývající dva díly budou pořádně bouřlivé a samozřejmě temné. Liv Lisa Fries je ve své roli opravdu skvělá a společně s Volkerem Bruchem se ideálně doplňují a tvoří sehraný tým.  Moje hodnocení po deseti dílech: 8/10
Babylon Berlín - třetí série
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: HAL
Vôbec nie. Práve naopak, je to šleha, aká sa dnes nevidí. O všetkých tých hrozných veciach sa tam rozpráva s takým rozkošným cynickým nadhľadom, akoby to bola vlastne komédia. Ja som minule skúšal Sons of Anarchy a to mi prišlo naozaj staré a v mnohom prekonané, dal som iba asi 5 dielov a dosť. Sopráni sú stále pecka, krásne dynamicky to odsýpa.
746510
Vôbec nie. Práve naopak, je to šleha, aká sa dnes nevidí. O všetkých tých hrozných veciach sa tam rozpráva s takým rozkošným cynickým nadhľadom, akoby to bola vlastne komédia. Ja som minule skúšal Sons of Anarchy a to mi prišlo naozaj staré a v mnohom prekonané, dal som iba asi 5 dielov a dosť. Sopráni sú stále pecka, krásne dynamicky to odsýpa.
746458
5 0
reagovat
reaguje na: Kvopor
Spoiler!
746496
Spoiler!
746489
1 -1
reagovat

Pius 13.

Ako zomrel? Prečo zomrel? (HBO - The New Pope)
746489
Ako zomrel? Prečo zomrel? (HBO - The New Pope)
Pius 13.
1 -7
reagují: BranoZ
reagovat
reaguje na: duro
ja jsem u druhé série .... a je to fakt velká zábava .... :+:D8)
746462
ja jsem u druhé série .... a je to fakt velká zábava .... *:+**:D**8)*
746447
1 0
reagovat
Do toho se snažím dokopat už roky. Seriál, o kterém tak dlouho slýchám takové legendy že způsobil revoluci v TV zábavě, že jsem nabyl dojmu, že tím že byl "první", už dnes vlastně zastaral.
746458
Do toho se snažím dokopat už roky. Seriál, o kterém tak dlouho slýchám takové legendy že způsobil revoluci v TV zábavě, že jsem nabyl dojmu, že tím že byl "první", už dnes vlastně zastaral.
746447
2 -1
reagují: duro
reagovat
Závidím. Tam snad není jediná slabší (jako že jsou všechny stejně skvělé) série. Plus samozřejmě legendární konec;) Tak jsem zvědavý na tvé průběžné hodnocení8)
746451
Závidím. Tam snad není jediná slabší (jako že jsou všechny stejně skvělé) série. Plus samozřejmě legendární konec*;)* Tak jsem zvědavý na tvé průběžné hodnocení*8)*
746447
3 0
reagují: Godlike
reagovat
You're in for a ride! 
746449
You're in for a ride! 
746447
1 0
reagovat

Sopranovci

Práve som začal sledovať. Prvýkrát v živote. :D
746447
Práve som začal sledovať. Prvýkrát v živote. *:D*
Sopranovci
11 -2
reagují: RainMakeR, HAL, Sigi, verbst
reagovat

Harley Quinn

Ešte len skončila prvá séria a druhá je už potvrdená na 3. apríla :o:+
746438
Ešte len skončila prvá séria a druhá je už potvrdená na 3. apríla *:o**:+*
Harley Quinn
3 -2
reagovat
reaguje na: hroubek
Fcuk, a som tam, kde som bol.:D

Tak mozno niekedy na dochodku spolu s dalsim velkym (a dlhym) restom The Wire. :-/
746435
Fcuk, a som tam, kde som bol.*:D* Tak mozno niekedy na dochodku spolu s dalsim velkym (a dlhym) restom The Wire. :-/
746433
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Píšu si. :)
746434
Píšu si. *:)*
746385
2 -1
reagovat
reaguje na: Gorecki
Žádné přeskakovaní, hezky si to dej celý. do_Od má pravdu, že čtvrtá řada je nejlepší a je to velká pecka, ale bez prvních třech by to nefungovalo. Za mě je hodně fajn 5, kde to kazí neuvěřitelná romantická linka, ale taková 7 je naprosto skvěle vygradovaná a to co se tam děje super, zvláště pokud Tě zajímavá jak se pracuje s informacemi a médii.
746433
Žádné přeskakovaní, hezky si to dej celý. do_Od má pravdu, že čtvrtá řada je nejlepší a je to velká pecka, ale bez prvních třech by to nefungovalo. Za mě je hodně fajn 5, kde to kazí neuvěřitelná romantická linka, ale taková 7 je naprosto skvěle vygradovaná a to co se tam děje super, zvláště pokud Tě zajímavá jak se pracuje s informacemi a médii.
746368
2 -2
reagují: Gorecki
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se