Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 21201 - 21220 Napsat příspěvek

Queen´s Gambit

Upřímně, moc nevím, co si o tom myslet. Po prvních dílech nadšenost. Ale poslední tři díly? Za mě ne. Scénář plný absolutních náhod a oslích můstků - zabijeme druhou matku, aby pila a  koupila dům, aby neměla peníze na turnaj, ALE vyřeší to čirou náhodou její kamarádka, která se čirou náhodou ozve v ten pravý čas a čirou náhodou má našetřeno tolik peněz, aby ji mohla půjčit. Come on... Plus spoustu ale fakt spoustu nedořešených slepých dějových linií - matka, otec, random smrt druhé matky, jeden penis, druhý penis, gay penis, pařížská vagína, atd. Nebo jako něco z toho asi bylo dořešené, ale pro mě osobně tak nějak nijak, do ztracena. Samozřejmě samotné turnaje, herci a hudba brilantní, ale scénář to na konci prostě zabíjí. Pokud tohle má být nějaký seriálový vrchol roku, tak ten rok stál fakt za hovno. 
772524
Upřímně, moc nevím, co si o tom myslet. Po prvních dílech nadšenost. Ale poslední tři díly? Za mě ne. Scénář plný absolutních náhod a oslích můstků - zabijeme druhou matku, aby pila a  koupila dům, aby neměla peníze na turnaj, ALE vyřeší to čirou náhodou její kamarádka, která se čirou náhodou ozve v ten pravý čas a čirou náhodou má našetřeno tolik peněz, aby ji mohla půjčit. Come on... Plus spoustu ale fakt spoustu nedořešených slepých dějových linií - matka, otec, random smrt druhé matky, jeden penis, druhý penis, gay penis, pařížská vagína, atd. Nebo jako něco z toho asi bylo dořešené, ale pro mě osobně tak nějak nijak, do ztracena. Samozřejmě samotné turnaje, herci a hudba brilantní, ale scénář to na konci prostě zabíjí. Pokud tohle má být nějaký seriálový vrchol roku, tak ten rok stál fakt za hovno. 
Queen´s Gambit
6 -7
reagovat

The Mandalorian s02e05

Ahsoka, Tython, Thrawn, Ezra a lothalská kočka :o  Já jsem maximálně spokojen a myslím, že spokojen musí být i George Lucas a každý fanoušek SW :+ :+
772516
[spoiler]Ahsoka, Tython, Thrawn, Ezra a lothalská kočka *:o*[/spoiler]  Já jsem maximálně spokojen a myslím, že spokojen musí být i George Lucas a každý fanoušek SW *:+* *:+*
The Mandalorian s02e05
6 0
reagují: Snipsley
reagovat
reaguje na: Cinefil
Fakt? Tak to slyším poprvé.
772513
Fakt? Tak to slyším poprvé.
772511
3 -2
reagovat
reaguje na: HAL
Uvědomuješ si, že patříš mezi ty, kteří tu každého triggerujou?
772511
Uvědomuješ si, že patříš mezi ty, kteří tu každého triggerujou?
772505
2 -6
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: do_Od
Heh, ty se necháš fakt hodně snadno vytriggerovat :D
Nevím proč se divíš, když jsi tu na nějaké téma největší zastánce, tak budeš vždy jasným cílem na podobné narážky, to je jak Disk s gay tematikou, Capslock s komunisty, Gorecki s novými SW a AndyKaufman (býval, dokud si na to nedal ban) s Trumpem.

A jasné je něco akorát tobě, ale což o to, užívej si že se ti to líbí, jen se smiř s tím že mnozí to tak nevidí a nespokojí se s tím - tak jako já se smířím s tím že sis neužil toho Manda, a dokonce s tebou souhlasím s těmi souboji. Ne že by to mělo být úplně jako v animáku, Mandalorian se snaží být mnohem víc při zemi a realističtější než Clone Wars, takže Ahsočino poletování by tu působilo jako pěst na oko, navíc už jí táhne na padesát, ale pohyblivější být měla - aby ukázali tu Jediovskou nadlidskost, a měli ten souboj pořádně dynamický.

Ale jinak je to velmi fajn díl - ne seriálový top na který bych se měl tendenci dívat třikrát po sobě, ale dost povedené jak jako standalone epizoda, tak konečně i co do posunu v ději. Celkově to SW po devítce hodně napravuje reputaci. A fascinuje mě jak se z Ahsoky, původně ultraotravného děcka které snad každý nesnášel, za těch 12 seriálových sezon stala nejoblíbenější z postav které ještě v nových SW jsou. Je jen příznačné že si tuhle epizodu zrežíroval sám Filoni. :)
772505
Heh, ty se necháš fakt hodně snadno vytriggerovat *:D* Nevím proč se divíš, když jsi tu na nějaké téma největší zastánce, tak budeš vždy jasným cílem na podobné narážky, to je jak Disk s gay tematikou, Capslock s komunisty, Gorecki s novými SW a AndyKaufman (býval, dokud si na to nedal ban) s Trumpem. A jasné je něco akorát tobě, ale což o to, užívej si že se ti to líbí, jen se smiř s tím že mnozí to tak nevidí a nespokojí se s tím - tak jako já se smířím s tím že sis neužil toho Manda, a dokonce s tebou souhlasím s těmi souboji. Ne že by to mělo být úplně jako v animáku, Mandalorian se snaží být mnohem víc při zemi a realističtější než Clone Wars, takže Ahsočino poletování by tu působilo jako pěst na oko, navíc už jí táhne na padesát, ale pohyblivější být měla - aby ukázali tu Jediovskou nadlidskost, a měli ten souboj pořádně dynamický. Ale jinak je to velmi fajn díl - ne seriálový top na který bych se měl tendenci dívat třikrát po sobě, ale dost povedené jak jako standalone epizoda, tak konečně i co do posunu v ději. Celkově to SW po devítce hodně napravuje reputaci. A fascinuje mě jak se z Ahsoky, původně ultraotravného děcka které snad každý nesnášel, za těch 12 seriálových sezon stala nejoblíbenější z postav které ještě v nových SW jsou. Je jen příznačné že si tuhle epizodu zrežíroval sám Filoni. *:)*
772503
10 -2
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To je pravda, jako třeba přesvědčovat všechny, že je nějaká postava Mary Sue, i když tady několikrát ostatní jasně dokázali, že není. :D

No nic, mám vás rád, takže si toho Manda užívejte a já budu doufat, že Obi-Wan bude o několik úrovní kvalitnější seriál jak tohle.
772503
To je pravda, jako třeba přesvědčovat všechny, že je nějaká postava Mary Sue, i když tady několikrát ostatní jasně dokázali, že není. *:D* No nic, mám vás rád, takže si toho Manda užívejte a já budu doufat, že Obi-Wan bude o několik úrovní kvalitnější seriál jak tohle.
772500
2 -11
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Vardant
Ježiš jo!:+
772502
Ježiš jo!*:+*
772492
1 0
reagovat
Já bych se rád pobavil o definici SJW a diverse, anyone? 
772501
Já bych se rád pobavil o definici SJW a diverse, anyone? 
2 -3
reagovat
Ty vole když tu půl dne řešíte nějakou pitomou Mary Sue a ty pak o pár postů výše většinou MZ osazenstva očekávanou epizodu (a imho fakt dobrou :D ) sejmeš jednou lazy větou, tak se to skoro až fakt nabízí....

A zas tak moc se nestalo, proto ta nadsázka. Jsou mnohem větší ubohosti.
772500
Ty vole když tu půl dne řešíte nějakou pitomou Mary Sue a ty pak o pár postů výše většinou MZ osazenstva očekávanou epizodu (a imho fakt dobrou :D ) sejmeš jednou lazy větou, tak se to skoro až fakt nabízí.... A zas tak moc se nestalo, proto ta nadsázka. Jsou mnohem větší ubohosti.
772499
13 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ne, ubohý je tady vytahovat tyhle slovíčka u nesouvisejících témat, jen aby si do mě mohl dotyčný rádoby kopnout. Ale jestli je na tom tak špatně, že tohle potřebuje, tak jsem tu samozřejmě pro něj. <3 
772499
Ne, ubohý je tady vytahovat tyhle slovíčka u nesouvisejících témat, jen aby si do mě mohl dotyčný rádoby kopnout. Ale jestli je na tom tak špatně, že tohle potřebuje, tak jsem tu samozřejmě pro něj. <3 
772496
4 -10
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
JO JE TO TÁÁÁM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TY VOLEEE DOČKALI JSME SE !!!!

NAPROSTO BEZKONKURENČNÍ DÍL :D:D:D:D:D:D:D
TOHLE TOTÁLNĚ POSLALO NOVOU NOVOU TRILOGII DO SRAČEK 8)
772497
JO JE TO TÁÁÁM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TY VOLEEE DOČKALI JSME SE !!!! NAPROSTO BEZKONKURENČNÍ DÍL *:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D* TOHLE TOTÁLNĚ POSLALO NOVOU NOVOU TRILOGII DO SRAČEK *8)*
772483
8 -2
reagovat
Predstirej, ze tohle ti pise nekdo jinej, nez ja, ale ber to taky s trochou nadsazky, kdyz vyletis jak certik z krabicky u kazdy zminky k tomu tematu... :))
772496
Predstirej, ze tohle ti pise nekdo jinej, nez ja, ale ber to taky s trochou nadsazky, kdyz vyletis jak certik z krabicky u kazdy zminky k tomu tematu... *:))*
772495
17 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: okkac
Ubohý. Víc tam nemáš? :)

Jinak je mi upřímně líto fanoušků, kterým stačí takhle mizerně natočený souboje. Pamatuju časy, kdy herci museli na duely se světelnými meči strávit desítky hodin cvičením - obzvlášť od Ahsoky bych čekal trochu pohyblivost, jako v animácích, a ne takhle prkennej postoj. Ale vzhledem k tomu, že to celý natočí za tak krátkou dobu, aby to mohli posílat rok co rok ven, tak se nedivím, že to vypadá takhle levně a špatně. Výprava lame, zápletka tradičně k smíchu, posun v ději nula. Hvězdná brána měla kvalitnější storytelling, a to bylo před dvaceti lety.
772495
Ubohý. Víc tam nemáš? *:)* [spoiler]Jinak je mi upřímně líto fanoušků, kterým stačí takhle mizerně natočený souboje. Pamatuju časy, kdy herci museli na duely se světelnými meči strávit desítky hodin cvičením - obzvlášť od Ahsoky bych čekal trochu pohyblivost, jako v animácích, a ne takhle prkennej postoj. Ale vzhledem k tomu, že to celý natočí za tak krátkou dobu, aby to mohli posílat rok co rok ven, tak se nedivím, že to vypadá takhle levně a špatně. Výprava lame, zápletka tradičně k smíchu, posun v ději nula. Hvězdná brána měla kvalitnější storytelling, a to bylo před dvaceti lety.[/spoiler]
772488
6 -15
reagují: TedGeorge
reagovat

Mandalorian

Takhle má vypadat Jedi a ne ty nesmysly v posledních 3 filmech...
Kde je sakra Obi-Wan spin-off :(
772492
Takhle má vypadat Jedi a ne ty nesmysly v posledních 3 filmech... Kde je sakra Obi-Wan spin-off *:(*
Mandalorian
14 0
reagují: Godlike
reagovat
Nebo tam byla Mary Sue. O:-)
772491
Nebo tam byla Mary Sue. O:-)
7 -2
reagovat
reaguje na: okkac
:D
772490
*:D*
772488
8 0
reagovat
Bylo to málo SJW a Diverse?
772488
Bylo to málo SJW a Diverse?
772487
19 0
reagují: do_Od, TedGeorge
reagovat

Mandalorian

Pořádná sračka ten pátej díl. :)
772487
Pořádná sračka ten pátej díl. *:)*
Mandalorian
1 -18
reagují: DarkSith, okkac
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
To mi nedělej! :D

Ridley
A teď si dej Longmire, pokud jsi to ještě neviděl :)):+
772484
To mi nedělej! *:D* [url=https://www.moviezone.cz/forum/serialy#comment_772481]Ridley[/url] A teď si dej Longmire, pokud jsi to ještě neviděl *:))**:+*
772483
1 -1
reagují: RidleyCrowe
reagovat

The Mandalorian

Pardon my French, ale (teď budu za RainMakera) JE TAM KURVA, JE TAAAAM! Filoni a Favreau jsou bozi mezi lidmi.
I came. 

A na konci name drop  Thrawn 
I came twice.
772483
Pardon my French, ale (teď budu za RainMakera) JE TAM KURVA, JE TAAAAM! Filoni a Favreau jsou bozi mezi lidmi. I came.  A na konci name drop  [spoiler]Thrawn  [/spoiler]I came twice.
The Mandalorian
10 -3
reagují: RainMakeR, verbst
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se