Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 21141 - 21160 Napsat příspěvek
reaguje na: RainMakeR
Tohle už je čirá ahistorická fantasy :-
772997
Tohle už je čirá ahistorická fantasy *:-*
772931
1 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Dávám si teď od začátku seriál Přátelé. Teď jsem ve druhé řadě a moment, kdy si Ross a Rachel dají první polibek je hodně silný. A konec dílu Domácí video je výborný a výborně mě dojal.
772995
Dávám si teď od začátku seriál Přátelé. Teď jsem ve druhé řadě a moment, kdy si Ross a Rachel dají první polibek je hodně silný. A konec dílu Domácí video je výborný a výborně mě dojal.
8 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Moc se na to těším, ale kde má k tomu luku šípy? 8) :D
772989
Moc se na to těším, ale kde má k tomu luku šípy? *8)* *:D*
772961
1 -1
reagovat

Všechny velké a malé bytosti (2020)

Feel good seriál z meziválečného anglického venkova. Atmosféra z ranku Panství Downton nebo Anne with an E, které jsem tu chválil nejednou. Dějově je to asi jako Doktor Martin, akorát se zvířaty a bez Donutila. Vychází to ze strašně slavných autobiografických knížek veterináře Jamese Harriota, dvě jsem četl a je to docela věrné atmosféře. Je to v podstatě x-tá verze někdy od 70 let, hrál tam kdysi i mladý Anthny Hopkins. 
Myslím že na předvánoční období ideální seriál, venku jsou zatím bohužel jenom 4 díly. První je zdarma na Epic Drama. link
772981
Feel good seriál z meziválečného anglického venkova. Atmosféra z ranku Panství Downton nebo Anne with an E, které jsem tu chválil nejednou. Dějově je to asi jako Doktor Martin, akorát se zvířaty a bez Donutila. Vychází to ze strašně slavných autobiografických knížek veterináře Jamese Harriota, dvě jsem četl a je to docela věrné atmosféře. Je to v podstatě x-tá verze někdy od 70 let, hrál tam kdysi i mladý Anthny Hopkins.  Myslím že na předvánoční období ideální seriál, venku jsou zatím bohužel jenom 4 díly. První je zdarma na Epic Drama. https://epicdrama.cz/watch-now/All_Creatures_Great_and_Small/1/1
Všechny velké a malé bytosti (2020)
4 -1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Hellstotheyes:+
772962
Hellstotheyes*:+*
772961
2 -1
reagovat

Hawkeye

Hailee in da haus!:+

A i Pizza Dog 
772961
[url=https://imgur.com/a/vMOwGDi]Hailee in da haus![/url]*:+* A i Pizza Dog 
Hawkeye
8 0
reagují: DarkSith, verbst
reagovat
reaguje na: HAL
Star Trek: Enterprise byl celkem podařený seriál. Osobně doufám, že Discovery po třetí sérii zruší a rychle se na něj zapomene, protože toto už se nemůže zlepšit ani omylem. 
772959
Star Trek: Enterprise byl celkem podařený seriál. Osobně doufám, že Discovery po třetí sérii zruší a rychle se na něj zapomene, protože toto už se nemůže zlepšit ani omylem. 
772957
3 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Taky jsem tím Vulkánem byl překvapený, ale přišel jsem na to že ty filmy byly retconovány, prostě se vše, co se v nich dělo, ignoruje. Ne že by to byla velká škoda, ty filmy byly z hlediska děje docela velký bullshit, ale samozřejmě Discovery tam vyrábí bordel ještě větší, takže zjevně to poslední co se tam snažilo budovat klasický lore je Star Trek: Enterprise a od té doby je ten vesmír úplně random.
772957
Taky jsem tím Vulkánem byl překvapený, ale přišel jsem na to že ty filmy byly retconovány, prostě se vše, co se v nich dělo, ignoruje. Ne že by to byla velká škoda, ty filmy byly z hlediska děje docela velký bullshit, ale samozřejmě Discovery tam vyrábí bordel ještě větší, takže zjevně to poslední co se tam snažilo budovat klasický lore je Star Trek: Enterprise a od té doby je ten vesmír úplně random.
772953
1 -2
reagují: DarkSith
reagovat
Sedmá epizoda byla naprosto tragická. Pokud se nepletu tak planety Vulkán a Romulus mají být v době, kdy se třetí série odehrává zničené a to tam ani nebylo zmíněno. Hlavní hrdinka otravná a pořád ublížená a ubrečená. Jediná postava, která je ve třetí sérii občas zábavná je Philippa Georgiou. Ostatní jsou vyloženě hrozní nebo jen nezajímaví a nudní.  
772953
Sedmá epizoda byla naprosto tragická. Pokud se nepletu tak [spoiler]planety Vulkán a Romulus mají být v době, kdy se třetí série odehrává zničené[/spoiler] a to tam ani nebylo zmíněno. Hlavní hrdinka otravná a pořád ublížená a ubrečená. Jediná postava, která je ve třetí sérii občas zábavná je Philippa Georgiou. Ostatní jsou vyloženě hrozní nebo jen nezajímaví a nudní.  
772862
2 0
reagují: HAL
reagovat

30 stříbrných

Co to jako bylo? :D Španělskou tvorbu mám celkem rád, ale tohle bylo fakt hodně špatný .. až jsem se musel na pár místech smát. Totálně bez atmosféry, s potenciálem leda tak na slušnou parodii. Ještě že jsem u toho povečeřel chili con carne, jinak by to byl totálně promarněný čas. 
772947
Co to jako bylo? *:D* Španělskou tvorbu mám celkem rád, ale tohle bylo fakt hodně špatný .. až jsem se musel na pár místech smát. Totálně bez atmosféry, s potenciálem leda tak na slušnou parodii. Ještě že jsem u toho povečeřel chili con carne, jinak by to byl totálně promarněný čas. 
30 stříbrných
3 -2
reagovat
reaguje na: okkac
Asi jim na to Amazon přidal pár dolarů. A dal si to jako exkluzivitu.
Vypadá to totiž ze se podíváme i do Valhally....
:+8):D
A asi bude hodně bitev....
772943
Asi jim na to Amazon přidal pár dolarů. A dal si to jako exkluzivitu. Vypadá to totiž ze se podíváme i do Valhally.... *:+**8)**:D* A asi bude hodně bitev....
772940
1 -1
reagovat
Jsem nějak zmatený. Vše předtím dělal History channel. U toho skončila polovina 6. Rady kdy začali dělat od 3 série řady na 20 dílů s téměř roční pauzou uprostřed. Vikings jsou na Netflixu a tohle dělá Amazon jako exclusive :-) Každopádně už to dokoukam. Poslední série s Varangy byla slabší, ale těch 10 dílů se uz dá 
772940
Jsem nějak zmatený. Vše předtím dělal History channel. U toho skončila polovina 6. Rady kdy začali dělat od 3 série řady na 20 dílů s téměř roční pauzou uprostřed. Vikings jsou na Netflixu a tohle dělá Amazon jako exclusive :-) Každopádně už to dokoukam. Poslední série s Varangy byla slabší, ale těch 10 dílů se uz dá 
772931
1 -1
reagují: RainMakeR
reagovat
To ještě jede? :D Jsem se zasekl někde ve třetí řadě.
Nebylo to původně u History Channelu?
772937
To ještě jede? *:D* Jsem se zasekl někde ve třetí řadě. Nebylo to původně u History Channelu?
772931
4 0
reagovat
reaguje na: duro
Mám to stejně, první byla ještě dost dobrá, linka s mirror universe mě bavila, druhá sezona se dala tak z poloviny, a ta třetí už za to nestojí vůbec, ta je jak dívat se na Esmeraldu ve které občas vybuchne vesmírná loď.
772935
Mám to stejně, první byla ještě dost dobrá, linka s mirror universe mě bavila, druhá sezona se dala tak z poloviny, a ta třetí už za to nestojí vůbec, ta je jak dívat se na Esmeraldu ve které občas vybuchne vesmírná loď.
772902
4 -1
reagovat

Vikingové posledních 10 dílů vše najednou 30.12.

link

už máte plány na Silvestra ? :D8)8)8):+
772931
https://youtu.be/Auzs95InJzo už máte plány na Silvestra ? *:D**8)**8)**8)**:+*
Vikingové posledních 10 dílů vše najednou 30.12.
1 -2
reagují: CAPS_LOCK, okkac, verbst
reagovat
vánoční speciál Euphorie o sobě dává vědět link :+
772918
vánoční speciál Euphorie o sobě dává vědět https://www.youtube.com/watch?v=uY0_7wPGJlk *:+*
4 -1
reagovat
Ten rant je luxusný. Zvyčajne takéto fanovské výlevy nesledujem, ale toto je skvelá show, čo tam predviedol. :D
772906
Ten rant je luxusný. Zvyčajne takéto fanovské výlevy nesledujem, ale toto je skvelá show, čo tam predviedol. *:D*
772862
4 -1
reagovat
Mne sa celkom páčila prvá sezóna, predvčerom som dopozeral druhú, pri ktorej už som celkom trpel - nebyť tam skvelý Anson Mount ako Pike, asi to seknem omnoho skôr. Mimoriadna kolekcia zlých hercov, najmä hlavná hrdinka nevie presvedčivo podať jedinú emóciu a ten jej poloklingonský hipsterský frajer, toho by som normálne fyzicky zlikvidoval. :D Na tretiu sezónu asi nenájdem odvahu.
772902
Mne sa celkom páčila prvá sezóna, predvčerom som dopozeral druhú, pri ktorej už som celkom trpel - nebyť tam skvelý Anson Mount ako Pike, asi to seknem omnoho skôr. Mimoriadna kolekcia zlých hercov, najmä hlavná hrdinka nevie presvedčivo podať jedinú emóciu a ten jej poloklingonský hipsterský frajer, toho by som normálne fyzicky zlikvidoval. :D Na tretiu sezónu asi nenájdem odvahu.
772862
4 -1
reagují: HAL
reagovat

Star Trek Discovery

Dívam se na to už jen for the lulz a nemám chuť se dál víc rozepisovat, mnohem líp to shrne tento úžasný rant old school Star Trek fanouška, nazvaný trefně CRYING PSYCHOS IN SPAAAAAACE!!
Taky pláču, ale smíchy :D
772862
Dívam se na to už jen for the lulz a nemám chuť se dál víc rozepisovat, mnohem líp to shrne tento úžasný rant old school Star Trek fanouška, nazvaný trefně [url=https://www.youtube.com/watch?v=pbXjya21s_8]CRYING PSYCHOS IN SPAAAAAACE!! [/url]Taky pláču, ale smíchy *:D*
Star Trek Discovery
4 -1
reagují: DarkSith, duro, duro
reagovat
U Netlfixu jsem rád za spoustu asijské produkce, hlavně té korejské to je skvělé.
772839
U Netlfixu jsem rád za spoustu asijské produkce, hlavně té korejské to je skvělé.
6 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se