Tohle bude můj nový oblíbený hate seriál. Je naprosto fascinující, jak tvůrci dokázali nepochopit předlohu. Ale to až takovým způsobem, až je to vlastně zábavný sledovat jak je některé myšlenky minuly o kilometry. Ale jakože fakt stylem, jak kdyby někdo zfilmoval 1984 jako young adult dystopii a citoval tam obdivně Mein Kampf.
V hlavní roli je největší herecké dřevo poslední dekády. Tahle postava měla být o 2 třídy lepší, než Denis Leary z Demolition Mana, ne horší.
Hlavně to tam nacpalo aktuální propagandu stylem, že to zabilo to nejsilnější z knihy, která je k současné společnosti poměrně nekompromisní a mnohem kritičtější. Předloha totiž útočí až nepříjemně na některé principy, který věřím a nečetlo se mi to úplně s dobrým svědomím. Přesto to považuju za geniální a musel jsem se kdysi podívat několikrát, že to bylo napsáno 17 let před Orwellem a ne někdy v devadesátých letech.
Brave New World
|
reagují:
HAL
|
reagovat
|

Už konečně nechme být toho Artuše, jehož barvy kůže bych si nikdy nevšiml nebýt toho povyku dotčených citlivých lidiček všude okolo, mnohem horší je, že po příběhové stránce je to totální shit, navíc jak jsem tak googlil, docela zásadně odkloněný od comicsové předlohy. A to už problém je, takže ač mám pro Hannah Baker velkou slabost, nedokážu tuhle teen limonádu dát celou do konce.