Přátelé: Nechytlo mě to v době, kdy to běželo, nechytlo mě to v době, kdy se, sitcomy nakoukával ve velkém a nechytlo mě to ani nedávno, když jsem zase kousek někde zahlédl. Papírově by to mělo být přesně pro mě. Hodně dělá, že větší polovinu castu nemusím.
HIMYM: Začal sem v době, kdy běžela tuším čtvrtá-pátá série a viděl komplet. Začátek super, prostředek OK (ano, jdu asi proti proudu, ale ten sešup tam takový razantní není) a konec uondaný a natahovaný, ale pořád nadprůměr.
Takové dva tři roky zpět jsem chtěl dát repete a po prvních třech dílech jedničky mi začala cukat ruka nutkáním přeskočit na ty lepší díly. A jak někdo říkal to o těch running jokes, ano, přesně tohle to celé podráží. Buď to dáte celé, nebo si to „neužijete“. Po pěti dílech sem s tím sekl…
Osobně jsou pro mě top sitcomy spíš Two Broke girl, New Girl a hlavně Cougar town. Od Lawrence bych chtěl někdy znova zopakovat i Scrubs, což mám v hlavě zafixováno jako úplně best sitcom, ale nemám k tomu odvahu, protože i tam by hodně věcí při opakovaném shlédnutí kouzlo ztratilo. Ale prvé tři vyjmenované – jak jsou to svým způsobem jednohubky, ale neprvoplánově se to rozjelo do neskutečně feelgood pohody, jsem viděl dvakrát, New Girl myslím i třikrát. Ta je ze života pro mě mnohem víc, jak ten Goreckiho HIMYM.
|
reagovat
|

Friends jsou pro mě už jen o té nostalgii, i když já nemám problém si občas pustit i nějakou epizodu Punk'd, takže tyhle výlety do minulosti jsou pro mě fajn. Ale je to jen tohle, nic víc.