Tohle mi fakt sedlo. Má to něco z Farga, něco z Breaking Bad, výborného Batemana, kterému vážné role dost pasují a zajímavé vedlejší postavy (Ruth je boží a hrozně ji fandím) Překvapivě mi tady nevadí děti (na Jonahův vývoj jsem zvědavý) a narozdíl od Skylar z BB je tady i přes svou bitch povahu manželka hlavní postavy taky sympatická. Věřím, že by to sice šlo všechno trochu zkrátit a aby měl poslední díl první řady stopáž skoro 80 minut taky nebyla potřeba, ale nějak mi ta pomalost a budování atmosféry nevadí a nenudí mě. Jediné mínus jsem viděl v FBI. Jednak mi vadí, že tam za každou cenu museli nacpat nějakou homosexuální postavu, která je navíc dost nesympatická a druhak jsou tam úplně k ničemu a působí na mě spíš jako výplň.
No, jsem zvědavý, jak se to vyvine dál. Jestli budou další díly tak nekompromisní, jako byly poslední dva první řady, tak se mám na co těšit a za chvíli můžu odpočítávat dny do závěrečné řady.
Ozark 1. řada
|
reagují:
zahron
|
reagovat
|

zvlášť když WandaVision, Spidey 3 a Doctor Strange 2 by měli být jeden velký příběh... všechna ta camea ve Spider-Manovi jsou teda dost možná true... vlhký sen všech fan teoretiků a mainstream nerdů