Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 20361 - 20380 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Pětka byla hodně fajn, ale ty akční scény na začátku mi připadaly zajímavější, bližší tomu co předváděl v Raidech. Ale hlavně příběhově to pak šlo dost do kopru.
777878
Pětka byla hodně fajn, ale ty akční scény na začátku mi připadaly zajímavější, bližší tomu co předváděl v Raidech. Ale hlavně příběhově to pak šlo dost do kopru.
777873
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
Asi jsme koukali na něco jiného, protože konec čtvrtého dílu a celý pátý bylo to nejlepší, co na seriálovém poli vzniklo. To by možná ocenil i pepo:D
777873
Asi jsme koukali na něco jiného, protože konec čtvrtého dílu a celý pátý bylo to nejlepší, co na seriálovém poli vzniklo. To by možná ocenil i pepo*:D*
777800
1 -1
reagují: RidleyCrowe, HAL
reagovat

Rookie S03E03

Jako něco tak debilně napsaného jsem neviděl snad ani v těch nejvíc woke seriálech na Netflixu. Chudák Brandon Routh. 
Jestli v podobném stylu rozjedou B99, tak nebudou policejní seriály pár let absolutně koukatelné.
777872
Jako něco tak debilně napsaného jsem neviděl snad ani v těch nejvíc woke seriálech na Netflixu. Chudák Brandon Routh.  Jestli v podobném stylu rozjedou B99, tak nebudou policejní seriály pár let absolutně koukatelné.
Rookie S03E03
0 -2
reagovat
reaguje na: studo
Tak to jsi přišel o to nejlepší jako např o Olympiádu bezdomovců :D
777866
Tak to jsi přišel o to nejlepší jako např o Olympiádu bezdomovců *:D*
777865
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
uf ja som skoncil ani neviem na ktorej serke. asi tam kde Mali Kevin a ta cernoska babo. To by bolo asi vela na dobiehanie, ale boj Gallegarovcov s dalsou white trash family by mohol byt fajn :D
777865
uf ja som skoncil ani neviem na ktorej serke. asi tam kde Mali Kevin a ta cernoska babo. To by bolo asi vela na dobiehanie, ale boj Gallegarovcov s dalsou white trash family by mohol byt fajn :D
777855
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

Love, Death & Robots s2

By som bol rad keby Fincher jednu episodu aj natoci.
777860
By som bol rad keby Fincher jednu episodu aj natoci.
Love, Death & Robots s2
1 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
čekám na celou sérku, abych to mohl binžnout... ted nestiham
777857
čekám na celou sérku, abych to mohl binžnout... ted nestiham
777855
2 0
reagovat

Shameless s11e04

Nekouká někdo? Možná jeden z nej dílů vůbec. Vedle Gallagherů se nastěhoval ještě větší white trash a začal boj. :D
777855
Nekouká někdo? Možná jeden z nej dílů vůbec. Vedle Gallagherů se nastěhoval ještě větší white trash a začal boj. *:D*
Shameless s11e04
2 0
reagují: studo, xxendxx
reagovat
#blackAF & Space Force 

Kdyby tam nebyla knihovna obsáhlá všema mejma restama, tak by mi bylo asi i líto těch peněz :D
Přijde mi, že z těch seriálů teda nic moc... 
777849
#blackAF & Space Force  Kdyby tam nebyla knihovna obsáhlá všema mejma restama, tak by mi bylo asi i líto těch peněz *:D* Přijde mi, že z těch seriálů teda nic moc... 
777842
1 -2
reagovat
láska smrt roboti, stranger things a space force budou další řady. Což je naprosto vpořádku !
Mindhunters zatím se neví co a jak .. ale snad se taky třeba koncem roku rozjedou kamery ...
777844
láska smrt roboti, stranger things a space force budou další řady. Což je naprosto vpořádku ! Mindhunters zatím se neví co a jak .. ale snad se taky třeba koncem roku rozjedou kamery ...
777842
2 -1
reagovat
Seznam seriálů, které Netflix obnovuje nebo ruší...
Za to ukončení The End of the F***ing World jsem hrozně rád. Skončilo to nejlíp, jak mohlo a všechno navíc by to celé podkopalo... 
777842
[url=https://filmtoro.cz/blog/ktere-serialy-na-netflixu-konci-a-ktere-dostanou-dalsi-radu-mame-seznam-3?fbclid=IwAR2NQVqT9grA5N8VMSY3wmxmAEMVzC-m_PmMI1NCr6aUgBZKKRminiPu9EA]Seznam seriálů, které Netflix obnovuje nebo ruší...[/url] Za to ukončení [url=https://filmtoro.cz/film/the-end-of-the-fing-world]The End of the F***ing World[/url] jsem hrozně rád. Skončilo to nejlíp, jak mohlo a všechno navíc by to celé podkopalo... 
6 -1
reagují: verbst, RainMakeR
reagovat

Night Stalker

Dokument o vyšetřování jednoho z nejhorších sériových vrahů v LA. 
Hlavní detektivní duo jsou sympaťáci a dost to táhnou dopředu, přeci jen jak může být dokument věrohodnější, než s výpovědí lidí, kteří tomu věnovali část života. Škoda, že se to tak moc věnuje právě vyšetřování a pak se nějak v posledním díle vrah polapí a celý ten proces s ním je pak hrozně urychlený, posun o dvacet let a Ramirez mrtvý přirozenou smrtí... Slušel by tomu ještě jeden díl, kde by se to víc věnovalo člověku, o kterém to vlastně celé bylo...

BTW Někde ke konci mi došlo, že jeden z detektivů vypadá jak doktor Loomis z Halloweenu a jeho protivník Ramirez má zas černé ďáblovy oči, jako Michael Myers:o 
777839
Dokument o vyšetřování jednoho z nejhorších sériových vrahů v LA.  Hlavní detektivní duo jsou sympaťáci a dost to táhnou dopředu, přeci jen jak může být dokument věrohodnější, než s výpovědí lidí, kteří tomu věnovali část života. Škoda, že se to tak moc věnuje právě vyšetřování a pak [spoiler]se nějak v posledním díle vrah polapí a celý ten proces s ním je pak hrozně urychlený, posun o dvacet let a Ramirez mrtvý přirozenou smrtí... Slušel by tomu ještě jeden díl, kde by se to víc věnovalo člověku, o kterém to vlastně celé bylo...[/spoiler] BTW Někde ke konci mi došlo, že jeden z detektivů vypadá jak doktor Loomis z Halloweenu a jeho protivník Ramirez má zas černé ďáblovy oči, jako Michael Myers*:o* 
Night Stalker
3 0
reagovat
To už máš to nejlepší spíš za sebou než před sebou. 
777800
To už máš to nejlepší spíš za sebou než před sebou. 
777797
3 -4
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Gangs of London

Tohle jo... Přítelkyně si přisedla zrovna, když měla začít ta hospodská rvačka v prvním díle... Říkám: "teď se dívej, určitě to bude zajímavé, pak ti to vysvětlím proč" A pak už se v naší konverzaci objevovalo jen "au" "ty vole" a "hej toto je moc"... No vysvětlil jsem ji, co je Evans zač, ale já na to byl připravený a stejně jsem tu šipku nebo popelník moc nedaval:D
Jinak jsem ve třetím díle a teď mám prý ty TOP dva před sebou, ale i tak ten konec druhého i třetího dílu byl fakt síla. V jednom jedno z nejlepších přepadení, od toho slavného dílu z Temného případu a ve druhém dokonalá konverzacka.
Jo a vybíral jsem si další seriál podle herců z Peaky Blinders. John vyhrál nad Alfiem z Taboo. Chtělo se mi spíš o sto let dopředu, než dozadu:D
777797
Tohle jo... Přítelkyně si přisedla zrovna, když měla začít ta hospodská rvačka v prvním díle... Říkám: "teď se dívej, určitě to bude zajímavé, pak ti to vysvětlím proč" A pak už se v naší konverzaci objevovalo jen "au" "ty vole" a "hej toto je moc"... No vysvětlil jsem ji, co je Evans zač, ale já na to byl připravený a stejně jsem [spoiler]tu šipku nebo popelník moc nedaval*:D* [/spoiler]Jinak jsem ve třetím díle a teď mám prý ty TOP dva před sebou, ale i tak ten konec druhého i třetího dílu byl fakt síla. V jednom jedno z nejlepších přepadení, od toho slavného dílu z Temného případu a ve druhém dokonalá konverzacka. Jo a vybíral jsem si další seriál podle herců z Peaky Blinders. John vyhrál nad Alfiem z Taboo. Chtělo se mi spíš o sto let dopředu, než dozadu*:D*
Gangs of London
9 -2
reagují: HAL
reagovat

Disenchantment s03

Chápu proč to někoho nezaujme. Ale já jsem pořád spokojený a třetí řadu jsem si užil. Není to tak geniální jako bývaly Simpsonovi a Futurama. Ale má to fajn charaktery a funguje to jako oddychová zábavná fantasy. :+
777796
Chápu proč to někoho nezaujme. Ale já jsem pořád spokojený a třetí řadu jsem si užil. Není to tak geniální jako bývaly Simpsonovi a Futurama. Ale má to fajn charaktery a funguje to jako oddychová zábavná fantasy. *:+*
Disenchantment s03
5 -1
reagovat

WandaVision S01E01-02

Baví mě to. Je to svým způsobem krásně ujeté a přepálené. A s dalšími díly to podle mě bude lepší a ke konci bychom se mohli dočkat i nějaké akce nebo zajímavého zvratu. 7/10
777723
Baví mě to. Je to svým způsobem krásně ujeté a přepálené. A s dalšími díly to podle mě bude lepší a ke konci bychom se mohli dočkat i nějaké akce nebo zajímavého zvratu. 7/10
WandaVision S01E01-02
5 -5
reagovat
Tak to jsem si oddych, že tě hoši nemaj na svědomí. 
777677
Tak to jsem si oddych, že tě hoši nemaj na svědomí. 
777637
3 -1
reagovat

WandaVision

Co ty hejty? Je to presne to, co bylo slibeno. A je to pecka, hrozne se mi libi, co si troufli a libi se mi to moc, smeju se u vseho :+ a ty reci, ze u dalsich dilu nebudete.. To jsem fakt zvedavy, jak dlouho vam to vydrzi, obzvlast pokud zdejsi udalosti budou mit vliv na sirsi MCU :))
777676
Co ty hejty? Je to presne to, co bylo slibeno. A je to pecka, hrozne se mi libi, co si troufli a libi se mi to moc, smeju se u vseho *:+* a ty reci, ze u dalsich dilu nebudete.. To jsem fakt zvedavy, jak dlouho vam to vydrzi, obzvlast pokud zdejsi udalosti budou mit vliv na sirsi MCU *:))*
WandaVision
9 -8
reagovat
reaguje na: do_Od
Tohle ti všichni hrozně rádi připomeneme, až tu dáš něčemu špatné hodnocení. :)

Na ČSFD jsi hádám všechny věci pod 3 hvězdičky taky nakoukával za peníze nebo je nedokoukal.

PS: Mne baví koukat i na špatný věci a pak si otevřít MZ live nebo místní diskuzi a poslouchat jak to kdo sundá. 
777618
Tohle ti všichni hrozně rádi připomeneme, až tu dáš něčemu špatné hodnocení. *:)* Na ČSFD jsi hádám všechny věci pod 3 hvězdičky taky nakoukával za peníze nebo je nedokoukal. PS: Mne baví koukat i na špatný věci a pak si otevřít MZ live nebo místní diskuzi a poslouchat jak to kdo sundá. 
777611
14 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
Mezi vypnutím a proklikáním co bude dál je jen dost malý rozdíl, nemyslíš? - a zrovna tohle je věc u které se dost těžko odhaduje jestli zábavná být nezačne, když je tu od začátku jasné že ta 50s sitcomovitost je jen taková jakože blbina ze které se to zlomí někam úplně jinam. Což by konceptuálně nemuselo být úplně špatné, ale to by to jak říkám nesměli v tom úvodním módu záměrné trapnosti táhnout tak zbytečně dlouho.
777612
Mezi vypnutím a proklikáním co bude dál je jen dost malý rozdíl, nemyslíš? - a zrovna tohle je věc u které se dost těžko odhaduje jestli zábavná být nezačne, když je tu od začátku jasné že ta 50s sitcomovitost je jen taková jakože blbina ze které se to zlomí někam úplně jinam. Což by konceptuálně nemuselo být úplně špatné, ale to by to jak říkám nesměli v tom úvodním módu záměrné trapnosti táhnout tak zbytečně dlouho.
777611
10 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se