Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 10661 - 10680 Napsat příspěvek

Diskova kronika

Nejen Honza Kalina ale i Sto zvirat is dead. :(
877825
Nejen Honza Kalina ale i Sto zvirat is dead. *:(*
Diskova kronika
4 0
reagovat

MusicZone

15 Year Old Emma Sings Voilà – André Rieu, Maastricht 2023

Naprosto úžasné! :o:+Ta holčina neskutečně umí, ještě k tomu žije s takovou hnusnou nemocí...
877824
[url=https://www.youtube.com/watch?v=KdIhq1tb8Co]15 Year Old Emma Sings Voilà – André Rieu, Maastricht 2023 [/url] Naprosto úžasné! *:o**:+*Ta holčina neskutečně umí, ještě k tomu žije s takovou hnusnou nemocí...
MusicZone
5 0
reagují: verbst, SteKi
reagovat
reaguje na: GhostFromHell
Špatná sekce, AI. :)
877820
Špatná sekce, AI. *:)*
877819
1 -3
reagovat

Kate Beckinsale slaví 50

877819
https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2023/08/15/3425121310920556703/640x360_MP4_3425121310920556703.mp4
Kate Beckinsale slaví 50
1 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tak to ti vůbec nezávidím. Ale zvládl si to dobře. Na tvém místě bych počkal, jak se k tobě majitelé budou chovat a když jako zm...di tak bych jim zamával, ať si podobné průsery řeší sami. ;)
877809
Tak to ti vůbec nezávidím. Ale zvládl si to dobře. Na tvém místě bych počkal, jak se k tobě majitelé budou chovat a když jako zm...di tak bych jim zamával, ať si podobné průsery řeší sami. *;)*
877769
3 0
reagovat
reaguje na: Milosh
Neco mi rika, ze v takove firme by museli mit neuveritelne vykonne mrazaky.
877795
Neco mi rika, ze v takove firme by museli mit neuveritelne vykonne mrazaky.
877794
8 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
V tom pripade si ani nechci predstavit co je to za firmu, ktere stoji vyroba, kdyz ma kamion plny fleshjacku zpozdeni.
877794
V tom pripade si ani nechci predstavit co je to za firmu, ktere stoji vyroba, kdyz ma kamion plny fleshjacku zpozdeni.
877793
6 0
reagují: TedGeorge
reagovat
To bych nedělal, podle mě je vezl právě ten kamion.
877793
To bych nedělal, podle mě je vezl právě ten kamion.
877791
3 0
reagují: Milosh
reagovat
Přehodil si v té větě pořadí podstatných jmen.
877792
Přehodil si v té větě pořadí podstatných jmen.
877791
9 0
reagovat
Držím palce a posílám Fleshjacka.
877791
Držím palce a posílám Fleshjacka.
877769
4 0
reagují: (=LIFTY=), TedGeorge
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Dik,ja to tady uz nějak doklepu, pristi zamestnani chci bejt rentier.
877789
Dik,ja to tady uz nějak doklepu, pristi zamestnani chci bejt rentier.
877788
8 0
reagovat
aha, tak to bude kokot, nemám se ti zeptat u nás na HR? Máme fajn náborové bonusy. 
877788
aha, tak to bude kokot, nemám se ti zeptat u nás na HR? Máme fajn náborové bonusy. 
877786
3 0
reagovat
Majitel ma dalších 10+ firem, tuhle koupil od lidi, co si to vydupali od nuly pred par lety 
877786
Majitel ma dalších 10+ firem, tuhle koupil od lidi, co si to vydupali od nuly pred par lety 
877785
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Jestli je majitel aspoň trochu normální chlap a vydupal si firmu od nuly, tak u něj akorát stoupneš, protože to on musel řešit taky v začátcích. 

Dělal jsem si samozřejmě srandu, ale actually mne samotnému tohle často pomůže. Tj. když opravdu nevím nebo řeším průser si o tom promluvit s někým zkušeným z jiného oboru. 
877785
Jestli je majitel aspoň trochu normální chlap a vydupal si firmu od nuly, tak u něj akorát stoupneš, protože to on musel řešit taky v začátcích.  Dělal jsem si samozřejmě srandu, ale actually mne samotnému tohle často pomůže. Tj. když opravdu nevím nebo řeším průser si o tom promluvit s někým zkušeným z jiného oboru. 
877775
3 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Hele uz jsem zazil taky vselicos, v praci mi jedna starší kolegyně, která má ráda filmy, říká "pane Wolfe".
877783
Hele uz jsem zazil taky vselicos, v praci mi jedna starší kolegyně, která má ráda filmy, říká "pane Wolfe".
877782
9 0
reagovat
nevim, me to prijde jako normalni tyden v praci a to mam logistiku o patro niz a uz tam 6 let nedelam :D:D bez se ozrat
877782
nevim, me to prijde jako normalni tyden v praci a to mam logistiku o patro niz a uz tam 6 let nedelam *:D**:D* bez se ozrat
877769
4 0
reagovat
Okamžitě si mě napadnul, ale říkal jsem si, že nebudu otravovat :)

Je mi jasný, že situace nebyla řešena ideálně a s dobrou radou by to mohlo nějak bejt radikálně levnější, ale v klidu :) Muselo se to nějak vyřešit, když nejde o život jde o hovno, některá rozhodnutí musela být přijmuta na místě :)

S majitelem už jsem teď mluvil a tak trochu ho připravil na to, co ho čeká. Docela překvapivě mě (zatím) podržel, o pojištění věděl a čekal, že se stane nějakej průser :)

Já jim těch peněz stejně vydělávám dost, o prémie si stejně pak řeknu :D
877775
Okamžitě si mě napadnul, ale říkal jsem si, že nebudu otravovat :) Je mi jasný, že situace nebyla řešena ideálně a s dobrou radou by to mohlo nějak bejt radikálně levnější, ale v klidu :) Muselo se to nějak vyřešit, když nejde o život jde o hovno, některá rozhodnutí musela být přijmuta na místě :) S majitelem už jsem teď mluvil a tak trochu ho připravil na to, co ho čeká. Docela překvapivě mě (zatím) podržel, o pojištění věděl a čekal, že se stane nějakej průser :) Já jim těch peněz stejně vydělávám dost, o prémie si stejně pak řeknu :D
877774
14 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Měl jsi zavolat. Poradil bych.
877774
Měl jsi zavolat. Poradil bych.
19 0
reagovat
Tyvole to je skvělý, teda jako není, ale zajímá mě jak ta story dopadne. :D
877772
Tyvole to je skvělý, teda jako není, ale zajímá mě jak ta story dopadne. *:D*
877769
6 0
reagovat
LOL.
Jinak to zní jako shoda náhod a ne "tvoje vina", takže snad pohoda.
PS: Pak pls napiš i follow up :+
877771
LOL. Jinak to zní jako shoda náhod a ne "tvoje vina", takže snad pohoda. PS: Pak pls napiš i follow up *:+*
877769
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se