|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 9361 - 9380
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 468
- 469
- 470
- .
- 7222
- 7223
metoo
Paul Schrader a Russell Brand boli obvinení, prvý z obťažovania a napadnutia, druhý rovno zo znásilnenia.
|
reagovat
|
Hlavně motají bilanci obchodu a cla dohromady. Mít přebytek obchodní bilance je normální stav s nějakou zemí, prostě ta země vyrábí něco, co potřebujeme a nikdo jiný neumí, ale od nás si zas toho nekupují, protože mi nemáme nic speciálního a kupují to prostě jinde.
Ten výpočet těch procent je fakt úsměvný, kdy prostě napařil plno státům 10% clo, a to jsou státy, které platí USA víc, než platí USA jim link *facepalm*
Ten výpočet těch procent je fakt úsměvný, kdy prostě napařil plno státům 10% clo, a to jsou státy, které platí USA víc, než platí USA jim link *facepalm*
|
reagovat
|
reaguje na:
okkac
jj, to zvýšení cel efektivně znamená, že Američani budou mít své botasky z Bangladéše o 30% dražší, nebo si je budou šít doma a budou je mít o 300% dražší. Ani jedno z toho není "tvrdě protievropské", nebo "narovnání stavu", nebo "dobré pro amíky", nebo cokoli dalšího. Je to tak maximálně slevová akce na strašně hodně věcí, ideálně na nakoupení na dluh na dolar, protože inflace půjde nahoru.
|
reagovat
|
Vávra má muj respekt za KCD, a co ta hra dělá pro ČR v zahraničí, i když jsem ji nehrál. Ale od covidu postupně je stále větší namyšlený d*bil. A to jsem ho ještě na začátku poslouchal a v lecčems souhlasil.
|
reagují:
Gonzi
|
reagovat
|
reaguje na:
Ex-SOLDIER
Úplně vidím, jak si tučňáci nemůžou dovolit návnady na ryby 

#PinguinLivesMatter

#PinguinLivesMatter
|
reagovat
|
reaguje na:
Ex-SOLDIER
Tady už běžný slovník absolutně selhává. Najděte si, z čeho ty cla počítali, Monty Python hadr. Plus žádná cla na Rusko nebo S. Koreu. Náhoda? 

|
reagují:
Ex-SOLDIER
|
reagovat
|
‘Nowhere on earth is safe’: Trump imposes tariffs on uninhabited islands near Antarctica
To těm tučňákům ukáže, zač je toho loket!
To těm tučňákům ukáže, zač je toho loket!
|
reagovat
|
reaguje na:
Jura_22
Vyplněno
Připomnělo mi to, proč já se furt tý dvojce IT vyhejbám. Zatímco jedničku jsem viděl po kině 2-3x, dvojku vůbec. Neodcházel jsem tehdy z kina rozmrzelej, ale zatímco u Dr. Spánka si stopáže takřka nevšimnu, tady už to byl docela úmor.
Připomnělo mi to, proč já se furt tý dvojce IT vyhejbám. Zatímco jedničku jsem viděl po kině 2-3x, dvojku vůbec. Neodcházel jsem tehdy z kina rozmrzelej, ale zatímco u Dr. Spánka si stopáže takřka nevšimnu, tady už to byl docela úmor.|
reagovat
|
reaguje na:
AndyKaufman
Dobře, zkontroluji si, díky za radu:)
To by bylo zajímavé, ale bohužel to nemám ve své náplni práce, ale někdy jen tak pro zábavu by to nemuselo být od věci:)
To by bylo zajímavé, ale bohužel to nemám ve své náplni práce, ale někdy jen tak pro zábavu by to nemuselo být od věci:)
|
reagovat
|
TOP Diskuze
134Avengers: Doomsday: Trailer 263Odyssea: Recenze 86Odyssea je obří kasovní hit, Nolan zaútočí na milliardu 40Téma: Spider-Man s Hollandem a Zendayou zaútočí na miliardy, kinaře čekají žně 38Marvel nezpomaluje, má plány až do roku 2042 34Odyssea je největší držák roku a rychle pluje za miliardou 32Clayface: Trailer 26Víkendový výplach #891 o IMAXu a Wolverineovi 26Resident Evil: Trailer 17Trója: Trailer 4K remasteru