Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 8841 - 8860 Napsat příspěvek
reaguje na: speta.jr
Hodně dobrý - opravdu až mě to zarazilo, jak dobrý - nealko pivo je za studena chmelenej rakovnickej Bakalář. Smutně jsem si ho dal před časem v jedný pizzerii a smutek mě teda rychle přešel. Jestli ho dělají tím způsobem, co píšeš, bohužel nemám tušení...
915653
Hodně dobrý - opravdu až mě to zarazilo, jak dobrý - nealko pivo je za studena chmelenej rakovnickej Bakalář. Smutně jsem si ho dal před časem v jedný pizzerii a smutek mě teda rychle přešel. Jestli ho dělají tím způsobem, co píšeš, bohužel nemám tušení...
915651
1 0
reagují: speta.jr
reagovat

Denicek alkoholika - nealko piva

Vzhledem, ke vsem letnim akcim, festakum a oslavam jsem si dal tri tydny rizeneho abstinentstvi, kdy jsem se aktivne vyhybal i na akcich alkoholu. Mimo to, ze to na me nemelo absolutne zadny fyziologicky efekt (docela sportuju, tak se to asi vyneguje), jsem si dal maly challenge, o ktery bych se s vami rad podelil. Rekl jsem si, ze najdu nejlepsi nealko pivo dostupne v CR (jeste jsem byl na dovolene v Rakousku). Ochutnal jsem bezmala 25 druhu. Radlery jsem zamerne vynechal.

Z nealkoholickych lezaku jsou nejvic pitelne ty, ktere nejsou 0%. Tedy ty, co se vari primo jako nizkoalholicke se specialnima kvasinkama. Poznate to tak, ze ma 0,4-0,5 voltu. Birrel, Budvar, Platan, whatever... vsechno chutna stejne, zhruba. Z nealkoholickych nulek je pitelna asi jen Stella varena v Srbsku, zbytek je hnus s pachuti na jazyku, nebo mega hnus (zdravim Heineken). Z pivnich limonad (nevim jak jinak napsat vsechny nealko piva ala ALE)  tak nejak vsechny chutnaji podobne jako piva alkoholicke stejnych pivovaru, mirna pachut na jazyku, nekdy i bolehlav!!! Nejlepsi asi Elektrarna (byvaly Proud). Strucne: pokud to nekdo chce pit programove, asi je nejlepsi zustat u Birellu nebo si zajet do Rakouska na Gosser, ten je fakt dobrej, vypil jsem 3 za vecer!
915651
Vzhledem, ke vsem letnim akcim, festakum a oslavam jsem si dal tri tydny rizeneho abstinentstvi, kdy jsem se aktivne vyhybal i na akcich alkoholu. Mimo to, ze to na me nemelo absolutne zadny fyziologicky efekt (docela sportuju, tak se to asi vyneguje), jsem si dal maly challenge, o ktery bych se s vami rad podelil. Rekl jsem si, ze najdu nejlepsi nealko pivo dostupne v CR (jeste jsem byl na dovolene v Rakousku). Ochutnal jsem bezmala 25 druhu. Radlery jsem zamerne vynechal. Z nealkoholickych lezaku jsou nejvic pitelne ty, ktere nejsou 0%. Tedy ty, co se vari primo jako nizkoalholicke se specialnima kvasinkama. Poznate to tak, ze ma 0,4-0,5 voltu. Birrel, Budvar, Platan, whatever... vsechno chutna stejne, zhruba. Z nealkoholickych nulek je pitelna asi jen Stella varena v Srbsku, zbytek je hnus s pachuti na jazyku, nebo mega hnus (zdravim Heineken). Z pivnich limonad (nevim jak jinak napsat vsechny nealko piva ala ALE)  tak nejak vsechny chutnaji podobne jako piva alkoholicke stejnych pivovaru, mirna pachut na jazyku, nekdy i bolehlav!!! Nejlepsi asi Elektrarna (byvaly Proud). Strucne: pokud to nekdo chce pit programove, asi je nejlepsi zustat u Birellu nebo si zajet do Rakouska na Gosser, ten je fakt dobrej, vypil jsem 3 za vecer!
Denicek alkoholika - nealko piva
1 0
reagují: KARLOS, Memphis, Kostěj
reagovat
reaguje na: RingMan
Veď tá popularita je ľahko zrealizovateľná pomocou napr. klikov na film. :+ A tiež by som to uvítal, podobne je to napr. aj na Letterboxde.
915650
Veď tá popularita je ľahko zrealizovateľná pomocou napr. klikov na film. *:+* A tiež by som to uvítal, podobne je to napr. aj na Letterboxde.
915633
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Sakra. Tak asi budu muset někoho ukecat aby to přeložil.
915648
Sakra. Tak asi budu muset někoho ukecat aby to přeložil.
915646
0 0
reagovat
Kruci … :D
915647
Kruci … *:D*
915646
0 0
reagovat
reaguje na: esmo
Hele ne tak zhurta, musíš ten film prvně někde sehnat :)

A ještě rychlej dodatek - pokud nevládnete angličtinou, tak máte smolíka. Dostupné jsou pouze EN titulky, české nejsou.
915646
Hele ne tak zhurta, musíš ten film prvně někde sehnat :) A ještě rychlej dodatek - pokud nevládnete angličtinou, tak máte smolíka. Dostupné jsou pouze EN titulky, české nejsou.
915644
0 0
reagují: hroubek, esmo
reagovat
Ok, máš mou pozornost a jdu si film sehnat. Jen nevím, kdy se k němu dostanu.
915645
Ok, máš mou pozornost a jdu si film sehnat. Jen nevím, kdy se k němu dostanu.
915637
0 0
reagovat
Ten screenshot je SFW, ale i tak to dneska večer uvidím :+
915644
Ten screenshot je SFW, ale i tak to dneska večer uvidím *:+*
915637
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Víš jak jsem riskoval ten odkaz s Maikou? Fakt jsem tam ten slepicar čekal.
Uff, stalo to za to:+
915641
Víš jak jsem riskoval ten odkaz s Maikou? Fakt jsem tam ten slepicar čekal. Uff, stalo to za to*:+*
915637
1 0
reagovat
Sakra, těsně vedle, ale už to v kecarne nechám 
915638
Sakra, těsně vedle, ale už to v kecarne nechám 
0 0
reagovat

After Everything (2018)

Podělím se o doporučení na pěknou romantiku/drama, kterého se mi dostalo  od K0COURA, za což mu děkuju. A spokojeně předávám doporučení dál.

Viděl jsem včera večer a rezonuje to do teď. Letmý pohled na CSFD vám prozradí, že snímek v našich končinách není moc známý link a s tím souvisí i upozornění, že se případně bude asi hůře shánět. Ale jde to.

Následuje několik krátkých bodů, proč byste After Everything měli vidět (profesní deformace, sorry :D )

1. Nemá to nic společnýho s pitomou teenage sérií After, v souvislosti s níž jsme si tuším dělali prdel z do_Oda, že na to jako jedinej může koukat a nechcípnout. Pokud si to pletu, tak se mu rovnou omlouvám.

2. Hlavní roli si vystřihla Maika Monroe a po dokoukání ta blonďatá cute bohyně směřuje do mojí TOP 5 hereček současnosti. Přikuluje jí Jeremy Allen White v druhé hlavní roli. No pak je tam třeba i Marisa Tomei, Gina Gershon atd... :)

3. Je to indie konverzačka za pár šupů z ranku kluk potká holku a kecají spolu.

4. Film má hoďku a půl. Když odečtete závěrečné titulky, dostanete se pod 90 minut. Takže u sledování mládí nestrávíte.

5. Jo, je to trochu o rakovině, ale rozhodně ne ubulené a protivné. Drama nějaké (především v druhé půlce) nastane, ale spíš je film laděný do komedie. Nabízí se srovnání s 50/50, pár styčných bodů tam je, ale ne - je to jiný.

6. Fakt nechci moc spoilerovat, ale spíš si teď vzpomeňte na romantiku Prime s milfovskou Umou Thurman.

7. Maika Monroe. Ještě jednou, bohyně. Mám tady jeden NSFW screenshot z filmu. Scéna se odehrává v nemocniční odběrně spermatu. Nemáte zač. link

Tak, teď už máte dostatek podnětů, abyste se na After Everything také podívali. Dal bych pěknou osmičku. Vejš nepůjdu, protože po parádní super svižné a správně nekompromisní první polovině film potom bohužel trochu uhne "jinam" a vy budete jednu postavu chvílemi nenávidět.
915637
Podělím se o doporučení na pěknou romantiku/drama, kterého se mi dostalo  od [b]K0COURA[/b], za což mu děkuju. A spokojeně předávám doporučení dál. Viděl jsem včera večer a rezonuje to do teď. Letmý pohled na CSFD vám prozradí, že snímek v našich končinách není moc známý https://www.csfd.cz/film/600777-after-everything/prehled/ a s tím souvisí i upozornění, že se případně bude asi hůře shánět. Ale jde to. Následuje několik krátkých bodů, proč byste After Everything měli vidět (profesní deformace, sorry :D ) [b]1.[/b] Nemá to nic společnýho s pitomou teenage sérií After, v souvislosti s níž jsme si tuším dělali prdel z do_Oda, že na to jako jedinej může koukat a nechcípnout. Pokud si to pletu, tak se mu rovnou omlouvám. [b]2.[/b] Hlavní roli si vystřihla [b]Maika Monroe[/b] a po dokoukání ta blonďatá cute bohyně směřuje do mojí TOP 5 hereček současnosti. Přikuluje jí [b]Jeremy Allen White[/b] v druhé hlavní roli. No pak je tam třeba i Marisa Tomei, Gina Gershon atd... :) [b]3.[/b] Je to indie konverzačka za pár šupů z ranku kluk potká holku a kecají spolu. [b]4.[/b] Film má hoďku a půl. Když odečtete závěrečné titulky, dostanete se pod 90 minut. Takže u sledování mládí nestrávíte. [b]5.[/b] Jo, je to trochu o rakovině, ale rozhodně ne ubulené a protivné. Drama nějaké (především v druhé půlce) nastane, ale spíš je film laděný do komedie. Nabízí se srovnání s 50/50, pár styčných bodů tam je, ale ne - je to jiný. [b]6.[/b] Fakt nechci moc spoilerovat, ale spíš si teď vzpomeňte na romantiku Prime s milfovskou Umou Thurman. [b]7.[/b] Maika Monroe. Ještě jednou, bohyně. Mám tady jeden NSFW screenshot z filmu. Scéna se odehrává v nemocniční odběrně spermatu. Nemáte zač. https://imgur.com/a/KRyowqP Tak, teď už máte dostatek podnětů, abyste se na [b]After Everything[/b] také podívali. Dal bych [b]pěknou osmičku[/b]. Vejš nepůjdu, protože po parádní super svižné a správně nekompromisní první polovině film potom bohužel trochu uhne "jinam" a vy budete jednu postavu chvílemi nenávidět.
After Everything (2018)
4 0
reagují: hroubek, esmo, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: earthworm
To by bylo moc práce a využilo by to jen minimum lidí, takže to tam nikdy nebude, i vzhledem k jejich tempu inovací :D
Já bych třeba uvítal graf s historickým hodnocením filmu, což snad není ani na jiných serverech.
915633
To by bylo moc práce a využilo by to jen minimum lidí, takže to tam nikdy nebude, i vzhledem k jejich tempu inovací *:D* Já bych třeba uvítal graf s historickým hodnocením filmu, což snad není ani na jiných serverech.
915622
0 -1
reagují: Muel
reagovat
Já bych na CSFD hlavně chtěl lepší manipulaci se žebříčky a taky možnost zohlednit popularitu a hodnocení podle vlastního koeficientu, jako je to např. na rateyourmusic.com
Bylo by fajn se třeba kouknout jenom na nejčastěji hodnocené filmy z roku 1989 nebo si při listování žebříčkem top 2010's filmů nastavit, aby se dala větší váha popularitě a nebylo potřeba pořád přejíždět anime, které hodnotilo 35 lidí nebo bangladéšské sociální drama, které hodnotil jen Rimsy, a má proto 80 %.
915622
Já bych na CSFD hlavně chtěl lepší manipulaci se žebříčky a taky možnost zohlednit popularitu a hodnocení podle vlastního koeficientu, jako je to např. na rateyourmusic.com Bylo by fajn se třeba kouknout jenom na nejčastěji hodnocené filmy z roku 1989 nebo si při listování žebříčkem top 2010's filmů nastavit, aby se dala větší váha popularitě a nebylo potřeba pořád přejíždět anime, které hodnotilo 35 lidí nebo bangladéšské sociální drama, které hodnotil jen Rimsy, a má proto 80 %.
6 0
reagují: RingMan
reagovat
ČSFD se svým vyhledáváním z pomocné školy by se mohlo učit - link
915620
ČSFD se svým vyhledáváním z pomocné školy by se mohlo učit - https://letterboxd.com/journal/how-to-use-our-new-and-improved-search/
4 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Proč si ho nedal do bitev?
915507
Proč si ho nedal do bitev?
915505
3 -1
reagovat
Jan Švankmajer dnes slaví požehnané 90. narozeniny. :+
915505
Jan Švankmajer dnes slaví požehnané 90. narozeniny. *:+*
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: speta.jr
Kdyby to byly ufouni, tak se jima klidně nechám i znásilnit.. ale jsou to jen zaprcaný otravný kundy... kuny.
915418
Kdyby to byly ufouni, tak se jima klidně nechám i znásilnit.. ale jsou to jen zaprcaný otravný kundy... kuny.
915354
0 0
reagovat
Já to tady miluju :D
915405
Já to tady miluju *:D*
11 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Čivavy se nepočítají :D
915396
Čivavy se nepočítají :D
915393
0 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
To může, ale ukaž mi zloděje, kterého odradí od vloupačky kočka. Té to navíc bude jedno, že tam někdo krade. Pejskům to jedno není, pokud nemáte čivavu nebo já nevím co. Kočka odradí zloděje maximálně tehdy, pokud na ně má alergii.
915394
To může, ale ukaž mi zloděje, kterého odradí od vloupačky kočka. Té to navíc bude jedno, že tam někdo krade. Pejskům to jedno není, pokud nemáte čivavu nebo já nevím co. Kočka odradí zloděje maximálně tehdy, pokud na ně má alergii.
915390
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se