Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 8401 - 8420 Napsat příspěvek
reaguje na: hroubek
Ja už som dal ten Lost, tak to rýchlo doženiem a idem rovno do druhého kola :+
918146
Ja už som dal ten Lost, tak to rýchlo doženiem a idem rovno do druhého kola *:+*
918046
1 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Díky za ti práci, co si s tím dáváš :+
918138
Díky za ti práci, co si s tím dáváš *:+*
918046
6 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: verbst
To je boží :+:+:+
918088
To je boží *:+**:+**:+*
918087
1 0
reagovat
Jako třeba toto je fakt top. 
link

RIP
918087
Jako třeba toto je fakt top.  https://www.threads.net/@ikepigott/post/DAiztRyxzX_/  RIP
918001
5 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
vsimni si Tony, ze vrana k vrane sada. Vsetci henti hajzli co iklinuju k far right su zvacsa zebraci co nejakym sposobom sexualne ublizili zenam (dievcatam), charakterovo su uplne slabi muzi, ktori vidia potesenie len v moci, ktoru mozu praktizovat peniazmi, statusom a ktori sa kazdy den plahocia vo vani plnej ich ega.
obcas mi je tych ludi luto, keby sa nepokusaju kazdy den rozvratit tuto spolocnost a dostat ju do ciernych kolaji po ktorych niet cesty spat...
918066
vsimni si Tony, ze vrana k vrane sada. Vsetci henti hajzli co iklinuju k far right su zvacsa zebraci co nejakym sposobom sexualne ublizili zenam (dievcatam), charakterovo su uplne slabi muzi, ktori vidia potesenie len v moci, ktoru mozu praktizovat peniazmi, statusom a ktori sa kazdy den plahocia vo vani plnej ich ega. obcas mi je tych ludi luto, keby sa nepokusaju kazdy den rozvratit tuto spolocnost a dostat ju do ciernych kolaji po ktorych niet cesty spat...
918063
4 0
reagovat
Jaký spin udělal Russell Brand? Sdílel komoušský sracky před lety a teď chodí do alt right podcastů a podporuje Trumpa.
918063
Jaký spin udělal Russell Brand? Sdílel komoušský sracky před lety a teď chodí do alt right podcastů a podporuje Trumpa.
0 0
reagují: studo
reagovat
hej, zachytil som jeho antivax keci a prehnaný religionizmus
918054
hej, zachytil som jeho antivax keci a prehnaný religionizmus
918053
2 0
reagovat
reaguje na: Ravenous
Je to debil už pár let. 
918053
Je to debil už pár let. 
918048
5 0
reagují: Ravenous
reagovat

Levi si ide

918048
https://variety.com/2024/film/news/zachary-levi-endorses-donald-trump-president-1236159334/
Levi si ide
2 0
reagují: verbst
reagovat

Filmová výzva - 2. kolo (říjen)

Tak je to tady. Od zítra rozjedeme druhé kolo. V prvním kole za září 2024 je pár restů - belasis, Mr.Hlad, Ravenous, RingMan a SHUTTER. Snad brzo své výzvy doplní.  :+

V druhém kole se budou vybírat dva filmy. Budou dvě tabulky. Zítra až vstanu po noční, tak zapíšu členy, rozlosuji a vše bude probíhat, tak jako minule. Bude nás méně, tak se to pokusím nějak zkontrolovat, aby někdo neměl někoho dvakrát, ale zkotrolujte to po mě. :D

Do druhého kola se zatím přihlásili:
KARLOS
Snipsley
verbst
SeldomSeen
(=LIFTY=)
Ash_Black
Milosh
Disketa1
RidleyCrowe
earthworm
Masarka14
Gacy
Barv666
AndyKaufman
Demonic8
Ravenous
Leefko
SHUTTER
hroubek

PS: Pokud jsem na někoho zapomněl, tak ať mi napíše nebo dá lajk na koment. Pokud jsem někoho napsal a nechce, ať mi napíše. Zítra to ještě jednou zkontroluji a zapíšu. Mějte se hezky.
918046
Tak je to tady. Od zítra rozjedeme druhé kolo. V prvním kole za září 2024 je pár restů - belasis, Mr.Hlad, Ravenous, RingMan a SHUTTER. Snad brzo své výzvy doplní.  *:+* V druhém kole se budou vybírat dva filmy. Budou dvě tabulky. Zítra až vstanu po noční, tak zapíšu členy, rozlosuji a vše bude probíhat, tak jako minule. Bude nás méně, tak se to pokusím nějak zkontrolovat, aby někdo neměl někoho dvakrát, ale zkotrolujte to po mě. *:D* Do druhého kola se zatím přihlásili: KARLOS Snipsley verbst SeldomSeen (=LIFTY=) Ash_Black Milosh Disketa1 RidleyCrowe earthworm Masarka14 Gacy Barv666 AndyKaufman Demonic8 Ravenous Leefko SHUTTER hroubek PS: Pokud jsem na někoho zapomněl, tak ať mi napíše nebo dá lajk na koment. Pokud jsem někoho napsal a nechce, ať mi napíše. Zítra to ještě jednou zkontroluji a zapíšu. Mějte se hezky.
Filmová výzva - 2. kolo (říjen)
9 0
reagují: SHUTTER, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Ash_Black
nekontroloval to Netflix podle nějakých identifikátorů Wi-Fi?
918032
nekontroloval to Netflix podle nějakých identifikátorů Wi-Fi?
917950
0 0
reagovat

BookZone

Tak jsem nadšen Rytířem 7 království přelouskal audioknižní Fire and Blood coby předobraz House of Dragon. Začátek a konec hodně nepřívětivý, ale jak se to rozjelo, tak fenomenální. Procházky v lese s tím byly skvělý. Martin je mistr spisovatel. Nemá to žádný děj, je to prostě jako to co psal Zamarovský, ale z fiktivního světa. Což není pejorativní, ale maximální možná pochvala. No a samozřejmě to obnažuje, jak zesrali seriál, samozřejmě chybí Mushroom...Nechápu to vynechání, diváci by si ho zamilovali. 

No a nechtěl jsem do toho, vůbec ne. Ale pustil jsem si i samotnou sérii Hry o Trůny a jsem nadšený ještě víc. Jak jsem seriál přijímal vlažně, tak tohle je pecka všech pecek. A kdybych teď volil, který fantasy spisovatel uměl nejlépe psát, tak bych vypálil Martina. Škoda, že z toho byla jenom jedna neukončená knižní série no....
918024
Tak jsem nadšen Rytířem 7 království přelouskal audioknižní Fire and Blood coby předobraz House of Dragon. Začátek a konec hodně nepřívětivý, ale jak se to rozjelo, tak fenomenální. Procházky v lese s tím byly skvělý. Martin je mistr spisovatel. Nemá to žádný děj, je to prostě jako to co psal Zamarovský, ale z fiktivního světa. Což není pejorativní, ale maximální možná pochvala. No a samozřejmě to obnažuje, jak zesrali seriál, samozřejmě chybí Mushroom...Nechápu to vynechání, diváci by si ho zamilovali.  No a nechtěl jsem do toho, vůbec ne. Ale pustil jsem si i samotnou sérii Hry o Trůny a jsem nadšený ještě víc. Jak jsem seriál přijímal vlažně, tak tohle je pecka všech pecek. A kdybych teď volil, který fantasy spisovatel uměl nejlépe psát, tak bych vypálil Martina. Škoda, že z toho byla jenom jedna neukončená knižní série no....
BookZone
7 0
reagovat

Diskova kronika

Kris Kristofferson 
918013
Kris Kristofferson 
Diskova kronika
2 0
reagovat
reaguje na: Gacy
:o achné. 
Jeho život si přímo říká o filmovou adaptaci. 
918001
*:o* achné.  Jeho život si přímo říká o filmovou adaptaci. 
917996
1 0
reagovat

Kronika od diska

Kris Kristofferson v sobotu zemřel, bylo mu 88 let
917996
Kris Kristofferson v sobotu zemřel, bylo mu 88 let
Kronika od diska
3 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To jak si v MZ Live mysleli, že dávno umřel. 
Tak teď už je to pravda. 
917977
To jak si v MZ Live mysleli, že dávno umřel.  Tak teď už je to pravda. 
917964
0 0
reagovat

Diskova kronika

Zemřel Taggert z Poldy v Beverly Hills John Ashton.
917964
Zemřel Taggert z Poldy v Beverly Hills John Ashton.
Diskova kronika
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Zatím ne. Ale dávám to čas do konce roku.
917951
Zatím ne. Ale dávám to čas do konce roku.
917945
0 0
reagovat
Jj, začali s tím tenhle týden
917950
Jj, začali s tím tenhle [url=https://avmania.zive.cz/disney-zakrocil-proti-sdileni-cerni-pasazeri-vas-vyjdou-na-119-kc-mesicne]týden[/url]
917945
1 0
reagují: RingMan
reagovat
Na Disney+ už začali řešit sdílení? 
917945
Na Disney+ už začali řešit sdílení? 
0 0
reagují: hroubek, Ash_Black
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se