Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 8321 - 8340 Napsat příspěvek
Tak už nedrží.
916503
Tak už nedrží.
0 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
U nás drží ve Velké, ale tak tak.
V Lipově je to průser. 
916502
U nás drží ve Velké, ale tak tak. V Lipově je to průser. 
916501
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Velicka teda zrovna moc nedrzi v Lipove uz je venku od rana...
916501
Velicka teda zrovna moc nedrzi v Lipove uz je venku od rana...
916500
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Drž se a hodně sil!
U nás je taky divočina,  Velička drží tak tak a z vrchu nám to už nateklo do ulice. 
Naštěstí jsme zatím v pořádku. 
916500
Drž se a hodně sil! U nás je taky divočina,  Velička drží tak tak a z vrchu nám to už nateklo do ulice.  Naštěstí jsme zatím v pořádku. 
916499
0 0
reagují: speta.jr
reagovat
Zahrada pod vodou, sklep vytopený, výraz sousedova psa mluví za vše.

Brečím.
916499
Zahrada pod vodou, sklep vytopený, výraz sousedova psa mluví za [url=https://ibb.co/D4BG2yQ]vše[/url]. Brečím.
5 0
reagovat
Netflix mi v mailu poděkuje, že jsem s nima od roku 2019 a v tom stejným mailu mi oznámí, že mi to zdraží skoro o kilo … škoda no :-
916495
Netflix mi v mailu poděkuje, že jsem s nima od roku 2019 a v tom stejným mailu mi oznámí, že mi to zdraží skoro o kilo … škoda no *:-*
3 0
reagovat
Tak já mu trochu napravím sociální karmu.
916494
Tak já mu trochu [url=https://www.facebook.com/share/x68hoZRfSYjqeDXW/]napravím[/url] sociální karmu.
2 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
ono vo všeobecnosti mať akýkoľvek idol je chyba. Áno, Arnie je sympaťák s charizmou, čo nám zanechal kopec skvelých filmov. Áno, je to renesančný človek, ktorý urobil veľkú kariéru v politike, kulturistike aj kinematografii. Áno, časti jeho života sú hodné obdivu, úcty a prinášajú inšpiráciu. Avšak stále je to človek z mäsa a kostí, ktorý aby sa dostal tam, kde bol a je musel robiť aj ambivalentné a aj vyslovene zmrdské veci. Inak by sa tam nikdy nedostal. A PR veci ako objímanie sa s verejne známimi osobami akou je aj Orbán je v tomto smere ešte trivialita. Len naivný človek by mohol byť šokovaný a sklamaný.
916492
ono vo všeobecnosti mať akýkoľvek idol je chyba. Áno, Arnie je sympaťák s charizmou, čo nám zanechal kopec skvelých filmov. Áno, je to renesančný človek, ktorý urobil veľkú kariéru v politike, kulturistike aj kinematografii. Áno, časti jeho života sú hodné obdivu, úcty a prinášajú inšpiráciu. Avšak stále je to človek z mäsa a kostí, ktorý aby sa dostal tam, kde bol a je musel robiť aj ambivalentné a aj vyslovene zmrdské veci. Inak by sa tam nikdy nedostal. A PR veci ako objímanie sa s verejne známimi osobami akou je aj Orbán je v tomto smere ešte trivialita. Len naivný človek by mohol byť šokovaný a sklamaný.
916491
9 0
reagovat
Tak se nám Arnold začal objímat s Viktorem. No... hezký pohled to věru není. 🤮
916491
Tak se nám Arnold začal objímat s Viktorem. No... [url=https://x.com/Posledniskaut/status/1835052853653881224]hezký pohled to věru není[/url]. 🤮
0 0
reagují: Ravenous
reagovat
Jojo, tady je slušná sbírka. :o:-
916466
Jojo, [url=https://www.facebook.com/photo/?fbid=1071016184388635&set=a.643552957134962]tady[/url] je slušná sbírka. *:o**:-*
2 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
Tohle fyjalová pětidemolice nemohl vyhrát: budou povodně - vláda to zvorala, nebudou povodně - vláda strašila.
916465
Tohle fyjalová pětidemolice nemohl vyhrát: budou povodně - vláda to zvorala, nebudou povodně - vláda strašila.
2 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Hmmm, dal bych si kompot.
916462
Hmmm, dal bych si kompot.
916461
2 0
reagovat
A jsou lidi, kteri tvrdi, ze tohle je vse komplot pred volbama :D:D:D
916461
A jsou lidi, kteri tvrdi, ze tohle je vse komplot pred volbama *:D**:D**:D*
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
U nás poprvé po dvou dnech neustálého lijáku ráno bez deště, ale beru to jenom jako ticho před bouří, a otázku času, než to zas začne přes víkend...
916448
U nás poprvé po dvou dnech neustálého lijáku ráno bez deště, ale beru to jenom jako ticho před bouří, a otázku času, než to zas začne přes víkend...
3 0
reagovat
reaguje na: esmo
No vidíš a u nás se lidi vztekaji, že máme špatné chodníky a musí chodit v kalužích.
916447
No vidíš a u nás se lidi vztekaji, že máme špatné chodníky a musí chodit v kalužích.
916445
1 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Byl jsem v Alzaboxu a málem mi uletěl deštník, déšť i vítr jak sviňa :o
916445
Byl jsem v Alzaboxu a málem mi uletěl deštník, déšť i vítr jak sviňa *:o*
916444
0 0
reagovat
U nás v Karlovarském kraji povodně sice nehrozí, takže jsem v pořádku, ale povodňové zpravodajství samozřejmě sleduji, abych měl přehled. Prosím vás, buďte na sebe opatrní a neriskujte. Držte se a držím palce, aby vás to nezasáhlo nebo jenom minimálně. 
916444
U nás v Karlovarském kraji povodně sice nehrozí, takže jsem v pořádku, ale povodňové zpravodajství samozřejmě sleduji, abych měl přehled. Prosím vás, buďte na sebe opatrní a neriskujte. Držte se a držím palce, aby vás to nezasáhlo nebo jenom minimálně. 
6 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: Muel
Ano je to debilní nápad, ale do hlavní role by se hodil Austin Butler. 8)
916443
Ano je to debilní nápad, ale do hlavní role by se hodil Austin Butler. *8)*
916433
1 0
reagovat
Fuck this shit 
916441
Fuck this shit 
916433
1 0
reagovat
916434
https://media1.tenor.com/m/h6B7wmIxzREAAAAC/himym-barney.gif
916433
5 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se