Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 43181 - 43200 Napsat příspěvek

connor

A pak se začnou filmovat slovníky...že jo Mele :D
Reálně mě to nepříjde moc zajímavá knížka pro zfilmování. Mám jí rád, ale je to spíš popis světa a bájí. Hele raději fakt toho Ericsona nebo jeden Les Mytág.
652903
A pak se začnou filmovat slovníky...že jo Mele *:D* Reálně mě to nepříjde moc zajímavá knížka pro zfilmování. Mám jí rád, ale je to spíš popis světa a bájí. Hele raději fakt toho Ericsona nebo jeden Les Mytág.
connor
0 0
reagovat
U Silmarillionu by nebyl problém z jedné kapitolky natočit jednu desetihodinovou trilogii... což je ale pasé minimálně do doby, kdy bude žít pan synátor Tolkien.
652901
U Silmarillionu by nebyl problém z jedné kapitolky natočit jednu desetihodinovou trilogii... což je ale pasé minimálně do doby, kdy bude žít pan synátor Tolkien.
0 0
reagovat

TedGeorge

Když už jsme u těch nezapomenutelných fantasy, Tilda byla v Narnii docela sexy, ne? ..... Ne? :))
652893
Když už jsme u těch nezapomenutelných fantasy, Tilda byla v Narnii docela sexy, ne? ..... Ne? *:))*
TedGeorge
0 0
reagovat

connor

Já si myslím, že dehonestace si Axis užil dostatečně na další měsíc dopředu. Netřeba ho dál trápit :D
652892
Já si myslím, že dehonestace si Axis užil dostatečně na další měsíc dopředu. Netřeba ho dál trápit *:D*
connor
0 0
reagovat

Axis

Tím chceš jako říct, že v Silmarillionu není dostatek materiálu na pět filmů? No to není. Je tam materiálu tak na padesát filmů.
652891
Tím chceš jako říct, že v Silmarillionu není dostatek materiálu na pět filmů? No to není. Je tam materiálu tak na padesát filmů.
Axis
0 0
reagovat

TedGeorge

Silmarion? Pětidílnej...sakra jak? Jedině že by snímal v dlouhých záběrech každou mochomůrku s nájezdem na červenej klobouk a peklenou hloubkou ostrosti.

A jestli to Martin dopíše...pche to jako někoho zajímá. Wiener to je.
652890
Silmarion? Pětidílnej...sakra jak? Jedině že by snímal v dlouhých záběrech každou mochomůrku s nájezdem na červenej klobouk a peklenou hloubkou ostrosti. A jestli to Martin dopíše...pche to jako někoho zajímá. Wiener to je.
TedGeorge
0 0
reagovat

Ex-Soldier

Do té doby stihne Jackson poslat do kin pětidílný Silmarilion...
652882
Do té doby stihne Jackson poslat do kin pětidílný Silmarilion...
Ex-Soldier
0 0
reagovat
Aspoň to má příhodnej název.
652879
Aspoň to má příhodnej název.
0 0
reagovat
George R.R. Martin announced that his Wild Cards anthologies have been picked up for development by Universal Cable Productions.

Mno.... jestli se na tom bude podílet, tak Sen o jaru tak někdy 2030...
652878
George R.R. Martin announced that his Wild Cards anthologies have been picked up for development by Universal Cable Productions. Mno.... jestli se na tom bude podílet, tak Sen o jaru tak někdy 2030...
0 0
reagovat
Hancock vs Daredevil. ;)
652872
Hancock vs Daredevil. *;)*
0 0
reagovat
Mě spíš baví první setkání Batmana s Deadshotem... ve filmu Kevina Smithe :) link
652871
Mě spíš baví první setkání Batmana s Deadshotem... ve filmu Kevina Smithe :) http://www.youtube.com/watch?v=JC2eKssXavo
0 0
reagovat
Starý Bat(e)man zabíjí nového Jokera. link :D8):+
652870
Starý Bat(e)man zabíjí nového Jokera. http://www.facebook.com/ScreenGeek.net/videos/1788353638111047/ *:D**8)**:+*
0 0
reagovat

kyller

Vidět everything wrong with a pak everything great with se k tomu filmu náramně hodí. :+
652866
Vidět everything wrong with a pak everything great with se k tomu filmu náramně hodí. *:+*
kyller
0 0
reagovat

Everything GREAT About Batman v Superman: Dawn of Justice

652864
*:)* http://www.youtube.com/watch?v=Y5S7rjUbC14
Everything GREAT About Batman v Superman: Dawn of Justice
0 0
reagovat

popik

Skvělá úvodní řeč link :D a to jsem S.Martina nikdy neměl moc rád
652863
Skvělá úvodní řeč https://www.youtube.com/watch?v=X3KiSJqK2VA *:D* a to jsem S.Martina nikdy neměl moc rád
popik
0 0
reagovat
Neblaznete a nevsazejte se o ty ikonky...

Zdravim Jokera.
652862
Neblaznete a nevsazejte se o ty ikonky... Zdravim Jokera.
0 0
reagovat
a ja jsem si takhle vdycky predstavoval libovolnou restauraci na slovensku :D
652861
a ja jsem si takhle vdycky predstavoval libovolnou restauraci na slovensku :D
0 0
reagovat
Na holce je IMHO znát, že už je z toho unavená a dvakrát jí to neba. Přijde mi trošku jako cvičená opička... ale jestli to někoho baví.
652860
Na holce je IMHO znát, že už je z toho unavená a dvakrát jí to neba. Přijde mi trošku jako cvičená opička... ale jestli to někoho baví.
0 0
reagovat

Spazz

Je to součást koceptu daný hospody. Většinou to jsou jakoby krčmy stylizovaný do období středověku a proto tam jsou jakože ty holky od rány. Je to prostě jen v zájmu "atmosféru" a zákazník s tím předem počítá a ví, že to není myšlený vážně ani osobně.
652857
Je to součást koceptu daný hospody. Většinou to jsou jakoby krčmy stylizovaný do období středověku a proto tam jsou jakože ty holky od rány. Je to prostě jen v zájmu "atmosféru" a zákazník s tím předem počítá a ví, že to není myšlený vážně ani osobně.
Spazz
0 0
reagovat
Hlasku mela dobrou jednu... cely zbytek te jeji "spravne udernosti" je ciste o tom, ze kazdeho nejak urazlive oslovi a do toho ne buhvijak kreativne.

Trochu mi chybi kontext... jestli je na tomhle ta hospoda zalozena nebo to je ciste zalezitost tehle slecny nebo vylozene jenom tohohle konkretniho stolu, ale kazdopadne z toho videa mi bylo spis trapne. Pobavila opravdu jenom jednou
652856
Hlasku mela dobrou jednu... cely zbytek te jeji "spravne udernosti" je ciste o tom, ze kazdeho nejak urazlive oslovi a do toho ne buhvijak kreativne. Trochu mi chybi kontext... jestli je na tomhle ta hospoda zalozena nebo to je ciste zalezitost tehle slecny nebo vylozene jenom tohohle konkretniho stolu, ale kazdopadne z toho videa mi bylo spis trapne. Pobavila opravdu jenom jednou
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se