|
reagovat
|
Diskuzní fórum HRY
příspěvky 9061 - 9080
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 453
- 454
- 455
- .
- 515
- 516
reaguje na:
Ash_Black
Moje přítelkyně byla nejšťastnější holka, když si zahrála nového Spider-mana a když jsem ji ukázal nějaké komba, tak z toho byla hotova

|
reagovat
|
Celkem mě překvapujete, chlapci. To vám u manželek/přítelkyň/dětech/prostě takové té klasické rodinné idylce fakt projde dovolená za účelem dvouset hodin hraní? Já měl za to, že tyhle kratochvíle se provozují po jiných činnostech, povinnostech a mezilidských interkakcích za hluboké noci a po třech hrkách kafe... 

|
reagovat
|
Az se zase nekdo bude divit, kde beru cas resit takovy pi___ny, proc se nevys__u na tohleto a tamhleto, proc pisu sr__ky do diskuzi atd, tak je to proto, Karle, ze dopr__e NEHRAJU HRY! 

|
reagují:
KarelR
|
reagovat
|
reaguje na:
Ex-SOLDIER
Jojo, aneb pripravte si 105 GB mista na disku a 200 hodin volneho casu. Challenge accepted. A jeste jsem si nezabookoval dovolenou. 

|
reagovat
|
reaguje na:
Ex-SOLDIER
Minimálně, ještě budou aktualizace. Hra možná vyjde na dvou blu-ray discích. Už si jdu napsat v práci dovolenou. 

|
reagují:
vZeč
|
reagovat
|
|
reagují:
Ex-SOLDIER
|
reagovat
|
DEATH STRANDING - The Man in the Golden Mask Trailer TGS 2018
Dva roky a x ukázek a pořád tomu ho*no rozumím.
WUT.
Dva roky a x ukázek a pořád tomu ho*no rozumím.
WUT.
|
reagují:
Jamajcan
|
reagovat
|
reaguje na:
Ex-SOLDIER
Skoda, pred nejakou dobou jsem cetl, ze budou prechazet na novy engine, aby byli konkurence schopni. Jinak co se tyka te prodejnosti, tak kdyz jeste prese fungoval steamspy, tak krom Wolfa a prvnich dvou serii Walking dead, to bylo alespon na PC strasne slabe ( otazka jak na tom byli na konzolich a na mobilech). Vylozene mi vadi asi jen ten Wolf, pokud tedy dokonci aspon to Walking dead ( uzavreni primehu Clem me zajima). Zajima me, jestli nekdo po nich zezlo techo interaktivnich filmu prevezme.
|
reagují:
Vardant
|
reagovat
|
A já myslel, že na tom docela varej, psalo se o tom všude. Škoda, Wolf byl skvelej
|
reagovat
|
Telltale games zavírá krám, takže akorát dokončí Walking Dead a další Wolf Among Us byl zrušen.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
259Odyssea: Recenze 134Avengers: Doomsday: Trailer 80Odyssea je obří kasovní hit, Nolan zaútočí na milliardu 36Marvel nezpomaluje, má plány až do roku 2042 29Clayface: Trailer 21Resident Evil: Trailer 17Trója: Trailer 4K remasteru 16VIDEO: Natáčení Pána prstenů: Honu na Gluma začalo 15Víkendový výplach #899 o Wolverineovi a Vetřelcích 14Ebenezer: Vánoční koleda: Teaser