Tak už jsem konečně tuhle velkou pecku dohrál. A mohu tvrdit, že je to jedna z nejlepších her jakou jsem kdy hrál. Napínavý a dobře napsaný příběh, funkční zvraty, parádně vykreslený svět a boží postavy. Postavy, o které se neustále bojíte, na kterých vám záleží a určitě vám přirostou k srdci. Potěšilo mě, že to není hloupá střílečka a obyčejný post-apo. Ta hra nabízí spoustu zážitků a hlavně emocí. Zvláště ve finále. Schválně, kdo z Vás nechal doktory naživu??Udělal mě velkou radost Left Behind, který krásně rozšiřuje příběh a vyplňuje některé mezery. Jediný zápor u této jinak bezchybné hry je objevování se nepřátel(ať už lidských či nelidských). Místy je to až nepříjemně frustrující, když se najednou objeví několik nepřátel, i přestože by tam neměly být a nebo ne v takovém množství. Tento samý problém mám i s Uncharted od stejné společnosti. V tuto chvíli vyhlížím dvojkou a těším se na ní jako malý kluk na Vánoce. 10/10
PS: Časem si rozhodně zkusím zahrát hru znovu, ale tentokrát na normálních obtížnost. Prostě jsem herní looser, ale o to více si to užívám.
The Last of Us - Remastered
|
reagovat
|
Navic to prepinani do 80tkoveho stylu je roztomile