Ten setový chladič bude v téhle skříni imo OK. Skříň zajistí dobré odvětrání a malý chladič nebude nic proti ničemu. Ale jak říkám, pokud půjdeš do odemknuté varianty, pak budeš chladič řesit muset.
JInak HDD - ano, jsou VELMI hlučné, hlavně při rozjíždění. Většina skříní má ale nějakým způsobem už potlačení hluku řešenou. A záleží, jestli budeš mít PC na stole nebo pod ním.
Jinak jak a jestli vůbec dělit - to už si fakt musíš vyřešit sám. Hry, ani většinu probramů bych ale na HDD už určitě nedával. A tím ti vychází, že těch 120GB SSD je hodně málo.
Já mám 500GB SSD a mám ho plné z necelé poloviny, ale nejsem velký pařan. Aktuálně mi hry zabírají nějakých sto giga a to jenom kvůli dvoum mackům (Shadow of Mordor/War), zbytek (asi pět kousků) zabírá minimum. Ale pokud hraješ hodně těch 500GB zaplníš ani se nenaděješ. Pak mám dva HDD, 2 a 4 TB na hudbu filmy, video atd., ten 2TB mám jako "mirror" důležitých věcí a práce. Vzhledem k tomu, že mám ještě dvě mechaniky, tak mi sestava občas zahučí solidně, zase větší podíl času je tichá (když nejede nic z disku ani z mechaniky a netočí se hlazení na grafice). Jenže v tomhle ohledu jsem už fakt stará vykopávka, protože dnes si málokdo velké věci "zálohuje", nebo používá mechaniky...
reaguje na:
zahron
reagovat
|