Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 19941 - 19960 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
To prece budou dodelavat digitalne :D
792539
To prece budou dodelavat digitalne *:D*
792521
3 0
reagovat
Castingovy fail desatrocia sa potvrdil.
792526
Castingovy fail desatrocia sa potvrdil.
792521
6 0
reagovat
Jo on tam hraje Marky Mark? A ještě Sullyho? Kristova noho.
792525
Jo on tam hraje Marky Mark? A ještě Sullyho? Kristova noho.
792521
5 0
reagovat
Uncharted fotka

Sully má boží knír!8)
792521
[url=https://www.google.com/amp/s/www.cbr.com/sony-uncharted-movie-image/amp/]Uncharted fotka [/url] Sully má boží knír!*8)*
6 -1
reagují: Snipsley, Gorecki, Godlike
reagovat

Wolf of Wall Street

Tak jsem si dal teprve první rewatch od premiéry a tvle to je tak skvělej film, úplně jsem zapomněl jak tři hodiny dokáží utéct tak rychle, když se bavíte. Scorsese a Leo ve skvělý formě se vším všudy. :+
792508
Tak jsem si dal teprve první rewatch od premiéry a tvle to je tak skvělej film, úplně jsem zapomněl jak tři hodiny dokáží utéct tak rychle, když se bavíte. Scorsese a Leo ve skvělý formě se vším všudy. *:+*
Wolf of Wall Street
9 -2
reagovat
reaguje na: DarkSith
Nebo ta narušena rodinná pohodička u stolu, kde tam prostě zombie naběhnou, všechny vyvraždí a mamku vyhodi z okna, kde ji ještě přejede tank:D 
792507
Nebo ta narušena rodinná pohodička u stolu, kde tam prostě zombie naběhnou, všechny vyvraždí a mamku vyhodi z okna, kde ji ještě přejede tank*:D* 
792495
4 0
reagovat

Wrath of Man

Na tom filmu makal kamos, takze za me strasna pecka :D:+
792505
Na tom filmu makal kamos, takze za me strasna pecka *:D**:+*
Wrath of Man
2 -2
reagovat
V Død snø 2 sice není po sněhu skoro ani památky, ale vím, že mne to bavilo slušně. že mám chuť se podívat znova. I jednička mne bavila o dost více, než odpovídá hodnocení na ČSFD.

Mne tam dostal zombie doktor, který z bojiště v norské vesničce opravuje nazi zombies slámou link :D
792503
V Død snø 2 sice není po sněhu skoro ani památky, ale vím, že mne to bavilo slušně. že mám chuť se podívat znova. I jednička mne bavila o dost více, než odpovídá hodnocení na ČSFD. Mne tam dostal zombie doktor, který z bojiště v norské vesničce opravuje nazi zombies slámou https://www.youtube.com/watch?v=tsEAUzje9vw *:D*
4 0
reagovat
Jo přišitá neovladatelná zombie náckovská ruka vytrhávající vnitřnosti mě dostala. :D 
792495
Jo přišitá neovladatelná zombie náckovská ruka vytrhávající vnitřnosti mě dostala. *:D* 
792494
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: DarkSith
Je to genialni, nekorektni (děti, duchodci, rodiny, s ničím se nese.ou:D) Hrozne GP8)
792494
Je to genialni, nekorektni (děti, duchodci, rodiny, s ničím se nese.ou*:D*) Hrozne GP*8)*
792493
2 0
reagují: DarkSith
reagovat

Dead Snow 2

Po Army of the Dead jsem si musel spravit chuť a tento film je podle mě v mnoha ohledech geniální. Nekompromisní černý humor a dokonalá nadsázka spojená s krvavou brutalitou. Kam se na něj Snyder hrabe. ;) 
Moje hodnocení: 9/10
792493
Po Army of the Dead jsem si musel spravit chuť a tento film je podle mě v mnoha ohledech geniální. Nekompromisní černý humor a dokonalá nadsázka spojená s krvavou brutalitou. Kam se na něj Snyder hrabe. *;)*  Moje hodnocení: 9/10
Dead Snow 2
8 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Honest Trailers ve svém 400. videu dokonale shrnují celý DC universe. 

No musím říct že už docela fandím Warnerům aby tuhle vysoko nasazenou laťku zmatků a failů s Flashem dokázali ještě překonat, to bude teprve zábava :D
792483
Honest Trailers ve svém [url=https://www.youtube.com/watch?v=9Wj03A4yjsM]400. videu [/url]dokonale shrnují celý DC universe.  No musím říct že už docela fandím Warnerům aby tuhle vysoko nasazenou laťku zmatků a failů s Flashem dokázali ještě překonat, to bude teprve zábava *:D*
4 0
reagovat
reaguje na: hroubek
A kde bereš jistotu že Raya a drak na Disney + propadla?čísla neznámé ,a kdy se podíváme na zisk z kina  Raya a drak celkem 69 milionů svět a 55 milionů doma takže docela dobré ,sice to neni  jak zisk Crodsovi 2 ale každý zisk dobrý.
792395
A kde bereš jistotu že Raya a drak na Disney + propadla?čísla neznámé ,a kdy se podíváme na zisk z kina  Raya a drak celkem 69 milionů svět a 55 milionů doma takže docela dobré ,sice to neni  jak zisk Crodsovi 2 ale každý zisk dobrý.
792257
1 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: TedGeorge
proto mám sedavý zaměstnání. Ve stoje se fakt můžu jen vychcat nebo vyčistit zuby :D8)
792392
proto mám sedavý zaměstnání. Ve stoje se fakt můžu jen vychcat nebo vyčistit zuby *:D**8)*
792291
1 0
reagovat
Bez čeho?
792372
Bez čeho?
792297
3 0
reagovat
reaguje na: okkac
A taková to byla pěkná holka. Jako pokud je spokojená dobře, ale i tak je to trochu smutné. 
792357
A taková to byla pěkná holka. Jako pokud je spokojená dobře, ale i tak je to trochu smutné. 
792286
6 0
reagovat
792322
https://img2.thejournal.ie/inline/2206688/original/?width=500&version=2206688
13 0
reagovat
Je to Elliot Page, plně prochází tranzicí a je evidentně spokojený. Tak bychom to měli všichni respektovat a ne se tady okázale pohoršovat. Fandím mu. :+
792308
Je to Elliot Page, plně prochází tranzicí a je evidentně spokojený. Tak bychom to měli všichni respektovat a ne se tady okázale pohoršovat. Fandím mu. *:+*
8 -9
reagovat
Ou... kay. 
792306
Ou... kay. 
3 0
reagovat
reaguje na: okkac
Vždycky jsem ji chtel vidět nahoře bez:+
792297
Vždycky jsem ji chtel vidět nahoře bez*:+*
792286
5 0
reagují: Milosh
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se