Jo, překvapivě živý Bobby ve sprše, to tehdy byla událost.
Nevim proč, ale dodneška si z toho seriálu pamatuju jedno jméno - Dimitri Marinos. Asi že to znělo exoticky.
811973
Jo, překvapivě živý Bobby ve sprše, to tehdy byla událost.
Nevim proč, ale dodneška si z toho seriálu pamatuju jedno jméno - Dimitri Marinos. Asi že to znělo exoticky.
To sice ano ale jen proto že se do toho Indy přimotal a ten medailon získal on místo nácků Ale tohle je spíš jen taková věc pro zasmání
811953
[spoiler]To sice ano ale jen proto že se do toho Indy přimotal a ten medailon získal on místo nácků *:D* [/spoiler]Ale tohle je spíš jen taková věc pro zasmání *:D*
Deadpool 2. Na konci se vrátil v čase a resetoval vše, co se dosud stalo. Takže události ve filmu byly úplně zbytečné.
Dál bych mohl pokračovat se sequely jako Vetřelec 3 a 4 a Terminátoři, kde se v dalším díle smázne to, co se stalo minule.
811937
Deadpool 2. Na konci se vrátil v čase a resetoval vše, co se dosud stalo. Takže události ve filmu byly úplně zbytečné. *:D*
Dál bych mohl pokračovat se sequely jako Vetřelec 3 a 4 a Terminátoři, kde se v dalším díle smázne to, co se stalo minule.
V jednom díle The Big Bang Theory řešili, že Indiana Jones je v Dobyvatelích ztracené archy úplně zbytečná postava Kdyby tam nebyl tak to skončí úplně stejně Náckové najdou archu, otevřou jí a zemřou
811934
V jednom díle The Big Bang Theory řešili, že Indiana Jones je v Dobyvatelích ztracené archy úplně zbytečná postava *:D* Kdyby tam nebyl tak to skončí úplně stejně *:D* [spoiler]Náckové najdou archu, otevřou jí a zemřou *:D* [/spoiler]
Prostě sledujeme hlavního hrdinu napříč scénou (či delší části filmu) na jejímž konci se ukáže, že hrdinovo počínání bylo - k překvapení diváka - úplně na nic.
Třeba jako první Matrix a úprk Nea z kanceláře před agenty přes lešení. Ne úplně ideální příklad, i tam to děj posunuje, nic lepšího mě ale nenapadá.
Moc takových scén jsem v nekomediálních filmech neviděl, jedna mě ale kdysi dost uchvátila a já za boha nemůžu film dohledat, tak doufám, že se tu objeví ve vašich tipech.
811929
Nevím jestli to dokážu dobře popsat.
Prostě sledujeme hlavního hrdinu napříč scénou (či delší části filmu) na jejímž konci se ukáže, že hrdinovo počínání bylo - k překvapení diváka - úplně na nic.
Třeba jako první Matrix a úprk Nea z kanceláře před agenty přes lešení. Ne úplně ideální příklad, i tam to děj posunuje, nic lepšího mě ale nenapadá.
Moc takových scén jsem v nekomediálních filmech neviděl, jedna mě ale kdysi dost uchvátila a já za boha nemůžu film dohledat, tak doufám, že se tu objeví ve vašich tipech.