Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 17861 - 17880 Napsat příspěvek
reaguje na: xnewstedx
Amazon :D
798843
Amazon *:D*
798829
6 -2
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Stejná otázka.:+
798838
Stejná otázka.*:+*
798829
3 0
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Kde si zohnala to DC? Kludne pm. 
798829
Kde si zohnala to DC? Kludne pm. 
798800
3 0
reagovat
:+

Takový Scottův Lawrence z Arábie.
798820
*:+* Takový Scottův Lawrence z Arábie.
798800
6 0
reagovat
Taky jsem se díval a taky přemýšlím o DC. Jen sehnat 3h času. :D

I klasická je ok, ale je pravda, že tempo je vražedné a na každoroční opáčko to není. Proto není divu, že mi to snad 6 let vůbec nechybělo.
798806
Taky jsem se díval a taky přemýšlím o DC. Jen sehnat 3h času. *:D* I klasická je ok, ale je pravda, že tempo je vražedné a na každoroční opáčko to není. Proto není divu, že mi to snad 6 let vůbec nechybělo.
798800
2 0
reagovat

Království nebeské

Minulý týden jsem v televizi náhodou chytla Království nebeské a opětně se přesvědčila, že mi ten film nesedí. Tempo vražedně pomalé, Orlando Bloom otravný, občasné nelogičnosti v ději i chování postav, jak kdyby někdo vystřihl kus filmu... Jenže mi to s ohledem na zdejší hype nedalo, sehnala jsem si DC verzi a světe div se, to je taková pecka!! Téměř 3 hodiny jsem skoro nedýchala, na konci posmrkala balíček kapesníků a mám chuť si to okamžitě pustit znovu. Jj konečně ten hype chápu. Scott je král!
798800
Minulý týden jsem v televizi náhodou chytla Království nebeské a opětně se přesvědčila, že mi ten film nesedí. Tempo vražedně pomalé, Orlando Bloom otravný, občasné nelogičnosti v ději i chování postav, jak kdyby někdo vystřihl kus filmu... Jenže mi to s ohledem na zdejší hype nedalo, sehnala jsem si DC verzi a světe div se, to je taková pecka!! Téměř 3 hodiny jsem skoro nedýchala, na konci posmrkala balíček kapesníků a mám chuť si to okamžitě pustit znovu. Jj konečně ten hype chápu. Scott je král!
Království nebeské
24 0
reagují: xnewstedx, Memphis, Cinefil
reagovat
reaguje na: SteKi
Ten je můj oblíbený, viděl jsem ho již mnohokrát a vždy mi zvedne náladu. :+
798767
Ten je můj oblíbený, viděl jsem ho již mnohokrát a vždy mi zvedne náladu. *:+*
798654
2 0
reagovat
Palm Springs
Dlouho jsem okolo toho filmu chodil, protože jsem se bál slabšího odvaru Na Hromnice o den více.
Ve skutečnosti je to ale uchopené za úplně jiný konec a hezky to i v jedné scéně odkazuje právě na tento film. Film je zábavný a nakousne to spoustu zajímavých myšlenek v časových smyčkách (hlavně u opět výborné postavy J.K.Simmonse - ten herec zvýší kvalitu filmu o několik procent) 
Hlavní dvojce je kouzelná a ty obrovské uhrančivé oči Cristin Milioti si musí každý zamilovat.
Překvapil příjemný retro soundtrack:+

Noví Mutanti

Uteklo to rychle, ale několikrát jsem si vzpomněl na první Suicide Squad nebo novou Fantastickou čtyřku - film, který raději neměl nikdy kvůli problémům a pretackam vzniknout.
Pár postav je tam zajímavých (Anna Taylor a její drak) ale většina otravných (Arya, ten ohnivý pán)
Hlavní hrdinka a jeji prokletá schopnost k zamyšlení byla fajn, ale celý film utáhnout nedokázala.
Celé tohle téma bylo mnohem lépe zpracované v seriálu Legion.
Nejvíc pobavil ten jeden jediný člověk, který měl na starosti celý ústav - těžké WTF:D
Škoda, pár myšlenek tam nebylo k zahození a mohlo to rozvinout úplně jiný a zajímavý filmový vesmír.
798761
[b]Palm Springs[/b] Dlouho jsem okolo toho filmu chodil, protože jsem se bál slabšího odvaru Na Hromnice o den více. Ve skutečnosti je to ale uchopené za úplně jiný konec a hezky to i v jedné scéně odkazuje právě na tento film. Film je zábavný a nakousne to spoustu zajímavých myšlenek v časových smyčkách (hlavně u opět výborné postavy J.K.Simmonse - ten herec zvýší kvalitu filmu o několik procent)  Hlavní dvojce je kouzelná a ty obrovské uhrančivé oči Cristin Milioti si musí každý zamilovat. Překvapil příjemný retro soundtrack*:+* [b] Noví Mutanti[/b] Uteklo to rychle, ale několikrát jsem si vzpomněl na první Suicide Squad nebo novou Fantastickou čtyřku - film, který raději neměl nikdy kvůli problémům a pretackam vzniknout. Pár postav je tam zajímavých (Anna Taylor a její drak) ale většina otravných (Arya, ten ohnivý pán) Hlavní hrdinka a jeji prokletá schopnost k zamyšlení byla fajn, ale celý film utáhnout nedokázala. Celé tohle téma bylo mnohem lépe zpracované v seriálu Legion. Nejvíc pobavil ten jeden jediný člověk, který měl na starosti celý ústav - těžké WTF*:D* Škoda, pár myšlenek tam nebylo k zahození a mohlo to rozvinout úplně jiný a zajímavý filmový vesmír.
3 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Ničíš mi algoritmus vole. :( :D
798754
Ničíš mi algoritmus vole. *:(* *:D*
798682
4 0
reagovat
reaguje na: departed
fakt bych chtěl vidět tvůj výraz když jsi zjistil "pravdu"  :D:D:D:D
798753
fakt bych chtěl vidět tvůj výraz když jsi zjistil "pravdu"  *:D**:D**:D**:D*
798693
1 -2
reagovat
Ty zmrde.
798693
Ty zmrde.
798682
13 0
reagují: RainMakeR
reagovat
Toho Reevese digitálně omladili, nebo furt vypadá tak mladě? :o
798691
Toho Reevese digitálně omladili, nebo furt vypadá tak mladě? *:o*
798682
5 0
reagovat
Dík, nahazuju
798684
Dík, nahazuju
798682
2 -1
reagovat

TRAILER NA MATRIX 4 !!!!

link

WOW JE TO TADY! SICE JEN KINORIP ALE I TAK BOŽÍ !!!
798682
https://youtu.be/2jD1W0yOpno WOW JE TO TADY! SICE JEN KINORIP ALE I TAK BOŽÍ !!!
TRAILER NA MATRIX 4 !!!!
6 -7
reagovat
reaguje na: SteKi
:D To znám taky a taky jsem to viděl zatím jen v televizi a dost se mi to líbilo. Neviděl jsem to však celé, takže píšu si do deníčku :+:+
798666
*:D* To znám taky a taky jsem to viděl zatím jen v televizi a dost se mi to líbilo. Neviděl jsem to však celé, takže píšu si do deníčku *:+**:+*
798654
3 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
:):+
Keby si mal niekedy ešte chuť na nejaký zabudnutý feel good teenage film, tak si daj určite Má mě rád, nemá mě rád link
798654
*:)**:+* Keby si mal niekedy ešte chuť na nejaký zabudnutý feel good teenage film, tak si daj určite Má mě rád, nemá mě rád https://www.csfd.cz/film/260219-ma-me-rad-nema-me-rad/recenze/
798649
3 0
reagují: JAGODA, Cinefil
reagovat

Říjnové nebe

Po druhém zhlédnutí musím jí s hodnocením okamžitě....nahoru! Říjnové nebe je neskutečně goodfeeling oddechovka se sympatickým castingem v čele s mladým Gyllenhaalem. 50. léta jsou nostalgie sama o sobě, ale ne každý je umí uchpit tak pohádkově. Film svým ztvárněním připomíná Návrat do budoucnosti, E.T., Billy Eliot, Rošťáky nebo české Pány kluky. Doba zkrátka kdysi bývala jednoduchá, v čemž spočívala její krása. Proto dnešní teengae filmy nemají na čem stavět.

Scénář je sice tím nejklasičtějším příběhem o cestě za nesplnitelným snem a útěkem ze zapadlé díry, ale pakliže je vybroušený jako diamant, není nač si stěžovat. Jednoduchá zápletka o hošících stavějící raketu v uhelném městečku, kde jsou každému pro smích neuvěřitelně šlape. Pomáhá tomu jak trefný casting, propracované charaktery (každý má moment zazářit), tak i dobový soundtrack, který pohne s každým hráčem Mafie 2. K tomu je tu několik vtipných scén (kolejnice, testy raket, obhajoba před ředitelem) a zároveň dojemných situací (otec-syn, ředitel, učitelka), které musí pohnout s každým divákem. Stopáž tak utíká neskutečně rychle a vy budete mít chuť si to pustit znovu.

Přestože se dá konec odhadnout asi od poloviny, nejde se na něj netěšit a hrdinům nedržet palce. Závěr tak dává poctivou dávku emocí (jo, měl jsem na krajíčku) a katarzy, kterou všichni stejně chceme vidět. Inspirace skutečnou událostí beru jako třešničku na dortu a sladký závěr v podobě ukázky opravdových rakeťáků (jsou z nich boháči). Joe Johnston zkrátka natočil Říjnové nebe jako by měl za zády Spielberga nebo Zemeckiho. Ve skutečnosti vše zvládl sám. Rok 1999 si připisuje další kultovní zářez. Totéž i Jake, který měl kariéru našlápnutou hned od začátku (a to ho Darko teprve čekal). Jo a už jsem říkal jak je boží ten soundtrack?

10/10
PS: Díky Stekimu za připomenutí. Je to na Netflixu, takže kdo chce, hned si to pusťte.
798649
Po druhém zhlédnutí musím jí s hodnocením okamžitě....[spoiler]nahoru[/spoiler]! [i]Říjnové nebe [/i]je neskutečně goodfeeling oddechovka se sympatickým castingem v čele s mladým Gyllenhaalem. 50. léta jsou nostalgie sama o sobě, ale ne každý je umí uchpit tak pohádkově. Film svým ztvárněním připomíná [i]Návrat do budoucnosti, E.T., Billy Eliot, Rošťáky[/i] nebo české [i]Pány kluky[/i]. Doba zkrátka kdysi bývala jednoduchá, v čemž spočívala její krása. Proto dnešní teengae filmy nemají na čem stavět. Scénář je sice tím nejklasičtějším příběhem o cestě za nesplnitelným snem a útěkem ze zapadlé díry, ale pakliže je vybroušený jako diamant, není nač si stěžovat. Jednoduchá zápletka o hošících stavějící raketu v uhelném městečku, kde jsou každému pro smích neuvěřitelně šlape. Pomáhá tomu jak trefný casting, propracované charaktery (každý má moment zazářit), tak i dobový soundtrack, který pohne s každým hráčem [i]Mafie 2[/i]. K tomu je tu několik vtipných scén (kolejnice, testy raket, obhajoba před ředitelem) a zároveň dojemných situací (otec-syn, ředitel, učitelka), které musí pohnout s každým divákem. Stopáž tak utíká neskutečně rychle a vy budete mít chuť si to pustit znovu. Přestože se dá konec odhadnout asi od poloviny, nejde se na něj netěšit a hrdinům nedržet palce. Závěr tak dává poctivou dávku emocí (jo, měl jsem na krajíčku) a katarzy, kterou všichni stejně chceme vidět. Inspirace skutečnou událostí beru jako třešničku na dortu a sladký závěr v podobě ukázky opravdových rakeťáků (jsou z nich boháči). Joe Johnston zkrátka natočil [i]Říjnové nebe[/i] jako by měl za zády Spielberga nebo Zemeckiho. Ve skutečnosti vše zvládl sám. Rok 1999 si připisuje další kultovní zářez. Totéž i Jake, který měl kariéru našlápnutou hned od začátku (a to ho [i]Darko [/i]teprve čekal). Jo a už jsem říkal jak je boží ten soundtrack? [b]10/10 [/b][i]PS: Díky Stekimu za připomenutí. Je to na Netflixu, takže kdo chce, hned si to pusťte.[/i]
Říjnové nebe
6 -1
reagují: SteKi
reagovat

Kdo najde přítele, najde poklad (1980)

V dětství obrovská kultovka. A ani po letech tohle vůbec nezestárlo. Nejlepší film s Terencem Hillem a Budem Spencerem. Bláznivá dobrodružná podívaná, kde by i takový Indiana Jones byl za totálního břídila. Pecka jako hrom.

Jo a režíroval to Sergio Corbucci, režisér Djanga s Frankem Nerem.
798528
V dětství obrovská kultovka. A ani po letech tohle vůbec nezestárlo. Nejlepší film s Terencem Hillem a Budem Spencerem. Bláznivá dobrodružná podívaná, kde by i takový Indiana Jones byl za totálního břídila. Pecka jako hrom. Jo a režíroval to Sergio Corbucci, režisér Djanga s Frankem Nerem.
Kdo najde přítele, najde poklad (1980)
2 -2
reagovat
Skvělej dokument o Lynchovi, zejména o natáčení (dle mě jeho nejlepšího díla) Lost Highway. Záverečná část je z Prahy. link
798507
Skvělej dokument o Lynchovi, zejména o natáčení (dle mě jeho nejlepšího díla) Lost Highway. Záverečná část je z Prahy. https://www.youtube.com/watch?v=11nPUi5RWck
2 0
reagovat
Není zač, jsem rád, že to hledání k něčemu bylo:D Jinak já taky rad kouknu, protože to vypadá jako francouzský Zběsilý útěk:+
798354
Není zač, jsem rád, že to hledání k něčemu bylo*:D* Jinak já taky rad kouknu, protože to vypadá jako francouzský Zběsilý útěk*:+*
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se