|
reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 16581 - 16600
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 829
- 830
- 831
- .
- 2922
- 2923
reaguje na:
Ash_Black
To je bez debat jeden z nejlepších filmů, kterej jsem kdy viděl. Geniální v každým slově.
|
reagovat
|
Drive My Car
Dobrý a zajímavý film. Chápu nominaci na Oscara za nejlepší cizojazyčný film, ale za nejlepší film už moc ne. Film mi sedl a líbil se mi. Jediný problém je velká stopáž. Ty tři hodiny jsou fakt hodně a pocitově jsem si myslel, že to trvá dvojnásob, naštěstí pro mě jsem se nenudil. Film je krásně natočený a má řadu luxusních scén, zajímavé postavy a specifickou japonskou atmosféru. Tohle nesedne každému, ale je to dobrý film. 7,5/10
|
reagovat
|
Lékořicová pizza
Od traileru jsem se na film těšil a bohužel jsem dostal nejhorší film PTA. Vizuálně a řemeslně je to nádherně natočený, problém je s příběhem respektive se scénářem. Postavy nejsou zajímavé, není tam vytvořený nějaký zajímavý dějový oblouk a nemá to ani nějakou skvělou scénu. Netvrdím, že je to špatný film, ale pokud ho neuvidíte, tak se nic nestane. 6/10
|
reagovat
|
Vražda na večeři
- Tak stala se tu nějaká vražda?
- Ano, byl zabit celý víkend!
Nedávno jsem tu psal u filmů s majorem Kalašem, jak chtě nechtě i Vy u televize tipujete, kdo je vrah. Tady se to zaručeně nikomu nepovede. Už ten nápad, že bohatý milovník detektivek sezve na své panství nejlepší detektivy od Ameriky k Asii (a toho asijského hraje Peter Sellers), aby zde vyřešili vraždu, která se o půlnoci stane, je skvělej. Furt se něco děje, furt někdo hláškuje a film si Vás zaháčkuje už z úvodu, když se Vás ujme slepý komorník Kenobi

- Ano, byl zabit celý víkend!
Nedávno jsem tu psal u filmů s majorem Kalašem, jak chtě nechtě i Vy u televize tipujete, kdo je vrah. Tady se to zaručeně nikomu nepovede. Už ten nápad, že bohatý milovník detektivek sezve na své panství nejlepší detektivy od Ameriky k Asii (a toho asijského hraje Peter Sellers), aby zde vyřešili vraždu, která se o půlnoci stane, je skvělej. Furt se něco děje, furt někdo hláškuje a film si Vás zaháčkuje už z úvodu, když se Vás ujme slepý komorník Kenobi

|
reagují:
verbst
|
reagovat
|
Project Adam
nudná nuda, vykrádačka Návratu do Budoucnosti. Poslední dobou se tyhle filmy točí nějak moc. Je to zbytečný. Trilogie zůstane stále TOP. Ani jsem se u toho nějak nebavil. Nic originálního tam nebylo.
Dog
Chaning veze válečnýho psa přes půlku ameriky, Chce si u toho zapíchat a nedaří se mu to. Nuda. Road movie, který ničím nepřekvapí (snad jen s malou zastávkou u starých vesničanů ala Texaský masakr).
Mnohem, mnohem!!! lepší byl Finch s Tomem Hanksem.
Spidey 3
ten wow efekt z kina se vytratil (i díky tomu, že se na to člověk dívá sám a hlavně lidi v kině dělali tu atmošku při vy víte čem), resp už to není ono. Ale pořád je to fajn podívaná. Ten film má i na vysokou stopáž pořád rychlej spád.
Dneska asi dám tu červenou Pandu ...
animáky mě moc poslední dobou netáhnou ...
Dog
Chaning veze válečnýho psa přes půlku ameriky, Chce si u toho zapíchat a nedaří se mu to. Nuda. Road movie, který ničím nepřekvapí (snad jen s malou zastávkou u starých vesničanů ala Texaský masakr).
Mnohem, mnohem!!! lepší byl Finch s Tomem Hanksem.
Spidey 3
ten wow efekt z kina se vytratil (i díky tomu, že se na to člověk dívá sám a hlavně lidi v kině dělali tu atmošku při vy víte čem), resp už to není ono. Ale pořád je to fajn podívaná. Ten film má i na vysokou stopáž pořád rychlej spád.
Dneska asi dám tu červenou Pandu ...
animáky mě moc poslední dobou netáhnou ...
|
reagovat
|
Ten film od Ricciho Operace Fortune je v USA odložený ? nebo co je důvod že nikde není zobrazen datum Premiéry.
|
reagují:
Mr. Hlad
|
reagovat
|
Kingsman: Zlatý kruh (2017)
Mám rád černý humor a ve druhých Kingsmanech se mi ho opět dostalo vrchovatě. Julianne Moore si svou zvrácenou Poppy užívá parádně. Miluju ten film. 

|
reagovat
|
Záchody v budoucností
Fakt mě zajímá jestli budeme někdy používat místo papíru třeba ty 3 mušle jako v Demolition man

|
reagovat
|
TOP Diskuze
58Melania: Recenze 30Princezna stokrát jinak: Recenze 24Michael: Trailer 22Youtuber zahanbil Melanii, vítězství v kinech hlásí chválený Raimiho thriller 2030 filmů, které vám v roce 2026 nesmí ujít 16VIDEO: Lobo se řítí do Supergirl 12Víkendový výplach #857 o Pánovi prstenů a AI 61Téma: 50 filmů před Star Wars, které musíte vidět (2/5) 8Válečné monstrum: Trailer 8Demoliční četa: Recenze