|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
Nejsem z toho u vytržení, je to tak slávko-bourovských skoro seduuum, ale na začátku mi přišlo, že koukám na 80s teen komedii a přitom se z toho vyklube spíš taková černohumorná satira. Šlo by to natáhnout „ještě za hranu“, protože tomu ke konci trochu ten dech dojde, ale obecně v rámci rozhledu zajímavá věc o který jsem neměl vůbec ponětí.|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagují:
Memphis
|
reagovat
|
|
reagovat
|
. Samozrejme v neposlednom rade oceňujem aj hlavnú tému filmu a pohľady, ktoré reprezentovali práve hlavné postavy, vzhľadom aj na jej presah do súčasnosti, keďže aj v súčasnosti bohužiaľ "nie" je pre niekoho vlastne "áno", som rád že túto zarputilosť a presvedčenie o vlastnej pravde mala jedna z postáv až do konca. Film má iba dve negatíva, jedno je Affleckov peroxid blond, ešte Damonov účes na Jágra som dokázal prekusnúť, ale toto bolo ako hrdzavý klinec do oka, otrasné a bez akéhokoľvek kontextu. Druhým negatívom je to, že hlavná hrdinka ostala úplne sama (relatívne krehká žena) v stredoveku, kde sa to za čias sto ročnej vojny hemžilo kade kým (dokonca ešte v Normandii, čo bola v podstate neustála bojová zóna) sama na šľachtickom panstve, to je plot hole kalibru Alien Covenant, ktorého vyriešenie by fakticky eliminovalo celú hlavnú zápletku. Celkovo však veľmi spokojných 9/10|
reagovat
|
|
reagovat
|