Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 10361 - 10380 Napsat příspěvek
reaguje na: The Joker
Na Willemse koukám vždy, jen ještě nebyl čas. :D
882691
Na Willemse koukám vždy, jen ještě nebyl čas. *:D*
882676
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ono by se hodne toho dalo zaradit pod "internet". Ten proste zmenil pravidla hry, vedl k padu home video trhu atd. S tou udalosti souhlasim. Jde to ruku v ruce - filmy ztraci na vyznamu a hodnote, takze na ne jde mene lidi a takhle je to zacykleny, az bank rozbije jen tech par popularnich na sockach (viz ted Five Nights at Freddy's s predprodeji na 100+ vikend). At se to libi nebo ne - v US proste 20 let klesa navstevnost, i kdyz jejich populace skocila z 290M na 340M. A pokud jeden stejny film vidi 1 z 20 lidi misto treba 6 z 20, tak to pak snizuje logicky jeho dulezitost a omezuje budouci dalsi publikum. Tuplem dnes, kdy mnozstvi podobnych podnetu a jejich dostupnost je uplne jinde nez 25 let zpatky. A to pak zas podporuje vyrobu vselijakych cg blockbusteru, ktery na sebe proste upoutaji snaz nez treba Dokonala boure.
882680
Ono by se hodne toho dalo zaradit pod "internet". Ten proste zmenil pravidla hry, vedl k padu home video trhu atd. S tou udalosti souhlasim. Jde to ruku v ruce - filmy ztraci na vyznamu a hodnote, takze na ne jde mene lidi a takhle je to zacykleny, az bank rozbije jen tech par popularnich na sockach (viz ted Five Nights at Freddy's s predprodeji na 100+ vikend). At se to libi nebo ne - v US proste 20 let klesa navstevnost, i kdyz jejich populace skocila z 290M na 340M. A pokud jeden stejny film vidi 1 z 20 lidi misto treba 6 z 20, tak to pak snizuje logicky jeho dulezitost a omezuje budouci dalsi publikum. Tuplem dnes, kdy mnozstvi podobnych podnetu a jejich dostupnost je uplne jinde nez 25 let zpatky. A to pak zas podporuje vyrobu vselijakych cg blockbusteru, ktery na sebe proste upoutaji snaz nez treba Dokonala boure.
882677
3 -1
reagovat
reaguje na: The Joker
Willemse jsem viděl a docela souhlasím s tím jeho pohledem, že změna filmů na "obsah ke konzumování" tomu velmi pomáhá. Zbytek nevím, přišlo mi, že ta kritika značek, kdy druhým dechem dodává, že lidi chodili na značky vždycky... S tím jsem nesouhlasil.
Naopak mi přišlo, že jen jemně minul to, že filmy byly kdysi kulturní událost a člověk šel do kina, aby byl "in". Když odpadne potřeba premiéry, tak to kino v dnešní době silně ztrácí (nikomu neberu tu preferenci).
882677
Willemse jsem viděl a docela souhlasím s tím jeho pohledem, že změna filmů na "obsah ke konzumování" tomu velmi pomáhá. Zbytek nevím, přišlo mi, že ta kritika značek, kdy druhým dechem dodává, že lidi chodili na značky vždycky... S tím jsem nesouhlasil. Naopak mi přišlo, že jen jemně minul to, že filmy byly kdysi kulturní událost a člověk šel do kina, aby byl "in". Když odpadne potřeba premiéry, tak to kino v dnešní době silně ztrácí (nikomu neberu tu preferenci).
882676
1 -1
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: Memphis
Excelentni video. Jedno z nejlepsich letos. :+:+:+

A nahodou tenhle tyden prisel s taktez kvalitnim a na podobne tema Willems link
882676
Excelentni video. Jedno z nejlepsich letos. *:+**:+**:+* A nahodou tenhle tyden prisel s taktez kvalitnim a na podobne tema Willems https://youtu.be/RQF82Kj-v0E?si=prHKpXUHr_2_I0GC
882079
3 0
reagují: Memphis, Gonzi
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Unpopular opinion: Halloween Ends je nejzajímavější film v sérii od roku 1982 a jednou se to bude zpětně doceňovat stejně jako trojka. A jako zakončení série to funguje více než uspokojivě.

DGG je hodně hit or miss tvůrce, ale jako jeden z mála v mainstreamovém hororu je ochotný riskovat, byť s proměnlivými výsledky. A vlastně mě baví, že od nového Vymítače podle reakci nevím, jestli očekávat sračku jako Kills (špatný) nebo sračku jako Ends (dobrý). :D
882656
Unpopular opinion: Halloween Ends je nejzajímavější film v sérii od roku 1982 a jednou se to bude zpětně doceňovat stejně jako trojka. A jako zakončení série to funguje více než uspokojivě. DGG je hodně hit or miss tvůrce, ale jako jeden z mála v mainstreamovém hororu je ochotný riskovat, byť s proměnlivými výsledky. A vlastně mě baví, že od nového Vymítače podle reakci nevím, jestli očekávat sračku jako Kills (špatný) nebo sračku jako Ends (dobrý). *:D*
882588
2 -6
reagovat
reaguje na: DarkSith
Klobúk dole :+ dal si to :). Áno je to divný film, ale mňa baví ten Kaufmanov štýl. Ja to chápem ako príbeh o autorstve o diele, ktoré zatieni svojho stvoriteľa, o túžbe nasilu vytvoriť niečo geniálne, ale je tam toho neuveriteľne veľa. Vieš tam kľudne nájsť aj problematiku Netflixovských filmov :D - voľná ruka bez dramaturgie a dohľadu. Ale ako všetky kaufmanovky je to hlavne o človeku a jeho nepodstatnosti. 
882654
Klobúk dole *:+* dal si to *:)*. Áno je to divný film, ale mňa baví ten Kaufmanov štýl. Ja to chápem ako príbeh o autorstve o diele, ktoré zatieni svojho stvoriteľa, o túžbe nasilu vytvoriť niečo geniálne, ale je tam toho neuveriteľne veľa. Vieš tam kľudne nájsť aj problematiku Netflixovských filmov *:D* - voľná ruka bez dramaturgie a dohľadu. Ale ako všetky kaufmanovky je to hlavne o človeku a jeho nepodstatnosti. 
882599
0 0
reagovat
tiež. strašne divný film. či už po pocitovej, alebo intelektuálnej stránke. :-
882618
tiež. strašne divný film. či už po pocitovej, alebo intelektuálnej stránke. *:-*
882599
1 0
reagovat

Svatba upírů (1993)

Viděno po těch letech... bavil jsem se slušně, i když to zestárlo ne úplně důstojně (postava homosexuálního upíra v ženských šatech musela být mimo už v době vzniku). Hodně toho zachraňují Viktor Preiss (ten si svou roli vyloženě užívá) a Luděk Kopřiva, ani Petr Nárožný se tu neztratí. Ústřední dvojice je však otřesná. Rudolf Hrušínský nejml. je tu jalový a Iveta Bartošová je castingový omyl. Naštěstí je tu obstojná výprava, pár dobrých vtipů a celkově slušná technická stránka. Rozhodně se na to dalo koukat, ale dlouho mi Svatba upírů scházet zase tolik nebude. 
882616
Viděno po těch letech... bavil jsem se slušně, i když to zestárlo ne úplně důstojně (postava homosexuálního upíra v ženských šatech musela být mimo už v době vzniku). Hodně toho zachraňují Viktor Preiss (ten si svou roli vyloženě užívá) a Luděk Kopřiva, ani Petr Nárožný se tu neztratí. Ústřední dvojice je však otřesná. Rudolf Hrušínský nejml. je tu jalový a Iveta Bartošová je castingový omyl. Naštěstí je tu obstojná výprava, pár dobrých vtipů a celkově slušná technická stránka. Rozhodně se na to dalo koukat, ale dlouho mi Svatba upírů scházet zase tolik nebude. 
Svatba upírů (1993)
2 -3
reagovat
reaguje na: hroubek
Některé pasáže byl dost absurdní a bláznivé. ;)
882605
Některé pasáže byl dost absurdní a bláznivé. *;)*
882601
0 0
reagovat
SHUTTER má rád Charlieho Kaufmana. Já se na tenhle film chystám od recenze v Premier z roku 2009 a ještě nepřišel ten správný čas. :D
882601
SHUTTER má rád Charlieho Kaufmana. Já se na tenhle film chystám od recenze v Premier z roku 2009 a ještě nepřišel ten správný čas. *:D*
882599
2 0
reagují: DarkSith
reagovat
Malej sa velmi pacilo H20. Chcela nejakeho Mike Myersa a nemal som odvahu jej pustit original, nech ho neofrfle:D
882598
Malej sa velmi pacilo H20. Chcela nejakeho Mike Myersa a nemal som odvahu jej pustit original, nech ho neofrfle*:D*
3 0
reagovat

Sounds of Freedom

Při sledování jsem měl fakt blbej pocit.
Má to hodně Sicario Vibe/feelings.
Caviezel výbornej. Visuál a hudba perfektní.

Hodně povedený film o kruté realitě světa.
882596
Při sledování jsem měl fakt blbej pocit. Má to hodně Sicario Vibe/feelings. Caviezel výbornej. Visuál a hudba perfektní. Hodně povedený film o kruté realitě světa.
Sounds of Freedom
3 -2
reagovat

Bod obnovy

Asi jsem viděl úplně jiný film, než všichni ostatní. Neříkám, že to je bezchybné, ale já jsem odcházel z kina nadšený. Příběh mě bavil, scénář není v rámci detektivky a sci-fi tématu vyloženě hloupý, herecky velmi dobré, technická stránka super, a jsem spokojený s detaily a vnitřním světem. Velmi příjemné překvapení. 8/10
882590
Asi jsem viděl úplně jiný film, než všichni ostatní. Neříkám, že to je bezchybné, ale já jsem odcházel z kina nadšený. Příběh mě bavil, scénář není v rámci detektivky a sci-fi tématu vyloženě hloupý, herecky velmi dobré, technická stránka super, a jsem spokojený s detaily a vnitřním světem. Velmi příjemné překvapení. [b]8/10[/b]
Bod obnovy
10 -2
reagovat
reaguje na: studo
nope. On vie o co ide;)
882589
nope. On vie o co ide*;)*
882580
0 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Na Ends se opravdu nedívej. Místo nějakého zakončení se to věnuje úplně jiné,  zbytečné a otřesně zahrané postavě,  která si v jeden moment vyrypuje a málem přebije Michaela, který žije v kanále. Jedno z nejvíc degradovani hororové ikony vůbec. 
882588
Na Ends se opravdu nedívej. Místo nějakého zakončení se to věnuje úplně jiné,  zbytečné a otřesně zahrané postavě,  která si v jeden moment vyrypuje a málem přebije Michaela, který žije v kanále. Jedno z nejvíc degradovani hororové ikony vůbec. 
882586
2 -1
reagují: the dark knight
reagovat
Ten nekonečnej trailer jsem prvně viděl tady a tejden zpět v kině, a jedinej moment, kdy zbystříš, to ... neni nic z novýho filmu, to je TEN hudební motiv z originálu. Nic víc. A momentka „A teď se tam ukáže starší paní, co zastaví zlo, ale bude ji hrát někdo jinej“ mě pořád rozesmívá. Na Ends jsem se dodneška nepodíval, pořád jsem nevstřebal dvojku :D A těžko uvěřit, že by tohle bylo ještě horší. Přitom to bylo fajn, když se kdysi prvně objevil s Halloweenem ...
882586
Ten nekonečnej trailer jsem prvně viděl tady a tejden zpět v kině, a jedinej moment, kdy zbystříš, to ... neni nic z novýho filmu, to je TEN hudební motiv z originálu. Nic víc. A momentka „A teď se tam ukáže starší paní, co zastaví zlo, ale bude ji hrát někdo jinej“ mě pořád rozesmívá. Na Ends jsem se dodneška nepodíval, pořád jsem nevstřebal dvojku *:D* A těžko uvěřit, že by tohle bylo ještě horší. Přitom to bylo fajn, když se kdysi prvně objevil s Halloweenem ...
882581
0 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Já to věděl 8)
882582
Já to věděl *8)*
882581
1 0
reagovat
Podle Rottenu natočil David Gordon Green zatím největší hororovou s.acku.
A to jsem myslel, že Halloween Ends nic nepřekona...
Ať se na to radši vy.ere a jde točit zhulenecke komedie, ty mu celkem šly...
A nový Řbitov zvířátek taky nesklizi zrovna chválu...
882581
Podle Rottenu natočil David Gordon Green zatím největší hororovou s.acku. A to jsem myslel, že Halloween Ends nic nepřekona... Ať se na to radši vy.ere a jde točit zhulenecke komedie, ty mu celkem šly... A nový Řbitov zvířátek taky nesklizi zrovna chválu...
1 -1
reagují: Ash_Black, TedGeorge
reagovat
reaguje na: pepo
to je nejaky inside joke, ale myslis JL snyder cut? :D
882580
to je nejaky inside joke, ale myslis JL snyder cut? *:D*
882572
0 0
reagují: pepo
reagovat

The Beekeeper trailer

Novinka Davida Ayera se Stathamem link
882578
Novinka Davida Ayera se Stathamem https://www.youtube.com/watch?v=SzINZZ6iqxY
The Beekeeper trailer
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se