Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 10341 - 10360 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
11 za 5 a 7 za 4. Ale od neho som nevidel vsetko
882733
11 za 5 a 7 za 4. Ale od neho som nevidel vsetko
882731
1 0
reagovat
super je aj The Ox-Bow Incident. Takých 12 rozhnevaných mužov z divokého západu. 
882732
super je aj The Ox-Bow Incident. Takých 12 rozhnevaných mužov z divokého západu. 
3 0
reagovat
reaguje na: pepo
Ale Wyler je o chlup lepší, ne? :)
882731
Ale Wyler je o chlup lepší, ne? :)
882729
0 0
reagují: holub109, SeldomSeen, pepo
reagovat
reaguje na: Memphis
Hodný, zlý a ošklivý
Nespoustaný Django/Sedm statečných 
Tenkrát na Západě/Hostiles

nad přesným pořadím 2.-5. bych se musel dlouze zamyslet...
882730
Hodný, zlý a ošklivý Nespoustaný Django/Sedm statečných  Tenkrát na Západě/Hostiles nad přesným pořadím 2.-5. bych se musel dlouze zamyslet...
882720
1 0
reagovat
reaguje na: holub109
ja mám 11 jeho filmov za 5 a 10 za 4
882729
ja mám 11 jeho filmov za 5 a 10 za 4
882727
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Billy Wilder má celkově geniální filmografii. Málokterý režisér má minimálně 5 pětihvězdičkových filmů a k tomu dalších 10 výborných. Určitě jeden z nejlepších režisérů všech dob a zasloužil by si ještě daleko větší uznání
882727
Billy Wilder má celkově geniální filmografii. Málokterý režisér má minimálně 5 pětihvězdičkových filmů a k tomu dalších 10 výborných. Určitě jeden z nejlepších režisérů všech dob a zasloužil by si ještě daleko větší uznání
3 -1
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: holub109
Děkuji. Bylo to povedené a krásně napsané a zahrané. 
882726
Děkuji. Bylo to povedené a krásně napsané a zahrané. 
882724
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
Měli by být na HBO. Taky se na něj chystám.
882725
Měli by být na HBO. Taky se na něj chystám.
882723
1 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Jsem rád, že se líbilo. Mě to strašně bavilo právě kvůli duu Audrey a Humphreyho (i když se prý při natáčení nemohli vystát)
882724
Jsem rád, že se líbilo. Mě to strašně bavilo právě kvůli duu Audrey a Humphreyho (i když se prý při natáčení nemohli vystát)
882718
2 0
reagují: hroubek
reagovat
Kdyby pokračovala výzva a Nesmiřitelní byli k sehnání na streamech, tak mi to tam pak někdo hoďte. Já to nikdy neviděl a jen tak se k tomu nedokopu :D

Butch mi k srdci nikdy nepřirostl. 

A Sedm statečnejch je taková klasika, no... 
882723
Kdyby pokračovala výzva a Nesmiřitelní byli k sehnání na streamech, tak mi to tam pak někdo hoďte. Já to nikdy neviděl a jen tak se k tomu nedokopu *:D* Butch mi k srdci nikdy nepřirostl.  A Sedm statečnejch je taková klasika, no... 
882720
1 0
reagují: hroubek
reagovat
Já si myslím a je to čistě jen můj názor, že o titul nejlepšího westernu perou dva filmy, a oba je natočil mistr Leone. Buď je to Tenkrát na Západě nebo Hodný, zlý a ošklivý. Všechny ostatní filmy, ať už jsou sebedokonalejší, tak vždy budou lehce pod touhle dvojicí mistrovských děl.
882722
Já si myslím a je to čistě jen můj názor, že o titul nejlepšího westernu perou dva filmy, a oba je natočil mistr Leone. Buď je to Tenkrát na Západě nebo Hodný, zlý a ošklivý. Všechny ostatní filmy, ať už jsou sebedokonalejší, tak vždy budou lehce pod touhle dvojicí mistrovských děl.
882720
6 0
reagovat
reaguje na: verbst
Tak se konečně můžeme začít hádat, který je nejlepší. Teda než přijde Duro. :D

Na prvním místě Sedm statečných — ze všech westernů western nejwesternovatější — těsně následovaný Nesmiřitelnými a na třetím místě Butch a Kid... Pak je mi to jedno. :D
882720
Tak se konečně můžeme začít hádat, který je nejlepší. Teda než přijde Duro. *:D* Na prvním místě Sedm statečných — ze všech westernů western nejwesternovatější — těsně následovaný Nesmiřitelnými a na třetím místě Butch a Kid... Pak je mi to jedno. *:D*
882717
1 0
reagují: Leefko, verbst, hroubek
reagovat
reaguje na: Leefko
Tombstone! Ať si kdo chce co chce říká, tenhle je prostě nejlepší 8):D
A ještě mi kdysi "odjebal dekel" Ulzanův nájezd.
3:10 to Yuma, True Grit s malou Hailee a už to bude dost dávno, co jsem v kině byl úplně uhranutej The Proposition.
882717
Tombstone! Ať si kdo chce co chce říká, tenhle je prostě nejlepší *8)**:D* A ještě mi kdysi "odjebal dekel" Ulzanův nájezd. 3:10 to Yuma, True Grit s malou Hailee a už to bude dost dávno, co jsem v kině byl úplně uhranutej The Proposition.
882698
3 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Adventurer
Z tech mene znamych veci rozhodne Kosti a skalp, Brimbstone a nikdo tu nezminil Peckinpaha
882715
Z tech mene znamych veci rozhodne Kosti a skalp, Brimbstone a nikdo tu nezminil Peckinpaha
882706
3 0
reagovat
reaguje na: Adventurer
Na tohle se těším jak malej Jarda...
882712
Na tohle se těším jak malej Jarda...
882711
0 0
reagovat

HORIZON: AN AMERICAN SAGA Teaser Trailer (2024) Kevin Costner

link

my o vlku... 

Na férovku 2 díly v kině. A na tohle se fakt moc těším. Tohle bude bomba!!!!
Costner se s tím nesere.
882711
https://www.youtube.com/watch?v=Jk9PDOrWJ6M my o vlku...  Na férovku 2 díly v kině. A na tohle se fakt moc těším. Tohle bude bomba!!!! Costner se s tím nesere.
HORIZON: AN AMERICAN SAGA Teaser Trailer (2024) Kevin Costner
5 0
reagují: Leefko
reagovat
paradny zabudnuty je bravados. velka pecka
882708
paradny zabudnuty je bravados. velka pecka
3 0
reagovat
Leoneho Dolarová trilogie povinnost. + Tenkrát na západě. 

Za mě vpodstatě taky všechno s Costnerem. Silverado, Tanec s vlky, Wyatt Earp....

Další namátkou... 
Mackenovo zlato 
Tichá spravedlnost. oprava Velké ticho (1968)
Tarantino a jeho Django a 8 hrozných.
7 statečných + remake taky není špatnej 
3:10 Vlak do Yumi
Rychlejší než smrt 
Butch Casidy a Sundance Kid

Maverick s Gibsonem je super komedie :D8) a samozřejmě Návrat do Budoucnosti 3 :+

mě osobně nebaví westerny s Terencem Hillem a Budem Spencerem.
Waynovky jsou takový moc uhlazený...

westerny podle Karla Maye asi znáš z TV ...

// Pistolnice (1959) jsou taky hodně fajn 8):+
link
882706
Leoneho Dolarová trilogie povinnost. + Tenkrát na západě.  Za mě vpodstatě taky všechno s Costnerem. Silverado, Tanec s vlky, Wyatt Earp.... Další namátkou...  Mackenovo zlato  [s]Tichá spravedlnost. [/s]oprava Velké ticho (1968) Tarantino a jeho Django a 8 hrozných. 7 statečných + remake taky není špatnej  3:10 Vlak do Yumi Rychlejší než smrt  Butch Casidy a Sundance Kid Maverick s Gibsonem je super komedie *:D**8)* a samozřejmě Návrat do Budoucnosti 3 *:+* mě osobně nebaví westerny s Terencem Hillem a Budem Spencerem. Waynovky jsou takový moc uhlazený... westerny podle Karla Maye asi znáš z TV ... // Pistolnice (1959) jsou taky hodně fajn *8)**:+* https://www.csfd.cz/film/14339-pistolnice/prehled/
882698
3 -1
reagují: MeaCulpa
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Díky, na podrobný vyhledávání na ČSFD jsem úplně zapoměl:D
882705
Díky, na podrobný vyhledávání na ČSFD jsem úplně zapoměl*:D*
882700
3 0
reagovat
Velká Země s Peckem stojí za vidění :+
882703
Velká Země s Peckem stojí za vidění *:+*
882698
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se