Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 9921 - 9940 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Dělal jsem všechno pro to, abych na X nenalákal nikoho :)
909564
Dělal jsem všechno pro to, abych na X nenalákal nikoho :)
909514
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Je tam erotická scéna.

Dodo: Fakin bodyshaming, sexismus, fuj !!!!

Je tam erotická scéna s Křenkovou, Arjonou, Armas

Dodo: 10/10 I will be in my bunk...
909522
Je tam erotická scéna. Dodo: Fakin bodyshaming, sexismus, fuj !!!! Je tam erotická scéna s Křenkovou, Arjonou, Armas Dodo: 10/10 I will be in my bunk...
909516
3 0
reagovat
reaguje na: Muel
Martin Svoboda za 2 a do_Od za 3.
Bude to pecka:D
909516
Martin Svoboda za 2 a do_Od za 3. Bude to pecka*:D*
909505
6 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Muel
Hlad mne nalákal už na X a Pearl. A to že já chválím je nějaký horor je asi jako kdyby Disk začal do bitev najednou postovat ženský.
909514
Hlad mne nalákal už na X a Pearl. A to že já chválím je nějaký horor je asi jako kdyby Disk začal do bitev najednou postovat ženský.
909505
2 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
MaXXXine ma veľmi netrápi, X a Pearl som videl, ale toto je za mňa asi skip.

Hlad za 4.

Okej, tak si to pozriem. :D
909505
MaXXXine ma veľmi netrápi, X a Pearl som videl, ale toto je za mňa asi skip. Hlad za 4. Okej, tak si to pozriem. *:D*
0 0
reagují: (=LIFTY=), AndyKaufman
reagovat
Leviathan
I při vědomí, co všechno to vykrádá a stejně to nekope tu samou ligu jako právě Carpenterova „Věc“, mě tyhle trampoty s monstrem pod vodou potěšily. To nebude jen tak obyčejná „vyrážka“, co rozkládá členy posádky. A že je „co rozkládat“ - fajn cast v čele s Robocopem, mokrym banditou Marvem, plukovníkem z Ramba nebo Ernie Hudsonem. Monstru svědčí spíš přítmí, protože jakmile se ukáže v plné parádě, zdaleka nedosahuje mistrovství právě Roba Bottina, ale i tak spokojené 3/5.

V dosahu bestie
A obdobně na 3/5 budu i tu. Taky bych našel několik výtek, od haprující logiky po místy rozladěné herecké výkony, ale má to správně nehezkou 80s hororovou atmosféru dopovanou soundtrackem, a fajn oldschool triky (tj. když už tu má dojít na něco nepěkného, tak zásadně s porcí hnisu a puchýřů). Už úvod je poměrně nekompromisní, když manželé uvíznou s autem v lesích poblíž městečka a žena se psem čeká, než se chlap vrátí s pomocí. Nemáme ještě tu čest vidět, kdo to je, ale v tom lese ji někdo znásilní a film se po prvních pár minutách střihne o 17 let později. Ten samý pár se trmácí po špitálech s „jejich“ sedmnáctiletým synem, který začíná být čím dál divnější. Nakonec se všichni vrací k městečku - ano - zjistit, kde je pravda :). A taky se tu proti zlu sestaví celkem fajn parta (máte tady třeba L.Q. Jonese a R.G. Armstronga coby místního šerifa a doktora, které někdo bude znát od Peckinpaha).
909493
[b]Leviathan[/b] I při vědomí, co všechno to vykrádá a stejně to nekope tu samou ligu jako právě Carpenterova „Věc“, mě tyhle trampoty s monstrem pod vodou potěšily. To nebude jen tak obyčejná „vyrážka“, co rozkládá členy posádky. A že je „co rozkládat“ - fajn cast v čele s Robocopem, mokrym banditou Marvem, plukovníkem z Ramba nebo Ernie Hudsonem. Monstru svědčí spíš přítmí, protože jakmile se ukáže v plné parádě, zdaleka nedosahuje mistrovství právě Roba Bottina, ale i tak spokojené 3/5. [b]V dosahu bestie[/b] A obdobně na 3/5 budu i tu. Taky bych našel několik výtek, od haprující logiky po místy rozladěné herecké výkony, ale má to správně nehezkou 80s hororovou atmosféru dopovanou soundtrackem, a fajn oldschool triky (tj. když už tu má dojít na něco nepěkného, tak zásadně s porcí hnisu a puchýřů). Už úvod je poměrně nekompromisní, když manželé uvíznou s autem v lesích poblíž městečka a žena se psem čeká, než se chlap vrátí s pomocí. Nemáme ještě tu čest vidět, kdo to je, ale v tom lese ji někdo znásilní a film se po prvních pár minutách střihne o 17 let později. Ten samý pár se trmácí po špitálech s „jejich“ sedmnáctiletým synem, který začíná být čím dál divnější. Nakonec se všichni vrací k městečku - ano - zjistit, kde je pravda *:)*. A taky se tu proti zlu sestaví celkem fajn parta (máte tady třeba L.Q. Jonese a R.G. Armstronga coby místního šerifa a doktora, které někdo bude znát od Peckinpaha).
2 0
reagovat
Tak to ale není žádná tragédie, žejo :D:+
909491
Tak to ale není žádná tragédie, žejo *:D**:+*
909488
2 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Ale nachystej se, že budeš hodně poslouchat Rush8)
909488
Ale nachystej se, že budeš hodně poslouchat Rush*8)*
909456
3 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: The Joker
Já bych od stejného režiséra doporučil i Wet Hot American Summer (včetně těch prequel/sequel minisérií) které u nás není moc známé. Ale je to už docela ujeté a hodně lidem to asi nesedne. :D
909485
Já bych od stejného režiséra doporučil i [i]Wet Hot American Summer [/i](včetně těch prequel/sequel minisérií) které u nás není moc známé. Ale je to už docela ujeté a hodně lidem to asi nesedne. *:D*
909444
2 0
reagovat
reaguje na: Memphis
tyhle filmy mi v dnešní době strašně moc chybí 
909477
tyhle filmy mi v dnešní době strašně moc chybí 
909435
4 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
To je skvělá pecka!
909466
To je skvělá pecka!
909456
5 0
reagovat
reaguje na: The Joker
I Love You, Man sem neviděl, doplním, díky. :+:)
909456
I Love You, Man sem neviděl, doplním, díky. *:+**:)*
909444
6 0
reagují: (=LIFTY=), verbst
reagovat
reaguje na: Memphis
Jj byla. A I Love You, Man hned za tim jako No.2. Tim jak tyhle filmy nejsou, tak z 00s kousku, ve svy dobe branych jako 5 az 7 z 10, jsou dnes klasiky, no.
909444
Jj byla. A I Love You, Man hned za tim jako No.2. Tim jak tyhle filmy nejsou, tak z 00s kousku, ve svy dobe branych jako 5 az 7 z 10, jsou dnes klasiky, no.
909435
7 0
reagují: Memphis, KARLOS
reagovat

Role Models (2008)

Naservíroval mi to Bezos. Viděl jsem to jen jednou, když to bylo nové, a měl jsem to zafixované jako celkem průměrnou věc. Ale měl jsem na něco odlehčenějšího zrovna chuť, tak jsem si řekl proč ne. A světe div se, ono to zestárlo naprosto výborně. Nahláškované od začátku do konce, s velice sympatickým castem... Mám pocit, že dnes by to byla pomalu komedie roku.
909435
Naservíroval mi to Bezos. Viděl jsem to jen jednou, když to bylo nové, a měl jsem to zafixované jako celkem průměrnou věc. Ale měl jsem na něco odlehčenějšího zrovna chuť, tak jsem si řekl proč ne. A světe div se, ono to zestárlo naprosto výborně. Nahláškované od začátku do konce, s velice sympatickým castem... Mám pocit, že dnes by to byla pomalu komedie roku.
Role Models (2008)
9 0
reagují: holub109, The Joker
reagovat

Pearl (2023)

Velmi mi sedla i dvojka této ságy. A světe div se, já se velmi těším na horor, tj. třetí díl. :o Mia Goth je skvělá. Bavila mne hravost a stylizace a vlastně i nějaká lehkost přes brutalitu. Byl jsem zvědav i na nového Supermana Davida Corensweta, který si to docela dával, charisma a potenciál má... 7/10
909418
Velmi mi sedla i dvojka této ságy. A světe div se, já se velmi těším na horor, tj. třetí díl. *:o* Mia Goth je skvělá. Bavila mne hravost a stylizace a vlastně i nějaká lehkost přes brutalitu. Byl jsem zvědav i na nového Supermana Davida Corensweta, který si to docela dával, charisma a potenciál má... 7/10
Pearl (2023)
4 0
reagovat

Jan Žižka (1955)

Miluju celou husitskou trilogii a Jana Žižku mám asi nejraději. Když použiju dnešní slovník, je to pořád parádní blockbuster s hollywoodskými parametry. Davové scény jsou stále uchvacující, výprava stále impozantní, scény z první pražské defenestrace a bitvy u Sudoměře pořád ohromující. Fakt si to pokaždé užívám, i když ty film znám od dětství prakticky nazpaměť. Má to pořád sílu.
909404
Miluju celou husitskou trilogii a Jana Žižku mám asi nejraději. Když použiju dnešní slovník, je to pořád parádní blockbuster s hollywoodskými parametry. Davové scény jsou stále uchvacující, výprava stále impozantní, scény z první pražské defenestrace a bitvy u Sudoměře pořád ohromující. Fakt si to pokaždé užívám, i když ty film znám od dětství prakticky nazpaměť. Má to pořád sílu.
Jan Žižka (1955)
1 0
reagovat

Tiché místo, den první

bral bych další díl spíš z pohledu armády.
Nebo klidně celou sérii .... 
Než další no name civilisty.
Ve velkoměstě to sice byla fajn změna.... Ale... Ta kočka byla nějak moc v klidu :D:D:D:D
909330
 bral bych další díl spíš z pohledu armády. Nebo klidně celou sérii ....  Než další no name civilisty. Ve velkoměstě to sice byla fajn změna.... Ale... Ta kočka byla nějak moc v klidu *:D**:D**:D**:D*
Tiché místo, den první
1 0
reagovat
Land of Bad dostane pokračování link
909305
Land of Bad dostane pokračování https://www.idnes.cz/zpravy/revue/spolecnost/petr-jakl-film-producent-gibson-rozhovor-mffkv-hopkins-zizka.A240704_153503_lidicky_sub
1 0
reagovat

War (2019)

Aktuálně nejlepší filmovou sérii nemá Marvel, Disney ani Universal nebo Paramounti, ale.....

Mají to Indové a jmenuje se to YRF SPY Universe. 

Aktuálně je v sérii 5 filmů Tiger 1, 2 a 3, Pathaan a právě tady War a plánují se další čtyři - Pathaan 2, Alpha, War 2 a spoiler alert Pathaan vs Tiger, to je pro západ asi jako Bond vs. Ethan Hunt. 

K samotnému filmu jsem přistupoval trochu s despektem, protože ústřední duo je sice cool, ale ani jeden se nejmenuje Khan. O to víc mne posadila na prdel jednozávěrová akční sekvence, celkově to má choreografii na top západní úrovni, skoro jak kdyby vyrabovali Hongkong. A také je to poměrně drsné. Po patosu střídá twist další twist a přiznám se že ten hlavní mne docela zaskočil. :-o 

No a parádní finále, kde Diesel dost závidí a do jednoho filmu to trochu opsal až trapně. Bavil jsem se 8/10
909285
Aktuálně nejlepší filmovou sérii nemá Marvel, Disney ani Universal nebo Paramounti, ale..... Mají to Indové a jmenuje se to YRF SPY Universe.  Aktuálně je v sérii 5 filmů Tiger 1, 2 a 3, Pathaan a právě tady War a plánují se další čtyři - Pathaan 2, Alpha, War 2 a spoiler alert Pathaan vs Tiger, to je pro západ asi jako Bond vs. Ethan Hunt.  K samotnému filmu jsem přistupoval trochu s despektem, protože ústřední duo je sice cool, ale ani jeden se nejmenuje Khan. O to víc mne posadila na prdel jednozávěrová akční sekvence, celkově to má choreografii na top západní úrovni, skoro jak kdyby vyrabovali Hongkong. A také je to poměrně drsné. Po patosu střídá twist další twist a přiznám se že ten hlavní mne docela zaskočil. :-o  No a parádní finále, kde Diesel dost závidí a do jednoho filmu to trochu opsal až trapně. Bavil jsem se 8/10
War (2019)
0 0
reagovat
Má to sestupnou tendenci, no... 
909282
Má to sestupnou tendenci, no... 
909278
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se