Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 56161 - 56180 Napsat příspěvek
ok dik, aspon uz mam jasno :)
474520
ok dik, aspon uz mam jasno :)
0 0
reagovat
Jak v cem a jak kdy... mel jsem od nich prvni DVD mechaniku. Vydrzela mi sest let (pak jsem ji vymenil za vypalovacku, mozna by drzela jeste dyl). Sveho casu (ctyri, pet let zpatky?) vyrabela nejlepsi zakladni desky vubec a porad je v tom oboru relativne vysoko. Grafiky a notebooky delaj prumerny, ale mechaniku bych si od nich koupil klidne (i kdyz je to asi OEM Sony ;).
474519
Jak v cem a jak kdy... mel jsem od nich prvni DVD mechaniku. Vydrzela mi sest let (pak jsem ji vymenil za vypalovacku, mozna by drzela jeste dyl). Sveho casu (ctyri, pet let zpatky?) vyrabela nejlepsi zakladni desky vubec a porad je v tom oboru relativne vysoko. Grafiky a notebooky delaj prumerny, ale mechaniku bych si od nich koupil klidne (i kdyz je to asi OEM Sony ;).
0 0
reagovat
ja asusu moc neverim, je to dobra znacka?
474518
ja asusu moc neverim, je to dobra znacka?
0 0
reagovat
obavam se, ze neodpovi... inzenyri z LG jsou pomali, takze combo mechanika bude stat vic nez ty dve samostatne... a popravde, budu radsi, kdyz se mi rozbije jedna ze dvou, nez pulka z jedne. ;)
474517
obavam se, ze neodpovi... inzenyri z LG jsou pomali, takze combo mechanika bude stat vic nez ty dve samostatne... a popravde, budu radsi, kdyz se mi rozbije jedna ze dvou, nez pulka z jedne. ;)
0 0
reagovat
kdy odpovi LG??)
474516
kdy odpovi LG?*?)*
0 0
reagovat
Hmm... BD mechanika za sedm a HD-DVD za tri tisice? To zni jako rozumna kombinace. ;)
474515
Hmm... BD mechanika za sedm a HD-DVD za tri tisice? To zni jako rozumna kombinace. ;)
0 0
reagovat
link konečně:+
474514
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50886 konečně*:+*
0 0
reagovat
ani mu neodpovidej ;) ... rika se tomu zavist, ma se prehlizet:D
474513
ani mu neodpovidej ;) ... rika se tomu zavist, ma se prehlizet*:D*
0 0
reagovat
psema: a jak te bavi tocit si ty disky na prste? :D
474512
psema: a jak te bavi tocit si ty disky na prste? :D
0 0
reagovat
sooo it is home? :) congrats ;)
ja uz sem si s tim uzil svoje :)
474511
sooo it is home? :) congrats ;) ja uz sem si s tim uzil svoje :)
0 0
reagovat
Ve chvíli, kdy jsem v pondělí ve 12.15 rozbalil Spider-Man High Definition Trilogy.;)
474510
Ve chvíli, kdy jsem v pondělí ve 12.15 rozbalil Spider-Man High Definition Trilogy.*;)*
0 0
reagovat
Já nic nedělal - já konstatoval :D:D:D
474509
Já nic nedělal - já konstatoval :D:D:D
0 0
reagovat
Někde se nakazil od stčka:D.
474508
Někde se nakazil od stčka*:D*.
0 0
reagovat
Já to modré okdládám na leden-únor, ještě s mechanikou bych to už neustál:D. Určitě bych našel na modrém taky spoustu věcí co bych chtěl.

Ale vůbec jsem to nechtěl vytahovat, KARLOS mě donutil:D.
474507
Já to modré okdládám na leden-únor, ještě s mechanikou bych to už neustál*:D*. Určitě bych našel na modrém taky spoustu věcí co bych chtěl. Ale vůbec jsem to nechtěl vytahovat, KARLOS mě donutil*:D*.
0 0
reagovat
Psema: :D A kdy vlastně ses stal modrým??? ;)
474506
Psema: :D A kdy vlastně ses stal modrým??? ;)
0 0
reagovat
dárky budou...modré.:D
474505
dárky budou...modré.*:D*
0 0
reagovat
KARLOS: jo všechno jsou to HD DVD, ale o tom nepadlo ani slovo;).

imf: darky jsem myslel pro ostatní, protože na ně asi moc nezbyde;)
474504
KARLOS: jo všechno jsou to HD DVD, ale o tom nepadlo ani slovo*;)*. imf: darky jsem myslel pro ostatní, protože na ně asi moc nezbyde*;)*
0 0
reagovat
Prosinec u nas: Transformers, Pirati, Potter, Simpsonovi, Shrek, Bourne, Zodiac, Divoke vlny... darky budou... kulate (vsechno vyjde do Vanoc).
474503
Prosinec u nas: Transformers, Pirati, Potter, Simpsonovi, Shrek, Bourne, Zodiac, Divoke vlny... darky budou... kulate (vsechno vyjde do Vanoc).
0 0
reagovat
mihhi: A většina toho bude HD, takže by jsi to u nás bez tak nekoupil ;)...
474502
mihhi: A většina toho bude HD, takže by jsi to u nás bez tak nekoupil ;)...
0 0
reagovat
BTW ten prosinec bude masakr - Potter, Bourne Ultimatum, Pan's Labyrinth, Kingdom, Stardust, Eastern Promises a hned na začátku ledna ještě Zodiac:o. Dárky letos nebudou:D. (jde o vydání v USA, ne všechno vyjde i u nás)
474501
BTW ten prosinec bude masakr - Potter, Bourne Ultimatum, Pan's Labyrinth, Kingdom, Stardust, Eastern Promises a hned na začátku ledna ještě Zodiac*:o*. Dárky letos nebudou*:D*. (jde o vydání v USA, ne všechno vyjde i u nás)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se