Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 56121 - 56140 Napsat příspěvek

deiwi

Obdivuju tě, že máš nervy na to čekat:+ a pak to dát v kině na kradené promítačce :D, které asi nebude zrovna výkřik moderny. Zašel jsem takhle kdysi na Oko do kina ve Vyšším Brodě (to je na jihu, tam u Lipna;)) kde jsem v té době bydlel, před cca třemi lety a asi jsem si zkazil celej film, protože lidi to chválí a mně se to nelíbilo ani za mák...
477870
Obdivuju tě, že máš nervy na to čekat*:+* a pak to dát v kině na kradené promítačce *:D*, které asi nebude zrovna výkřik moderny. Zašel jsem takhle kdysi na Oko do kina ve Vyšším Brodě (to je na jihu, tam u Lipna*;)*) kde jsem v té době bydlel, před cca třemi lety a asi jsem si zkazil celej film, protože lidi to chválí a mně se to nelíbilo ani za mák...
deiwi
0 0
reagovat

2 deiwi

Tak to uprimnou soustrast, tak aspon at se ti The Kingdom libi..
477863
Tak to uprimnou soustrast, tak aspon at se ti The Kingdom libi..
2 deiwi
0 0
reagovat
A je vymalováno. V našem krásném kině uvidím do konce roku už jen Zodiac a Kingdom. Pokud se nevypravím do Prahy na AvP2, tak pro mě letošní filmová sezona končí 2.12. :-
477819
A je vymalováno. V našem krásném kině uvidím do konce roku už jen Zodiac a Kingdom. Pokud se nevypravím do Prahy na AvP2, tak pro mě letošní filmová sezona končí 2.12. *:-*
0 0
reagovat

poe

Sylvester Stallone je samé překvapení
477818
Sylvester Stallone je samé překvapení
poe
0 0
reagovat
st 39.6
to je fakt krásný to slovo trdýlka ... no já to říkám pořád angličtina neni tak krásně barvitá jako čeština .... schválně( já jsem ročník ruštiny) jak by jste přeložili ty jsi padebil nebo prablb do angliny prostě nejde
474562
st 39.6 to je fakt krásný to slovo trdýlka ... no já to říkám pořád angličtina neni tak krásně barvitá jako čeština .... schválně( já jsem ročník ruštiny) jak by jste přeložili ty jsi padebil nebo prablb do angliny prostě nejde
0 0
reagovat
vyste trdýlka :))
474561
vyste trdýlka *:))*
0 0
reagovat

cain(cz)

No přesně moje řeč...:-
474560
No přesně moje řeč...*:-*
cain(cz)
0 0
reagovat

cain

Asi tak, vždyť je to televize, k čemu máš DVD přehrávač?)
474559
Asi tak, vždyť je to televize, k čemu máš DVD přehrávač*?)*
cain
0 0
reagovat
cain(cz)
nerozčiluj se nova je prostě taková a lepší to s nimi nebude je zbytečný si zvedat adrenalin.I když tě chápu , ale já na Novu prostě přestala koukat a F1 sleduju raděj na rakušákách .
474558
cain(cz) nerozčiluj se nova je prostě taková a lepší to s nimi nebude je zbytečný si zvedat adrenalin.I když tě chápu , ale já na Novu prostě přestala koukat a F1 sleduju raděj na rakušákách .
0 0
reagovat
!!nováci jsou neskutečný prasata, pearl harbor sice vysílají "16:9" ale je to 4:3 se začerněným horním a spodním okrajem obrazu!!
474557
!!nováci jsou neskutečný prasata, pearl harbor sice vysílají "16:9" ale je to 4:3 se začerněným horním a spodním okrajem obrazu!!
0 0
reagovat

deiwi

Díkec! Když jsem na to zavzpomínal, tak jsem právě nebyl ten pocit, že to takhle bude. Ale skoro všude píšou, že Rocky dělal už v jedničce v masokombinátu a to mě zmátlo. Pak mě někdo přesvědčoval, že Rockyho nevyhodili z tělocvičny, ale já si holt pamatoval tu skříňku. Ještě asi něco v hlavě mám, když si pamatuju takovej detail :D

Dík moc!;)
474556
Díkec! Když jsem na to zavzpomínal, tak jsem právě nebyl ten pocit, že to takhle bude. Ale skoro všude píšou, že Rocky dělal už v jedničce v masokombinátu a to mě zmátlo. Pak mě někdo přesvědčoval, že Rockyho nevyhodili z tělocvičny, ale já si holt pamatoval tu skříňku. Ještě asi něco v hlavě mám, když si pamatuju takovej detail *:D* Dík moc!*;)*
deiwi
0 0
reagovat

Stranger777

Náhodou jsem Rockyho I. viděl nedávno na VHSce, Rockyho vystěhovali ze skříňky. Nedělal v masokombinátu, chodil tam jen trénovat. Vydělával si vymáháním dluhů pro místního lichváře, což mu moc nešlo a boxoval, což mu taky moc nešlo :)
474555
Náhodou jsem Rockyho I. viděl nedávno na VHSce, Rockyho vystěhovali ze skříňky. Nedělal v masokombinátu, chodil tam jen trénovat. Vydělával si vymáháním dluhů pro místního lichváře, což mu moc nešlo a boxoval, což mu taky moc nešlo :)
Stranger777
0 0
reagovat

imf

jj, jasné, to pozadí jsem trochu koumal, akorát mi přišlo docela zajímavé, že si Jet ve svém "posledním martial arts filmu" střihnul postavu, kterou v jednom ze svých nejkultovnějších filmů mstil.
474554
jj, jasné, to pozadí jsem trochu koumal, akorát mi přišlo docela zajímavé, že si Jet ve svém "posledním martial arts filmu" střihnul postavu, kterou v jednom ze svých nejkultovnějších filmů mstil.
imf
0 0
reagovat
Někdo mě totiž přesvědčuje, že mu Mickey jen vynadal, ale já mám pocit, že si šel i do skříňky pro věci.
474553
Někdo mě totiž přesvědčuje, že mu Mickey jen vynadal, ale já mám pocit, že si šel i do skříňky pro věci.
0 0
reagovat
A ještě jedno ujasnění. Mickey ho z tělocvičny kvůli promrhání talentu vyhodil, že jo? ;) Asi se na to znova podívám :)
474552
A ještě jedno ujasnění. Mickey ho z tělocvičny kvůli promrhání talentu vyhodil, že jo? ;) Asi se na to znova podívám :)
0 0
reagovat
Jsi si jistý? ;) Ale zní to víc než povědomně :D
474551
Jsi si jistý? *;)* Ale zní to víc než povědomně *:D*
0 0
reagovat

Stranger777

Když nezvládne reklamu a nechtějí ho vzít nikam do kanceláře (Nemá maturitu), tak jde dělat do masokombinátu - tradááá - ve dvojce! :) (V jedničce dělá vyhazovače...)
474550
Když nezvládne reklamu a nechtějí ho vzít nikam do kanceláře (Nemá maturitu), tak jde dělat do masokombinátu - tradááá - ve [b]dvojce![/b] :) (V jedničce dělá vyhazovače...)
Stranger777
0 0
reagovat
Taky mi to teď přijde jako reálná možnost, ale už si to nepamatuju a všechny možné zdroje (od imdb až nevím kam) většinou píšou u prvního dílu, že "pracoval v masokombinátu za almužnu....". Našel jsem ale jednu reakci, kde někdo píše, že tam pracoval až v druhém dílu.
474549
Taky mi to teď přijde jako reálná možnost, ale už si to nepamatuju a všechny možné zdroje (od imdb až nevím kam) většinou píšou u prvního dílu, že "pracoval v masokombinátu za almužnu....". Našel jsem ale jednu reakci, kde někdo píše, že tam pracoval až v druhém dílu.
0 0
reagovat
ja mam dojem ze tam v prvnim chodil jenom trenovat ne? a az v druhym mozna..... ale vubec nevim dlouho sem to nevidel...
474548
ja mam dojem ze tam v prvnim chodil jenom trenovat ne? a az v druhym mozna..... ale vubec nevim dlouho sem to nevidel...
0 0
reagovat
Řeším takovou otázku s jedním člověkem a nevím jak to bylo doopravdy. Pracoval Rocky opravdu v prvním díle v masokombinátu nebo až ve druhém?

Pomůže mi někdo? ;)
474547
Řeším takovou otázku s jedním člověkem a nevím jak to bylo doopravdy. Pracoval Rocky opravdu v prvním díle v masokombinátu nebo až ve druhém? Pomůže mi někdo? *;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se