Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 51181 - 51200 Napsat příspěvek
tak mě na druhou stranu překvapilo, že Titáni měli bejt eRko... :D snad to moc neuškodí...
472412
tak mě na druhou stranu překvapilo, že Titáni měli bejt eRko... *:D* snad to moc neuškodí...
0 0
reagovat
Ale tak mohli bejt na nás hodnější. Vždyť Potter zase stejně zláme všechny rekordy, takže budou mít o vánoční bonusy postaráno.
472413
Ale tak mohli bejt na nás hodnější. Vždyť Potter zase stejně zláme všechny rekordy, takže budou mít o vánoční bonusy postaráno.
0 0
reagovat
Ono to samozřejmě může mít více důvodů, ale je fakt, že dva největší filmy letošního roku s logem WB propadly/neuspěly (Watchmen, Terminator) plus Leterrier má na kontě problémového Hulka a Hayward natočil zatím jen jeden animák. Každopádně očekávání u obou filmů jdou v mém případě strmě dolů... :o
472415
Ono to samozřejmě může mít více důvodů, ale je fakt, že dva největší filmy letošního roku s logem WB propadly/neuspěly (Watchmen, Terminator) plus Leterrier má na kontě problémového Hulka a Hayward natočil zatím jen jeden animák. Každopádně očekávání u obou filmů jdou v mém případě strmě dolů... *:o*
0 0
reagovat
O Titánech jsem spíše četl dotáčky, že chtěji přidat ještě další bohy na Olympu, ale snížení ratingu mne u obou filmů nasralo:(:-
472414
O Titánech jsem spíše četl dotáčky, že chtěji přidat ještě další bohy na Olympu, ale snížení ratingu mne u obou filmů nasralo*:(**:-*
0 0
reagovat
O přetáčkách jsem slyšel, ale až takhle? What the... :-
472416
O přetáčkách jsem slyšel, ale až takhle? What the... *:-*
0 0
reagovat
Začíná mě znervózňovat, co se děje u Warnerů... Titáni i Jonah Hex byli přeměněni z eRka na PG-13 a oba filmy čekají v lednu přetáčky... :o:-
472417
Začíná mě znervózňovat, co se děje u Warnerů... Titáni i Jonah Hex byli přeměněni z eRka na PG-13 a oba filmy čekají v lednu přetáčky... *:o**:-*
0 0
reagovat

Fluke

To by mě zajímalo, kam ho v roce 2011 chtějí vecpat:)
472475
To by mě zajímalo, kam ho v roce 2011 chtějí vecpat:)
Fluke
0 0
reagovat

Jarduk

Ale verili... ;)
472488
Ale verili... *;)*
Jarduk
0 0
reagovat

utrpení...

Vážení to by ste nevěřili, jaké je to utrpení promítat AVATAR a sám ho ještě ani nevidět a tudíž na něj ani teď nekoukat, jen tak nějak kontrolovat obraz i zvuk... :) Ale snad zítra i já zasednu mezi diváky a hrrrr na něj. Už jen ta hudba a třepot celého kina zní nádherně. :)
472501
Vážení to by ste nevěřili, jaké je to utrpení promítat AVATAR a sám ho ještě ani nevidět a tudíž na něj ani teď nekoukat, jen tak nějak kontrolovat obraz i zvuk... :) Ale snad zítra i já zasednu mezi diváky a hrrrr na něj. Už jen ta hudba a třepot celého kina zní nádherně. :)
utrpení...
0 0
reagovat
Je moc dík ;)

472500
Je moc dík *;)*
0 0
reagovat

Snipsley

Pokud se nepletu, prvně jsem takhle psal k nějakýmu filmu, zpětně se ptal, a tak pro jistotu - člověk to celý rychle ohraničí slovem ,,Spoiler".

Ovšem, jestli se budu ptát podobně i někdy příště, tak už to bude psáno trochu jinak - tím pádem dík za ,,uvedení do obrazu".
472505
Pokud se nepletu, prvně jsem takhle psal k nějakýmu filmu, zpětně se ptal, a tak pro jistotu - člověk to celý rychle ohraničí slovem ,,Spoiler". Ovšem, jestli se budu ptát podobně i někdy příště, tak už to bude psáno trochu jinak - tím pádem dík za ,,uvedení do obrazu".
Snipsley
0 0
reagovat

The Joker

tech 280M je uz po zahrnuti danovych ulev na NZ. Zdroj LA Times: link
472524
tech 280M je uz po zahrnuti danovych ulev na NZ. Zdroj LA Times: http://latimesblogs.latimes.com/entertainmentnewsbuzz/2009/12/movie-projector-avatar-headed-for-200-million-plus-worldwide-opening.html
The Joker
0 0
reagovat
Tak já četl ještě trochu jinou sumičku... 310 (240 produkce + 70 technologie) + 160 marketing.... Tuším, že to bylo v The Times.
472527
Tak já četl ještě trochu jinou sumičku... 310 (240 produkce + 70 technologie) + 160 marketing.... Tuším, že to bylo v The Times.
0 0
reagovat

Sienus

280M + 150M marketing
472533
280M + 150M marketing
Sienus
0 0
reagovat
Nevite nekdo kolik přesne stál film Avatar ?????
potřebujito zjistit
Prosíííím nutneeee
:)
472537
Nevite nekdo kolik přesne stál film Avatar ????? potřebujito zjistit Prosíííím nutneeee *:)*
0 0
reagovat

Gonzi

link chybička:)
472532
http://www.imdb.com/title/tt1408101/ chybička:)
Gonzi
0 0
reagovat

Fluke

pošli co myslíš :-) máš tam odkaz na avatara :-)
472538
pošli co myslíš :-) máš tam odkaz na avatara :-)
Fluke
0 0
reagovat

Další Star Trek

Hehe, teď na to koukám "Untitled Star Trek Sequel (2011) (announced) .... Uhura " link
Asi už to každý ví, ale já si to všiml až teď:)
472539
Hehe, teď na to koukám "Untitled Star Trek Sequel (2011) (announced) .... Uhura " http://www.imdb.com/title/tt0499549/ Asi už to každý ví, ale já si to všiml až teď:)
Další Star Trek
0 0
reagovat
"Spoiler" se nepíše, když se ptáš neurčitě "jak jste si vyložili ten konec?", ale až když někdo píše, co se stalo a jak si to vyložil. 8)
472564
"Spoiler" se nepíše, když se ptáš neurčitě "jak jste si vyložili ten konec?", ale až když někdo píše, co se stalo a jak si to vyložil. *8)*
0 0
reagovat
No, právě! Proč tam byla ,,bílá paní" atd. - dobře, ale ten papírek to zase rozmetal na kousky. I když, řada lidí vypíná na DVDčku film, sotva se objeví první nápis závěrečných titulků, takže ty jsou v pohodě.

Akorát, nějak mi nedocvaklo, proč se vlastně ta doktorka, co na konci mluví s ,,panem Smrtkou" jmenuje stejně jako to místo/město/ cokoliv, co bylo na tý silnici, na ukazateli.

Když se kouknu po různých diskusích, možná je tou mou kostrbatou angličtinou, anebo to skutečně rozebírají tak do hloubky, že to zkrátka od toho crashe sen nebyl apod.
472605
No, právě! Proč tam byla ,,bílá paní" atd. - dobře, ale ten papírek to zase rozmetal na kousky. I když, řada lidí vypíná na DVDčku film, sotva se objeví první nápis závěrečných titulků, takže ty jsou v pohodě. Akorát, nějak mi nedocvaklo, proč se vlastně ta doktorka, co na konci mluví s ,,panem Smrtkou" jmenuje stejně jako to místo/město/ cokoliv, co bylo na tý silnici, na ukazateli. Když se kouknu po různých diskusích, možná je tou mou kostrbatou angličtinou, anebo to skutečně rozebírají tak do hloubky, že to zkrátka od toho crashe sen nebyl apod.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se