|
reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 51141 - 51160
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2557
- 2558
- 2559
- .
- 2890
- 2891
Believe it or not: Avatar takes 1 petabyte of storage space, equivalent to a 32 YEAR long MP3. - Věřte tomu nebo ne, Avatar zabírá 1 petabyte úložného prostoru, ekvivalent je mp3 která trvá 32 let .. 

|
reagovat
|
Tak včera měl v číně (nebo aspoň tady v Chengdu) Avatar půlnoční otvírák...
Měl jsem trochu strach, co se bude dít, protože Číňani se moc neserou s vypínáním telefonů atd... Jak zazvoní, tak ho zvednou a v klidu se vybavujou, někdy si dokonce ani nedělají starosti s tím, že by mohli mluvit potichu, nicméně...
Atmosféra skvělá, přál bych vám to zažít. Že se na konci tleskalo je samozřejmost, ale sborové "Óóóóóó"/"Áááááách", při těch opravdu nejkrásnějších scénách (první noc v Pandorské džungli), to opravdu zvedá zážitek do nebývalých rozměrů. Nakonec to byly tyhle scény, kdy mi nejvíc běhal mráz po zádech.
Z čeho jsem měl ale největší strach byla čínština, jelikož jsem byl na 3-Dčko, takže mě vlastně úplně nejvíc dostalo, když jsem na začátku uslyšel angličtinu... Vpálili tam 3-D titulky, filutové jedni šikmoocí.
Kol a kolem teda naprosto skvělý zážitek, který nepatrně pokazilo jenom to, že Na'vijštinu jsem si moc nestíhal překládat.
S hodnocením počkám na druhé zhlédnutí, stalo se mi vpodstatě to samé co u Watchmenů... odchod z kina s neurčitým pocitem něčeho, co by se skoro dalo nazvat zklamáním, s tím, že dneska ten film jednoduše NEMŮŽU dostat z hlavy...
Měl jsem trochu strach, co se bude dít, protože Číňani se moc neserou s vypínáním telefonů atd... Jak zazvoní, tak ho zvednou a v klidu se vybavujou, někdy si dokonce ani nedělají starosti s tím, že by mohli mluvit potichu, nicméně...
Atmosféra skvělá, přál bych vám to zažít. Že se na konci tleskalo je samozřejmost, ale sborové "Óóóóóó"/"Áááááách", při těch opravdu nejkrásnějších scénách (první noc v Pandorské džungli), to opravdu zvedá zážitek do nebývalých rozměrů. Nakonec to byly tyhle scény, kdy mi nejvíc běhal mráz po zádech.
Z čeho jsem měl ale největší strach byla čínština, jelikož jsem byl na 3-Dčko, takže mě vlastně úplně nejvíc dostalo, když jsem na začátku uslyšel angličtinu... Vpálili tam 3-D titulky, filutové jedni šikmoocí.
Kol a kolem teda naprosto skvělý zážitek, který nepatrně pokazilo jenom to, že Na'vijštinu jsem si moc nestíhal překládat.
S hodnocením počkám na druhé zhlédnutí, stalo se mi vpodstatě to samé co u Watchmenů... odchod z kina s neurčitým pocitem něčeho, co by se skoro dalo nazvat zklamáním, s tím, že dneska ten film jednoduše NEMŮŽU dostat z hlavy...
|
reagovat
|
popik
Tak dneska jsem si dal PREDATORa v 1080p a ikdyz je na obrazu zhruba tech 20 let porad poznat je to nadhera ! 

|
reagovat
|
link no může to bejt to samý jako tohle v 1:36, otáčí se tam, třeba se jen nudí, stejně by mě ale zajímalo, kde k tomu ten frajer přišel (ten samej, co dělal cinema 2009)
|
reagovat
|
Ne tohle je ten přechodný úkryt co měl v TDK, bylo to někde v podzemí či v patře v mrakodrapu - ale tohle je imho ten záběr jak jede zachránit harveyho (jak ho veze policejní eskorta)
|
reagovat
|
Tam měl jeskyni. A když to auto testoval u Freemana, tak nebylo černý. Navíc v traileru na TDK je zas nepoužitej záběr, jak se batmobil rozjíždí
|
reagovat
|
popik
Dneska moje guilty pleasure jak svina Myster, Aljaska
skoda jen, ze jsem v praci a nemozu se kouknout.
skoda jen, ze jsem v praci a nemozu se kouknout.
|
reagovat
|
Tři muži ve sněhu
Koukal někdo teď na Primu?
Tři muži ve sněhu byly opravdu geniální špička, takhle sem se dlouho nebavil. Kde ten film schovávali? Kam se na tuhle starou českou pecku hrabou americký filmy
Jsem vstal a už se od toho neodplepil
Tři muži ve sněhu byly opravdu geniální špička, takhle sem se dlouho nebavil. Kde ten film schovávali? Kam se na tuhle starou českou pecku hrabou americký filmy
Jsem vstal a už se od toho neodplepil

|
reagovat
|
TOP Diskuze
47Avatar: Oheň a popel: Recenze 43Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 39Den odhalení: Teaser 27Zemřel Rob Reiner, režisér Když Harry potkal Sally a Misery nechce zemřít 23První dojmy: třetí Avatar 20Víkendový výplach #850 o Indym a Hvězdné pěchotě 16Téma: Rozbor Supergirl aneb proč bychom neměli dostat Strážce Galaxie 4 54Odyssea: KINORIP Prolog 13The Sheep Detectives: Trailer 12Zootropolis znovu vítězí a hlásí miliardu, kinaři netrpělivě vyhlížejí Avatara