Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 49341 - 49360 Napsat příspěvek

jhr

Tak vzhledem k tomu, že i jednička Sněženek byla sračka, tak se není čemu divit. Dědictví je super, geniální podívaná, takže bych tu dvojku docel uvítal
557578
Tak vzhledem k tomu, že i jednička Sněženek byla sračka, tak se není čemu divit. Dědictví je super, geniální podívaná, takže bych tu dvojku docel uvítal
jhr
0 0
reagovat

RainMakeR

Tento reflex rozhovor s Bolkem Polívkou .. ?)
557575
Tento reflex rozhovor s Bolkem Polívkou .. *?)*
RainMakeR
0 0
reagovat
Dedictvi je pecka, neverim, ze se pokracovani priblizi kvalitam prvniho dilu... No hlavne at to netoci Soukup a nedopane to snad uplne spatne ;)
557554
Dedictvi je pecka, neverim, ze se pokracovani priblizi kvalitam prvniho dilu... No hlavne at to netoci Soukup a nedopane to snad uplne spatne *;)*
0 0
reagovat

jhr

To tak na 99,9% skončí
557550
To tak na 99,9% skončí
jhr
0 0
reagovat
RainMaker: Aby to neskončilo jako Sněženky a Machři po 25 letech. 8)
557516
RainMaker: Aby to neskončilo jako Sněženky a Machři po 25 letech. *8)*
0 0
reagovat

Dědictví aneb kurvahošigoutentag

dneska na TV barandov davali nějakej pořad a rozhovor s Bolkem Polívkou a vpodstatě scénář k druhýmu dílu jedné z nejvíc kultovních komedii je napsán takže už se shání režie(chytilová v 85 asi už nee)
no já se těším docela hodně :)) a pokud se to bude realizovat tak návštěva kina je jasná :))
557546
dneska na TV barandov davali nějakej pořad a rozhovor s Bolkem Polívkou a vpodstatě scénář k druhýmu dílu jedné z nejvíc kultovních komedii je napsán takže už se shání režie(chytilová v 85 asi už nee) no já se těším docela hodně :)) a pokud se to bude realizovat tak návštěva kina je jasná :))
Dědictví aneb kurvahošigoutentag
0 0
reagovat
a Kubrickův film = super film, takže jsme v začarovaném kruhu :)
557539
a Kubrickův film = super film, takže jsme v začarovaném kruhu *:)*
0 0
reagovat
VIM != super film... ale pouze důležitý film... což svým způsobem je, protože to byl Kubrickův poslední :D
557538
VIM != super film... ale pouze důležitý film... což svým způsobem je, protože to byl Kubrickův poslední *:D*
0 0
reagovat
Ano, je to nehorázná kravina. Proto má VIM :D
557537
Ano, je to nehorázná kravina. Proto má VIM *:D*
0 0
reagovat
eyes wide shit ^^
557534
eyes wide shit ^^
0 0
reagovat
Eyes Wide Shut - no ano, jak bych mohl zapomenout. Však jsem se na to o víkendu znovu podíval. Je to můj milovaný film. A abych deiwimu udělal radost, tak sem připojuji svůj komentář z ČSFD, který jsem kdysi napsal a za nímž si pořád stojím.

"Odcházet se má v nejlepším. Žánrový chameleon a režisérský mistr Stanley Kubrick to dokázal a odešel z tohoto světa opravdu ve velkém stylu. Eyes Wide Shut je v pozitivním slova smyslu neuvěřitelný film. O Kubrickovi se říká, že to byl génius, a po včerejším zhlédnutí EWS jsem si to znovu uvědomil. Už jen použití barevného spektra je výtečné (modrá - smrt, nebezpečí, červená - rozkoš). Pak ten klavírní motiv pokaždé, když Cruisovi hrozí nějaké nebezpečí (spojené právě s modrou barvou) a k tomu samozřejmě Šostakovič. Kubrick dokázal spojit nespojitelné, co se hudby a hudebních motivů týče. Celé mě to uhranulo a můžu jen litovat, že jsem z Kubrickových filmů viděl jenom pět."

Mimochodem, moc by mě zajímalo, jak se na EWS dívají manželské páry. Ďuro? Lucu?
557533
Eyes Wide Shut - no ano, jak bych mohl zapomenout. Však jsem se na to o víkendu znovu podíval. Je to můj milovaný film. A abych deiwimu udělal radost, tak sem připojuji svůj komentář z ČSFD, který jsem kdysi napsal a za nímž si pořád stojím. "Odcházet se má v nejlepším. Žánrový chameleon a režisérský mistr Stanley Kubrick to dokázal a odešel z tohoto světa opravdu ve velkém stylu. Eyes Wide Shut je v pozitivním slova smyslu neuvěřitelný film. O Kubrickovi se říká, že to byl génius, a po včerejším zhlédnutí EWS jsem si to znovu uvědomil. Už jen použití barevného spektra je výtečné (modrá - smrt, nebezpečí, červená - rozkoš). Pak ten klavírní motiv pokaždé, když Cruisovi hrozí nějaké nebezpečí (spojené právě s modrou barvou) a k tomu samozřejmě Šostakovič. Kubrick dokázal spojit nespojitelné, co se hudby a hudebních motivů týče. Celé mě to uhranulo a můžu jen litovat, že jsem z Kubrickových filmů viděl jenom pět." Mimochodem, moc by mě zajímalo, jak se na EWS dívají manželské páry. Ďuro? Lucu?
0 0
reagovat
Eyes Wide Shut ... to je nehorázná kravina... měl jsem tu čest o víkendu a nechápavě jsem koukal na to hodnocení.
557532
Eyes Wide Shut ... to je nehorázná kravina... měl jsem tu čest o víkendu a nechápavě jsem koukal na to hodnocení.
0 0
reagovat
Mezi Vánočními filmy vám chybí ještě Eyes Wide Shut. Těšil jsem se na recenzi od Diska a nic. ?)
557529
Mezi Vánočními filmy vám chybí ještě Eyes Wide Shut. Těšil jsem se na recenzi od Diska a nic. *?)*
0 0
reagovat
Já vždycky na Vánoce hledal v tv programu Dařbujána a Pandrholu - nejoblíbenější pohádka, koukám na to asi fakt každý Vánoce. A i když jí mám už na DVDčku, tak stejně - jestli tam bude, nevynechám.

Jinak štedrovečerně, uvrtal jsem rodinu na Die Hard. Tehdy šlo tedy o čtyřku, ale i tak - v rámci vyjednávání strašně velikej pokrok, tak uvidim, co se vymyslí (Monty Pythoni se odpískali skoro vždycky, nejen přes Vánoce, tak se to třeba změní).

PS: A taky, uvědomil jsem si, že skoro každý Vánoce, když je v programu Jack Frost, tak se na to podívám. Vůbec netušim proč, ale fakt - vždycky u toho zůstávám až do konce.
557519
Já vždycky na Vánoce hledal v tv programu Dařbujána a Pandrholu - nejoblíbenější pohádka, koukám na to asi fakt každý Vánoce. A i když jí mám už na DVDčku, tak stejně - jestli tam bude, nevynechám. Jinak štedrovečerně, uvrtal jsem rodinu na Die Hard. Tehdy šlo tedy o čtyřku, ale i tak - v rámci vyjednávání strašně velikej pokrok, tak uvidim, co se vymyslí (Monty Pythoni se odpískali skoro vždycky, nejen přes Vánoce, tak se to třeba změní). PS: A taky, uvědomil jsem si, že skoro každý Vánoce, když je v programu Jack Frost, tak se na to podívám. Vůbec netušim proč, ale fakt - vždycky u toho zůstávám až do konce.
0 0
reagovat
Hvězdný Prach, Láska nebeská moje vánoční klasiky :)
557497
Hvězdný Prach, Láska nebeská moje vánoční klasiky *:)*
0 0
reagovat
Yupijakajej, motherfucker!
557490
Yupijakajej, motherfucker!
0 0
reagovat
ještě bych dopnil: Záskok - naprosto překrásná dospělácká pohádka, škoda že bratři Coenové nic podobného už nenatočily
557489
ještě bych dopnil: Záskok - naprosto překrásná dospělácká pohádka, škoda že bratři Coenové nic podobného už nenatočily
0 0
reagovat
Tesne pred vianocami LOTR, cez vianoce Harry Potter.
557486
Tesne pred vianocami LOTR, cez vianoce Harry Potter.
0 0
reagovat
Pro mě spíš předvánoční filmy - Země odkud přicházíš, samožejmě Láska Nebeská a první dva Sám doma, pak ještě cz tv film Noc pastýřů...
O vánocích Ukradené vánoce, to, co dostanu pod strom a nějaké ty pohádky, když je povinné koukat na tv s celou rodinou (jednou za rok je to prostě nutnost ;)...
Povánoční (spíš ale lednové) jsou Beetlejuice, Gladiátor a Princ Egypský... Možná ještě Emmerichova Godzilla :D... A samozřejmě LOTR ;)...
557484
Pro mě spíš předvánoční filmy - Země odkud přicházíš, samožejmě Láska Nebeská a první dva Sám doma, pak ještě cz tv film Noc pastýřů... O vánocích Ukradené vánoce, to, co dostanu pod strom a nějaké ty pohádky, když je povinné koukat na tv s celou rodinou (jednou za rok je to prostě nutnost ;)... Povánoční (spíš ale lednové) jsou Beetlejuice, Gladiátor a Princ Egypský... Možná ještě Emmerichova Godzilla :D... A samozřejmě LOTR ;)...
0 0
reagovat

Luc44

One man... Alone... Betrayed by the time continuum... :)
557480
One man... Alone... Betrayed by the time continuum... *:)*
Luc44
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se