Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 49321 - 49340 Napsat příspěvek
mohl by mi nekdo hodit tip na nejakou zarucenou prdel? nejakou ujetou, ale porad ne moc prasackou komedii. zkratka neco vtipneho (byt treba za hranici bezneho vkusu :o) ... par dnu zpatky jsem si daval Me, Myself and Irene...... neco ve zhruba takovych relacich.... vyjma zarucenych (lec provarenych) kousku typu Naked gun, Hot Shots, atd... ja si proste nemuzu vybavit nic konkretniho, do ceho bych sel, tak bych uvital nejake tipy...
557815
mohl by mi nekdo hodit tip na nejakou zarucenou prdel? nejakou ujetou, ale porad ne moc prasackou komedii. zkratka neco vtipneho (byt treba za hranici bezneho vkusu :o) ... par dnu zpatky jsem si daval Me, Myself and Irene...... neco ve zhruba takovych relacich.... vyjma zarucenych (lec provarenych) kousku typu Naked gun, Hot Shots, atd... ja si proste nemuzu vybavit nic konkretniho, do ceho bych sel, tak bych uvital nejake tipy...
0 0
reagovat
Sp!der-bite
:+:+:D
557769
[b]Sp!der-bite[/b] *:+**:+**:D*
0 0
reagovat
na COMING SOON se objevil novej trailer na Rango, ale nic moc takovej průměr animák asi zapadne
557741
na COMING SOON se objevil novej trailer na Rango, ale nic moc takovej průměr animák asi zapadne
0 0
reagovat
link Tohle by neměl být alternativní konec, ale rovnou celý film a utrpení by alespoň nebylo tak rozsáhlé :D
557730
http://worstpreviews.com/headline.php?id=20014&count=0 Tohle by neměl být alternativní konec, ale rovnou celý film a utrpení by alespoň nebylo tak rozsáhlé *:D*
0 0
reagovat
Navíc mám ten pocit, že je to prequel k jedničce? Nebo z toho už sešlo...:)
557682
Navíc mám ten pocit, že je to prequel k jedničce? Nebo z toho už sešlo...:)
0 0
reagovat
Bachy: Tak dle mého to vadit nebude vůbec. Trilogie má jasný (ehm) dějový (ehm ehm) oblouk, který se na konci trojky nějak uzavřel. Že si nechali pootevřená vrátka ovšem také neznamená, že by se musely předchozí dva filmy nakoukávat.
Nehledě na to, že děj se bude točit o úplně něčem jiném (vycházím z knižní předlohy) a v potaz se musí zvít i to, že trojka byl takový scénáristický guláš, že jeho vynecháním se vlastně docílí lepšího výsledku (u dvojky to platí v bledě modrém, jen to tolik nebolí ;)...
557681
Bachy: Tak dle mého to vadit nebude vůbec. Trilogie má jasný (ehm) dějový (ehm ehm) oblouk, který se na konci trojky nějak uzavřel. Že si nechali pootevřená vrátka ovšem také neznamená, že by se musely předchozí dva filmy nakoukávat. Nehledě na to, že děj se bude točit o úplně něčem jiném (vycházím z knižní předlohy) a v potaz se musí zvít i to, že trojka byl takový scénáristický guláš, že jeho vynecháním se vlastně docílí lepšího výsledku (u dvojky to platí v bledě modrém, jen to tolik nebolí ;)...
0 0
reagovat
Teda..asi na to nakonec zajdu kvůli Cruzové. Nevadí, že jsem viděl jen jedničku a ještě si ji nepamatuju?:D
557678
Teda..asi na to nakonec zajdu kvůli Cruzové. Nevadí, že jsem viděl jen jedničku a ještě si ji nepamatuju?*:D*
0 0
reagovat
link

a tady už je :)) Jack Sparrow is back !!!
557673
http://www.youtube.com/watch?v=t5AqJww06bw a tady už je :)) Jack Sparrow is back !!!
0 0
reagovat

Disketa

Jeden t důvodů proč jsem rád, že na televizi nekoukám...

Dědictví osobně mám ve svým žebříčku českejch filmů. A docela vysoko. Nikdy neomrzí. A že je o ničem? No a co?! Spousta dnešních filmu taky.
557636
Jeden t důvodů proč jsem rád, že na televizi nekoukám... Dědictví osobně mám ve svým žebříčku českejch filmů. A docela vysoko. Nikdy neomrzí. A že je o ničem? No a co?! Spousta dnešních filmu taky.
Disketa
0 0
reagovat

Gonzi

A víš proč? Protože Dědictví vznikala v době tzv. privatizačních komedií. Patří sem např. Ještě větší blbec, než jsme doufali, Playgirls, Divoké pivo, Trhala fialky dynamitem, Kanárská spojka, Nahota na prodej. Všechny vznikaly ve velké euforii z nově nabyté svobody po sametové revoluci. Některé z nich po právu upadly do zapomnění (Divoké pivo), jiné naše-vaše televize Nova bohžuel opakuje do omrzení (zmíněné Dědictví, Trhala fialky dynamitem)
557635
A víš proč? Protože Dědictví vznikala v době tzv. privatizačních komedií. Patří sem např. Ještě větší blbec, než jsme doufali, Playgirls, Divoké pivo, Trhala fialky dynamitem, Kanárská spojka, Nahota na prodej. Všechny vznikaly ve velké euforii z nově nabyté svobody po sametové revoluci. Některé z nich po právu upadly do zapomnění (Divoké pivo), jiné naše-vaše televize Nova bohžuel opakuje do omrzení (zmíněné Dědictví, Trhala fialky dynamitem)
Gonzi
0 0
reagovat
dál bude sequel Marečku podejte mi pero :)
557632
dál bude sequel Marečku podejte mi pero *:)*
0 0
reagovat
dědictví ne proboha, ještě ať oznámí remake sám doma. :-:-
557631
dědictví ne proboha, ještě ať oznámí remake sám doma. *:-**:-*
0 0
reagovat

dědictví

WTF? Buran má prachy... a tak se chová jak buran s prachama... jako pár (tun) hlášek tam padlo, ale ten film je celkově tak strašně o ničem (prototyp českého (ne)filmu), až to není možné :-
557626
WTF? Buran má prachy... a tak se chová jak buran s prachama... jako pár (tun) hlášek tam padlo, ale ten film je celkově tak strašně o ničem (prototyp českého (ne)filmu), až to není možné *:-*
dědictví
0 0
reagovat

RainMakeR

22:00
557612
22:00
RainMakeR
0 0
reagovat

terminator007

Všechno je jednou poprvý. A budu si za tím stát dokud neumřu...
557610
Všechno je jednou poprvý. A budu si za tím stát dokud neumřu...
terminator007
0 0
reagovat

verbst

No sice kazdemu se jednicka Snezenek nelibi, ale ze je to sracka, tak to slysim od prvniho cloveka ;)
557608
No sice kazdemu se jednicka Snezenek nelibi, ale ze je to sracka, tak to slysim od prvniho cloveka *;)*
verbst
0 0
reagovat

Pirati 4

nevíte kdy by měl cca vyjít trailer na piráty ?jestli čekat na půlnoc nebo vklidu jít spát a pustit si ho ráno ?
557604
nevíte kdy by měl cca vyjít trailer na piráty ?jestli čekat na půlnoc nebo vklidu jít spát a pustit si ho ráno ?
Pirati 4
0 0
reagovat
krajec: To taky. ;)
557599
krajec: To taky. *;)*
0 0
reagovat

jhr

Spíš než oprávněná, tak logická.
557593
Spíš než oprávněná, tak logická.
jhr
0 0
reagovat
verbst : To jo ale u nás je možné všechno a obava, že pokračování dědictví se nepovede je tedy oprávněné.
557583
verbst : To jo ale u nás je možné všechno a obava, že pokračování dědictví se nepovede je tedy oprávněné.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se