Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 49041 - 49060 Napsat příspěvek
Hehe. Já pamatuju, jak jsem na tom byl kdysi v kině. A docela se mi to líbilo. Pak jsem to viděl asi před dvouma rokama ... a pořád docela dobrý. Klascikej průměr 8)
560372
Hehe. Já pamatuju, jak jsem na tom byl kdysi v kině. A docela se mi to líbilo. Pak jsem to viděl asi před dvouma rokama ... a pořád docela dobrý. Klascikej průměr *8)*
0 0
reagovat

Vertical limit

Zrovna na to koukám a nestačím prevracet oči a dost se nudim. Klasický americký brak. dost mi to připomíná godzilla, ale ta je proti tomu zlata.
560371
Zrovna na to koukám a nestačím prevracet oči a dost se nudim. Klasický americký brak. dost mi to připomíná godzilla, ale ta je proti tomu zlata.
Vertical limit
0 0
reagovat

Gorecki

Srabe :D
560362
Srabe *:D*
Gorecki
0 0
reagovat
ad 3D, presne kvoli tomu som aj mal v plane ho vynechat.
Co sa tyka toho SW, big respect, to by som sa ja zene na rande neodvazil pustit:D
560361
ad 3D, presne kvoli tomu som aj mal v plane ho vynechat. Co sa tyka toho SW, big respect, to by som sa ja zene na rande neodvazil pustit:D
0 0
reagovat

Gorecki

Zkus to a uvidiš, třeba si ve filmech rozumíte lépe než my :D

Celý večer sem se tedy snažil doma zachránit klasikou - Star Wars IV... Netřeba doplňovat průběh, jen podotknu, že sled předchozích událostí byl o dost rychlejší...

A jedno doporučení - pokud opravdu nevyžaduješ 3D, tak jdi raději na 2D ... film je to dobrý, ale je to další zbytečná ukázka jak se dá plýtvat technologií 3D :-
560359
Zkus to a uvidiš, třeba si ve filmech rozumíte lépe než my *:D* Celý večer sem se tedy snažil doma zachránit klasikou - Star Wars IV... Netřeba doplňovat průběh, jen podotknu, že sled předchozích událostí byl o dost rychlejší... A jedno doporučení - pokud opravdu nevyžaduješ 3D, tak jdi raději na 2D ... film je to dobrý, ale je to další zbytečná ukázka jak se dá plýtvat technologií 3D *:-*
Gorecki
0 0
reagovat
Hoši co tu rozebíráme:)
560358
Hoši co tu rozebíráme:)
0 0
reagovat

Mildik

dik za vycerpavajuce info:)
bud sa spolahnem, ze moja "bábenka":D ma lepsi vkus (novy Star Trek sa jej pacil), alebo zvolim Woodyho Allena;)
560357
dik za vycerpavajuce info:) bud sa spolahnem, ze moja "bábenka"*:D* ma lepsi vkus (novy Star Trek sa jej pacil), alebo zvolim Woodyho Allena;)
Mildik
0 0
reagovat

Loki

Jóóóó klucí, musíte psát s diakritikou :D
560356
Jóóóó klucí, musíte psát s diakritikou *:D*
Loki
0 0
reagovat
Mildík: Krátko, babenka.;)
560355
Mildík: Krátko, babenka.*;)*
0 0
reagovat

Gorecki

Já jsem na tom s bábenkou (slovenština je nádherný jazyk) byl. Prvních 15 minut docela sledovala, ale nebavilo ji to. v 30-té minutě již byla v říši snů, což jsem se rozhodl ji decentně vzbudit, přeci jenom se to začínalo rozjíždět 8)... v 45-té minutě jsem provedl další kontrolu (lidi za mnou se museli bavit, když viděli jak zběsile mávám před očima - a bez odezvy) a nic... Nechal jsem ji spát až dokonce... :+

Volba je na tobě :D
560354
Já jsem na tom s bábenkou (slovenština je nádherný jazyk) byl. Prvních 15 minut docela sledovala, ale nebavilo ji to. v 30-té minutě již byla v říši snů, což jsem se rozhodl ji decentně vzbudit, přeci jenom se to začínalo rozjíždět *8)*... v 45-té minutě jsem provedl další kontrolu (lidi za mnou se museli bavit, když viděli jak zběsile mávám před očima - a bez odezvy) a nic... Nechal jsem ji spát až dokonce... *:+* Volba je na tobě *:D*
Gorecki
0 0
reagovat
me teda Kajinek taky napadnul, ale radsi sem drzel hubu :D
560351
me teda Kajinek taky napadnul, ale radsi sem drzel hubu *:D*
0 0
reagovat

rewand

Vysloužil sis u mě černý puntík, vtipálku, nechtěj vědět co se stane při třech černých puntících 8):D
560350
Vysloužil sis u mě černý puntík, vtipálku, nechtěj vědět co se stane při třech černých puntících *8)**:D*
rewand
0 0
reagovat

naigoto

Kajínek :D
560349
Kajínek *:D*
naigoto
0 0
reagovat
Hledám film: béčkový thriller ve kterém detektivka (jejíž sestru kdysi znásilnili a zavraždili) a její partner vyšetřují jakýsi zločin, přičemž tento partner získává informace od ňákýho typose výměnou za drogy, nakonec se ale ukáže, že ten partner a jeho informátor je ta samá osoba trpící schizofrenií, která spáchala i ten vyšetřovaný zločin... Tak, a teď do mě, experti :)
560347
Hledám film: béčkový thriller ve kterém detektivka (jejíž sestru kdysi znásilnili a zavraždili) a její partner vyšetřují jakýsi zločin, přičemž tento partner získává informace od ňákýho typose výměnou za drogy, nakonec se ale ukáže, že ten partner a jeho informátor je ta samá osoba trpící schizofrenií, která spáchala i ten vyšetřovaný zločin... Tak, a teď do mě, experti *:)*
0 0
reagovat

Green Hornet

Ked na to pojdem s babenkou, bude pri tom zaspavat? (za predpokladu, ze by sa venovala len filmu a jej by sa venoval len film8))
560346
Ked na to pojdem s babenkou, bude pri tom zaspavat? (za predpokladu, ze by sa venovala len filmu a jej by sa venoval len film*8)*)
Green Hornet
0 0
reagovat
Ten film má příliš mnoho fandů a vydělal příliš mnoho peněz, takže to byla jen otázka času.
560160
Ten film má příliš mnoho fandů a vydělal příliš mnoho peněz, takže to byla jen otázka času.
0 0
reagovat
Cítím v tom kalkul. Speed Racer propadl a s dalšími projekty se Wachovští potácí. Keanu rovněž nám nějka zapadl, takže volání po známé značce, která určitě vydělá a studio ji hned odklepne je celkem pochopitelné.
560158
Cítím v tom kalkul. Speed Racer propadl a s dalšími projekty se Wachovští potácí. Keanu rovněž nám nějka zapadl, takže volání po známé značce, která určitě vydělá a studio ji hned odklepne je celkem pochopitelné.
0 0
reagovat
klasika > podobny novinky tu prosim nepostujte, nemuzeme za to, ze jste (obcas;) rychlejsi nez my a je pritom naprosto jasny, ze tak velky veci se venovat driv nebo pozdeji budeme ;) ... link
560157
klasika > podobny novinky tu prosim nepostujte, nemuzeme za to, ze jste (obcas;) rychlejsi nez my a je pritom naprosto jasny, ze tak velky veci se venovat driv nebo pozdeji budeme ;) ... http://www.moviezone.cz/hot-stuff/
0 0
reagovat
Proč ne, vždyť už je to jedno - tři filmy, pět filmů, deset filmů, TEN Matrix bude stejně pořád jen jeden :))
Minimálně co do vizuálního stylu by to nepochybně opět byla naprostá špička.
560156
Proč ne, vždyť už je to jedno - tři filmy, pět filmů, deset filmů, TEN Matrix bude stejně pořád jen jeden *:))* Minimálně co do vizuálního stylu by to nepochybně opět byla naprostá špička.
0 0
reagovat
Já bych další Matrix určitě uvítal. Od jeho dob jsme tu neměli pořádně akční film...
560152
Já bych další Matrix určitě uvítal. Od jeho dob jsme tu neměli pořádně akční film...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se