Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 49001 - 49020 Napsat příspěvek

Pe7er

Hej, nejaký spisovateľ, ale to je asi tak všetko. Knihy zrovna moc nečítam.
560667
Hej, nejaký spisovateľ, ale to je asi tak všetko. Knihy zrovna moc nečítam.
Pe7er
0 0
reagovat

kyller

H.P. Lovecraft ti niečo hovorí ?
560665
H.P. Lovecraft ti niečo hovorí ?
kyller
0 0
reagovat

Macejko

Čo to? Aké Cthulhu? Ako sa to vôbec vyslovuje?
560662
Čo to? Aké Cthulhu? Ako sa to vôbec vyslovuje?
Macejko
0 0
reagovat

Macejko

paráda :D, spomenul som si pri tom na Braindead
560654
paráda *:D*, spomenul som si pri tom na Braindead
Macejko
0 0
reagovat

kyller

Ale nepovedal som, ako veľmi mastný by ten rozpočet bol ;) V zmysle "mastnejší ako na kraťas". Osobne by som ale na film "Pán Olivares verzus Cthulhu" vyrazil bez váhania :D
560653
Ale nepovedal som, ako veľmi mastný by ten rozpočet bol *;)* V zmysle "mastnejší ako na kraťas". Osobne by som ale na film "Pán Olivares verzus Cthulhu" vyrazil bez váhania *:D*
kyller
0 0
reagovat

Macejko

Ako producent by si veľmi rýchlo skrachoval. :D:D
560652
Ako producent by si veľmi rýchlo skrachoval. *:D**:D*
Macejko
0 0
reagovat
Byť producentom, tak režisérovi bez váhania dám mastný rozpočet na natočenie nejakého celovečerného splatteru. A ak by to bolo s rovnakým hlavným hrdinom, tým lepšie. Seňor Olivares je fantastická postava :D
560651
Byť producentom, tak režisérovi bez váhania dám mastný rozpočet na natočenie nejakého celovečerného splatteru. A ak by to bolo s rovnakým hlavným hrdinom, tým lepšie. Seňor Olivares je fantastická postava *:D*
0 0
reagovat

macejko

Je to parádní sranda.
560650
Je to parádní sranda.
macejko
0 0
reagovat
imo je to genialni, i kdyz jsem to prevazne proklikal
560648
imo je to genialni, i kdyz jsem to prevazne proklikal
0 0
reagovat

Macejko

Nie, že by som sa nedokázal zabávať na brutálnejšom humore (HTF si pozriem s radosťou raz za čas), ale toto je už trochu moc. I keď natočené je to perfektne a záver je úplný mindfuck.:D
560647
Nie, že by som sa nedokázal zabávať na brutálnejšom humore (HTF si pozriem s radosťou raz za čas), ale toto je už trochu moc. I keď natočené je to perfektne a záver je úplný mindfuck.*:D*
Macejko
0 0
reagovat

Sp!der-bite

nene, bohuzel ale tesil jsem se, ze tam bude Vetrelec 1, ale ten ma titulky... zitra budu projizdet druhou cast archivu a do konce tydne snad neco nahodim 8)
560646
nene, bohuzel ale tesil jsem se, ze tam bude Vetrelec 1, ale ten ma titulky... zitra budu projizdet druhou cast archivu a do konce tydne snad neco nahodim *8)*
Sp!der-bite
0 0
reagovat

speta.jr

že váhaš:)
560645
že váhaš:)
speta.jr
0 0
reagovat
Kamarát mi pustil túto krátkometrážnu španielsku splatter-komédiu. Je to také geniálne a vtipné, že sa musím s vami podeliť (len dúfam, že to tu už nebolo). link :D:+
560641
Kamarát mi pustil túto krátkometrážnu španielsku splatter-komédiu. Je to také geniálne a vtipné, že sa musím s vami podeliť (len dúfam, že to tu už nebolo). http://www.youtube.com/watch?v=f-6znWUbWWw *:D**:+*
0 0
reagovat

speta.jr

Máš tam i Predatora? 8)
560640
Máš tam i Predatora? *8)*
speta.jr
0 0
reagovat

speta.jr

jasne, len do toho :D
560639
jasne, len do toho *:D*
speta.jr
0 0
reagovat

dotaz-dabing

projizdim archiv VHS a nasel jsem tam par veci s beta-max dabingem byl by zajem abych ripnul nejake ukazky? :D
560638
projizdim archiv VHS a nasel jsem tam par veci s beta-max dabingem byl by zajem abych ripnul nejake ukazky? *:D*
dotaz-dabing
0 0
reagovat
Nevíte někdo jestli bude v dohledné době v Brně film Na vlásku v originále a ne s tím otravným dabingem? Díky.:-)
560634
Nevíte někdo jestli bude v dohledné době v Brně film Na vlásku v originále a ne s tím otravným dabingem? Díky.:-)
0 0
reagovat

xxendxx

Když říkám něco příjemnějšího, to znamená úplnou změnu žánru. ;)
560633
Když říkám něco příjemnějšího, to znamená úplnou změnu žánru. *;)*
xxendxx
0 0
reagovat
nebo si dej Killer Clowns From The Outerspace..... tam se zabiji popcornometem, maňáskama a nebo se ukoláčujou k smrti a navrch dostane třešničku :D
560620
nebo si dej Killer Clowns From The Outerspace..... tam se zabiji popcornometem, maňáskama a nebo se ukoláčujou k smrti a navrch dostane třešničku :D
0 0
reagovat

Mildík

Upřímně, radši bych si teď od tohoto tématu odpočinul a dal si něco příjemnějšího. Ale díky za tip.:+
560614
Upřímně, radši bych si teď od tohoto tématu odpočinul a dal si něco příjemnějšího. Ale díky za tip.*:+*
Mildík
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se