Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 48901 - 48920 Napsat příspěvek
Spazz: Pokud něco z čech, s Abrhámem Noc pastýřů, francouzký Země odkud přicházíš, Ukradené vánoce T. Burtona, ze západu ta Láska nebeská...
561221
Spazz: Pokud něco z čech, s Abrhámem Noc pastýřů, francouzký Země odkud přicházíš, Ukradené vánoce T. Burtona, ze západu ta Láska nebeská...
0 0
reagovat

Star Wars Begins

link Myslim, že to tu ještě neproběhlo, dost zajímavej fan dokument.
561220
http://www.youtube.com/watch?v=5iBJYWZkhTg Myslim, že to tu ještě neproběhlo, dost zajímavej fan dokument.
Star Wars Begins
0 0
reagovat

popik

Říkám na to, že se budu taky dívat a těším se
561208
Říkám na to, že se budu taky dívat a těším se
popik
0 0
reagovat
Rozhodně It's a Wonderful Life. Mňo a Love Actually samozřejmě :)
561207
Rozhodně It's a Wonderful Life. Mňo a Love Actually samozřejmě :)
0 0
reagovat
Mohlo by mi prosim par ochotnych lidi vyjmenovat nejake vanocni bijaky? Nemyslim tim tedka filmy typu Smrtonosna past, kterou si sam dam pres Vanoce rad, ale spis fakt neco echt vanocniho... Je uplne jedno, jestli to bude animovane nebo hrane, ale at z toho aspon trochu salaji ty svatky...

Od pristiho utery jsem zpatky v Cine a rad bych svoji Cinance ukazal aspon malinko tradicnejsi pojeti Vanoc... koledy, nejake tradice a tak.... plus nejaky ten filmek k tomu..... Dekuji :o)
561204
Mohlo by mi prosim par ochotnych lidi vyjmenovat nejake vanocni bijaky? Nemyslim tim tedka filmy typu Smrtonosna past, kterou si sam dam pres Vanoce rad, ale spis fakt neco echt vanocniho... Je uplne jedno, jestli to bude animovane nebo hrane, ale at z toho aspon trochu salaji ty svatky... Od pristiho utery jsem zpatky v Cine a rad bych svoji Cinance ukazal aspon malinko tradicnejsi pojeti Vanoc... koledy, nejake tradice a tak.... plus nejaky ten filmek k tomu..... Dekuji :o)
0 0
reagovat

popik

Co říkáte na Doktor smrt s Al Pacinem v hlavní roli?
561199
Co říkáte na Doktor smrt s Al Pacinem v hlavní roli?
popik
0 0
reagovat

Balder

Začátek natáčení se zřejmě posune o pár týdnů kvůli natáčení nového filmu Chrise Pinea. Ale podle studia by to datum premiéry nemělo ohrozit.

Zatím ještě není jasné, zda se k režii vrátí i Abrams. Ten totiž v nedávném rozhovoru prozradil, že ještě neměl čas přečíst si scénář.
561172
Začátek natáčení se zřejmě posune o pár týdnů kvůli natáčení nového filmu Chrise Pinea. Ale podle studia by to datum premiéry nemělo ohrozit. Zatím ještě není jasné, zda se k režii vrátí i Abrams. Ten totiž v nedávném rozhovoru prozradil, že ještě neměl čas přečíst si scénář.
Balder
0 0
reagovat

Star Trek

Neviete niekto ako to vyzerá s druhým Star Trekom?
561069
Neviete niekto ako to vyzerá s druhým Star Trekom?
Star Trek
0 0
reagovat
njn jsem na ni zapomel
561067
njn jsem na ni zapomel
0 0
reagovat
bezela
561064
bezela
0 0
reagovat
běžela dnes na primě smrtonosná past 4.0, v tv programu ji nevidím
561061
běžela dnes na primě smrtonosná past 4.0, v tv programu ji nevidím
?
0 0
reagovat
"Vy jste generace, která chtěla zrušit počítače." 8)
Během první reklamy jsem to taky vypnul. ;)
561046
"Vy jste generace, která chtěla zrušit počítače." *8)* Během první reklamy jsem to taky vypnul. ;)
0 0
reagovat
Ta Šeherezáda je úžasná komedie... viděl jsem 5 minut a myslel jsem, že se smíchy zadusím :D:D
561044
Ta Šeherezáda je úžasná komedie... viděl jsem 5 minut a myslel jsem, že se smíchy zadusím *:D**:D*
0 0
reagovat
Asi si to spletli se zbraní. :)
561037
Asi si to spletli se zbraní. *:)*
0 0
reagovat
"Prima nasadí na 20:00 komedii Smrtonosná past 4" ... say what?
561036
"Prima nasadí na 20:00 komedii Smrtonosná past 4" ... say what?
0 0
reagovat
link
Šeherezáda má daleký dosah.
561035
http://www.digizone.cz/aktuality/prima-a-prima-cool-meni-vecerni-filmy-pro-unor/ Šeherezáda má daleký dosah.
0 0
reagovat
Den pote rikas? Tak to ji asi davali vcera ^^
561026
Den pote rikas? Tak to ji asi davali vcera ^^
0 0
reagovat
Nevíte někdo, proč je na Prima Cool místo klasické Planety opic Den poté?
561025
Nevíte někdo, proč je na Prima Cool místo klasické Planety opic Den poté?
0 0
reagovat
Mildik: od kazdyho sem slysel, jak je to supermegahustokrudedrsny, a kdyz sem se k tomu dokopal, tak me zaujal jen ten konec v podkrovi, zbytek zivacka... ale druhej dil uz se mi libil dost..

KarelR: aha... myslel sem ze to pidivideo je celej teaser... snad to teda bude lepsi, protoze to co linkuje lista je tragicky
560997
Mildik: od kazdyho sem slysel, jak je to supermegahustokrudedrsny, a kdyz sem se k tomu dokopal, tak me zaujal jen ten konec v podkrovi, zbytek zivacka... ale druhej dil uz se mi libil dost.. KarelR: aha... myslel sem ze to pidivideo je celej teaser... snad to teda bude lepsi, protoze to co linkuje lista je tragicky
0 0
reagovat

KarelR

To on má furt. :D
560991
To on má furt. *:D*
KarelR
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se