Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 48861 - 48880 Napsat příspěvek
Když už u Armagedonu dabing v televizi, tak doporučuju slovenskej:D
561514
Když už u Armagedonu dabing v televizi, tak doporučuju slovenskej*:D*
0 0
reagovat
Zní to tady polaždé, ale to vážně někdo na takové filmy kouká v televizi a pak navíc logicky nadává na dab? Pravda, půjčovny skoro všechny pomřely, ale tak alespoň jedna se objeví v každém městě/větší čtvrti a u Armageddonu se opravdu divím, že její hezkou edici nemá pravidelný návštěvník MZ na poličce a nesjíždí ji jednou za rok ;)...
561513
Zní to tady polaždé, ale to vážně někdo na takové filmy kouká v televizi a pak navíc logicky nadává na dab? Pravda, půjčovny skoro všechny pomřely, ale tak alespoň jedna se objeví v každém městě/větší čtvrti a u Armageddonu se opravdu divím, že její hezkou edici nemá pravidelný návštěvník MZ na poličce a nesjíždí ji jednou za rok ;)...
0 0
reagovat
tak si vypni zvuk a odezírej
561512
tak si vypni zvuk a odezírej
0 0
reagovat
Pyško toho Willise tady zabíjí. :-
561511
Pyško toho Willise tady zabíjí. *:-*
0 0
reagovat
Ten film je hrubě nedoceněnej, po Mizerech a Skále nejlepší Bayovina :D
561510
Ten film je hrubě nedoceněnej, po Mizerech a Skále nejlepší Bayovina *:D*
0 0
reagovat

Cain1978

jj, souhlas. Taky na to koukám :)
561509
jj, souhlas. Taky na to koukám :)
Cain1978
0 0
reagovat
Armagedon: když jsem si měla hrát s panenkama hrála jsem sis titanovejma hloubkoměrama:-) :-) vůbec hádka mezi l.t. a b.w. je uber vtipná
561508
Armagedon: když jsem si měla hrát s panenkama hrála jsem sis titanovejma hloubkoměrama:-) :-) vůbec hádka mezi l.t. a b.w. je uber vtipná
0 0
reagovat

Hala bych s prázdné hlavy nepodezíral, buď se chtěl zviditělnit, nebo se jen neštastně vyjádřil, fontána je o prosté myšlence/poselství, na které stačí holá věta, o tu však přímo nejde, ale o hlavního hrdinu aby skrze ni došel vnitřnímu klidu a smířil se smrtí r.w. To je samozřejmě hezký, ale v realu blábol největší, protože pokud by nešlo o sociopata, každýho umrtí blízkého změní, něco v něm umře a podobný řečičky může mít jen někdo kdo podobnou situací neprošel, nebo si snaží něco vsugerovat.

561507
Hala bych s prázdné hlavy nepodezíral, buď se chtěl zviditělnit, nebo se jen neštastně vyjádřil, fontána je o prosté myšlence/poselství, na které stačí holá věta, o tu však přímo nejde, ale o hlavního hrdinu aby skrze ni došel vnitřnímu klidu a smířil se smrtí r.w. To je samozřejmě hezký, ale v realu blábol největší, protože pokud by nešlo o sociopata, každýho umrtí blízkého změní, něco v něm umře a podobný řečičky může mít jen někdo kdo podobnou situací neprošel, nebo si snaží něco vsugerovat.
0 0
reagovat

duro

Mám stejný názor, jenom to neumím tak hezky napsat. :+
561501
Mám stejný názor, jenom to neumím tak hezky napsat. *:+*
duro
0 0
reagovat
Napísať o Fontáne, že je to prázdny film, chce takmer prázdnu hlavu. Bez urážky.
561496
Napísať o Fontáne, že je to prázdny film, chce takmer prázdnu hlavu. Bez urážky.
0 0
reagovat

Mildík

Zkus diskuzi pod místní recenzí.
561476
Zkus diskuzi pod místní recenzí.
Mildík
0 0
reagovat
No, prostá myšlenka a spirituální poselství, které se zkopírovalo i na formu filmu, proto ten zmatený závěr. A právě ta forma (hra s flashbacky atd.) je pro mě mnohem zajímavější než nějaké duchovno a vyrovnání se smrtí.
561466
No, prostá myšlenka a spirituální poselství, které se zkopírovalo i na formu filmu, proto ten zmatený závěr. A právě ta forma (hra s flashbacky atd.) je pro mě mnohem zajímavější než nějaké duchovno a vyrovnání se smrtí.
0 0
reagovat
Hal: Ale kuš.:D
561468
Hal: Ale kuš.*:D*
0 0
reagovat

Mildík

Ve Fontáně "nic víc" opravdu není, je to úplně stejně prázdný film jako Requiem za sen, opět jen přespříliš prostá myšlenka zahalená do orgastického audio-vizuálního hávu.
Díky bohu za to že Arronofsky začal točit "sportovní" filmy :))
561464
Ve Fontáně "nic víc" opravdu není, je to úplně stejně prázdný film jako Requiem za sen, opět jen přespříliš prostá myšlenka zahalená do orgastického audio-vizuálního hávu. Díky bohu za to že Arronofsky začal točit "sportovní" filmy *:))*
Mildík
0 0
reagovat

kilerzeli

Asi jsem fakt blb... sice jsem základní myšlenku asi pochytil, ale pořád tam hledám něco víc... 8)

Například i konec jde docela mimo mě :-

Budu rád za nějaké nakopnutí (klidně i do vzkazů) :+
561463
Asi jsem fakt blb... sice jsem základní myšlenku asi pochytil, ale pořád tam hledám něco víc... *8)* Například i konec jde docela mimo mě *:-* Budu rád za nějaké nakopnutí (klidně i do vzkazů) *:+*
kilerzeli
0 0
reagovat

Mildík

Myšlenka je tak jasná, že bys ji mohl přehlídnout jedině, kdyby sis myslel, že to, co myslím ,je naprosto jasné a nemusí to nikdo říkat. ;)
561455
Myšlenka je tak jasná, že bys ji mohl přehlídnout jedině, kdyby sis myslel, že to, co myslím ,je naprosto jasné a nemusí to nikdo říkat. *;)*
Mildík
0 0
reagovat
Mildík: Ta myslienka tam je, skus to mrknut za nejaky cas este raz.;)
561453
Mildík: Ta myslienka tam je, skus to mrknut za nejaky cas este raz.*;)*
0 0
reagovat

The Fountain

Tak jsem si včera doplnil tenhle restík a abych pravdu nejsem z toho filmu dvakrát chytrej... Nějako jsem nepochopil, co tím chtěl autor řící (pokud vůbec něco chtěl říci), ale jinak i přes "nechápačku" jsem se parádně bavil... Film téměř postrádal hluchá místa (což se třeba nedá říci o Requiem, kde jsou některé scéne dle mého názoru "do počtu")
561430
Tak jsem si včera doplnil tenhle restík a abych pravdu nejsem z toho filmu dvakrát chytrej... Nějako jsem nepochopil, co tím chtěl autor řící (pokud vůbec něco chtěl říci), ale jinak i přes "nechápačku" jsem se parádně bavil... Film téměř postrádal hluchá místa (což se třeba nedá říci o Requiem, kde jsou některé scéne dle mého názoru "do počtu")
The Fountain
0 0
reagovat

Zelňačka

Naprostá paráda. Nesmí se čekat typické Funèsovo herectví, tady hraje mistr úplně jinak a řekl bych, že mnohem zajímavěji. Krásně smutný film o stáří a ten konec je úžasně symbolický. Dabing: Jiří Lábus byl výtečný, nečekal jsem, že se mu to povede. Rozhodně mnohem lepší než otřesný Jiří Krampol.
561429
Naprostá paráda. Nesmí se čekat typické Funèsovo herectví, tady hraje mistr úplně jinak a řekl bych, že mnohem zajímavěji. Krásně smutný film o stáří a ten konec je úžasně symbolický. Dabing: Jiří Lábus byl výtečný, nečekal jsem, že se mu to povede. Rozhodně mnohem lepší než otřesný Jiří Krampol.
Zelňačka
0 0
reagovat
Když Harry potkal Sally
:+ :+ :+ :+ :+ :+
561313
Když Harry potkal Sally *:+* *:+* *:+* *:+* *:+* *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se