Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 48261 - 48280 Napsat příspěvek

Disketa

Myslíš, že o tom teaseru nevíme a že nevyjde hned, jak na něj bude místo? Kolikrát se psalo, aby sem lidi zbytečně nepostovali to, co čem se bude psát? A ty to solíš hned na dvě místa... to je jak do dubu, fakt ?)
566217
Myslíš, že o tom teaseru nevíme a že nevyjde hned, jak na něj bude místo? Kolikrát se psalo, aby sem lidi zbytečně nepostovali to, co čem se bude psát? A ty to solíš hned na dvě místa... to je jak do dubu, fakt *?)*
Disketa
0 0
reagovat
Proč to pořád mažete? To nikdo nesmí vědět, kam až se dostal český film? :-
566212
Proč to pořád mažete? To nikdo nesmí vědět, kam až se dostal český film? *:-*
0 0
reagovat
Aardman se vrací na velké plátno. The Pirates! Ahoy :+:+
566207
Aardman se vrací na velké plátno. The Pirates! [link="http://www.heyuguys.co.uk/images/2011/05/The-Pirates.jpg"]Ahoy[/link] *:+**:+*
0 0
reagovat

KarelR: ani náhodou (pokud nebylo míněno jako ironie)

Začátek byl "slibnej", pak se ale z toho stal klasickej sandálovej historickej holywoodskej film 70 let. A ty kreslený efekty na závěr... 50/100
566206
Začátek byl "slibnej", pak se ale z toho stal klasickej sandálovej historickej holywoodskej film 70 let. A ty kreslený efekty na závěr... 50/100
KarelR: ani náhodou (pokud nebylo míněno jako ironie)
0 0
reagovat
To ne, útočej na lidi s lepším filmem! :D
566197
To ne, útočej na lidi s lepším filmem! *:D*
0 0
reagovat

TV TIPY- 300

epic fail, to co běží na prmě cool, není Snyderovka ale bohužel toto: link :D :)
566198
epic fail, to co běží na prmě cool, není Snyderovka ale bohužel toto: http://www.csfd.cz/film/26696-bitva-u-thermopyl/ *:D* *:)*
TV TIPY- 300
0 0
reagovat

HAL

Ja som to pod tou recenziou cital a stale si stojim za svojim.
566191
Ja som to pod tou recenziou cital a stale si stojim za svojim.
HAL
0 0
reagovat

popik

ale jakože, jak sem četl imfa a poslouchal v MZ live ty řeči kolem, tak jsem si řikal jak moc promyslenej film to musi bejt, bez nejakejch logickejch der a tak, ale veskery ty technicky reci kolem fungovani toho zdrojovyho kodu atd. me vubec nedavaj smysl :D
566175
ale jakože, jak sem četl imfa a poslouchal v MZ live ty řeči kolem, tak jsem si řikal jak moc promyslenej film to musi bejt, bez nejakejch logickejch der a tak, ale veskery ty technicky reci kolem fungovani toho zdrojovyho kodu atd. me vubec nedavaj smysl *:D*
popik
0 0
reagovat

Gorecki

Je to primitivní a jednoznačné a řešilo se to pod recenzí filmu :))
566174
Je to primitivní a jednoznačné a řešilo se to pod recenzí filmu *:))*
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

Nielen podľa teba, ale ono to tak naozaj je.
566173
Nielen podľa teba, ale ono to tak naozaj je.
Gorecki
0 0
reagovat

popik

podla mna to je taky ten "mindfuck" v style: nevadi, ze to nedava zmysel, o to viac teorii, ludia to budu riesit ako Inception a budeme mat zdarma publicitu. Tento PR tah je na tom filme asi najgenialnejsi:D
566172
[spoiler]podla mna to je taky ten "mindfuck" v style: nevadi, ze to nedava zmysel, o to viac teorii, ludia to budu riesit ako Inception a budeme mat zdarma publicitu. Tento PR tah je na tom filme asi najgenialnejsi*:D*[/spoiler]
popik
0 0
reagovat

popik

to Gorecki: no to si mi moc nepomohl vole :D
566167
to Gorecki: no to si mi moc nepomohl vole *:D*
popik
0 0
reagovat

popicek

ziadna tam nie je:)
566149
[spoiler]ziadna tam nie je:)[/spoiler]
popicek
0 0
reagovat

popik

hele myslim, ze jsem tady uz o to zadal, ale moch by mi nekdo vysvetlit zaverecnou myslenku Zdrojovyho kodu? Já se pořád nějak nechytám :D...kdyžtak do vzkazniku8)
566146
hele myslim, ze jsem tady uz o to zadal, ale moch by mi nekdo vysvetlit zaverecnou myslenku Zdrojovyho kodu? Já se pořád nějak nechytám *:D*...kdyžtak do vzkazniku*8)*
popik
0 0
reagovat

STAR WARS

jachacha tak ten flash průtah všema epizodama byl skvělej a na závěr to ukázalo kompletní obal a i obaly pro obě trilogie a je to nádhera
ty dokumenty budou našlapaný OMG 9 disků ? wow !!!!!
září je tak daleko :-)))
566138
jachacha tak ten flash průtah všema epizodama byl skvělej a na závěr to ukázalo kompletní obal a i obaly pro obě trilogie a je to nádhera ty dokumenty budou našlapaný OMG 9 disků ? wow !!!!! září je tak daleko :-)))
STAR WARS
0 0
reagovat

verbst

Luxusní :D

"It had to be a controlled demolition" :D
566127
Luxusní *:D* [spoiler]"It had to be a controlled demolition" *:D*[/spoiler]
verbst
0 0
reagovat
566108
[link="http://www.stumbleupon.com/su/2YEUl4/www.collegehumor.com/video/5601770/stormtroopers-911"]Když už máme ten StarWarssDay[/link]
0 0
reagovat

Memphis

Slabota, neviem ci posledne Brosnanovky neboli z toho hradene takmer cele:)
566063
Slabota, neviem ci posledne Brosnanovky neboli z toho hradene takmer cele:)
Memphis
0 0
reagovat

Už jenom tři hodiny!

566059
[link="http://maythe4th.starwars.com/countdown.php"]May the Fourth be with you![/link]
Už jenom tři hodiny!
0 0
reagovat
Jedna třetina rozpočtu (45 mil) dalšího Bonda bude pokrytá product placementem link :D
566052
Jedna třetina rozpočtu (45 mil) dalšího Bonda bude pokrytá product placementem http://www.theaustralian.com.au/news/world/more-than-a-word-from-007s-sponsors/story-e6frg6so-1226047962752 *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se