Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 48241 - 48260 Napsat příspěvek

Fargo

Právěže transfomeři na tom budou ještě nejlíp. Já se děsím kapitána ameriky, planety opic a dalších mnohem víc.
566396
Právěže transfomeři na tom budou ještě nejlíp. Já se děsím kapitána ameriky, planety opic a dalších mnohem víc.
Fargo
0 0
reagovat
Popik: V Brně byl jen dabing, jak 3D tak 2D ... a i když patřil k lepším, tak se doopravdy děsím Transformerů.
566395
Popik: V Brně byl jen dabing, jak 3D tak 2D ... a i když patřil k lepším, tak se doopravdy děsím Transformerů.
0 0
reagovat

popik

dabing u Thora mi nijak zvlášť nevadil 8), ikdyž mám tucha, že s dabingem byl v Brne jen ve 3D...
566394
dabing u Thora mi nijak zvlášť nevadil *8)*, ikdyž mám tucha, že s dabingem byl v Brne jen ve 3D...
popik
0 0
reagovat
Ve Zlínském Golden Apple Cinema by všechny tyto dabované filmy měly být i v originále, pradvděpodobně bez titulků (tak jako Thor teď).
566393
Ve Zlínském Golden Apple Cinema by všechny tyto dabované filmy měly být i v originále, pradvděpodobně bez titulků (tak jako Thor teď).
0 0
reagovat
Cival: Já to chápu, jen kdyby dali řekněme jednu kopii titulku do Brna, Ostravy, atd tak vydělají ještě více.
566390
Cival: Já to chápu, jen kdyby dali řekněme jednu kopii titulku do Brna, Ostravy, atd tak vydělají ještě více.
0 0
reagovat
Nemaj duvod. Thora flakli s dabingem a hned porazil i Trošku.
566389
Nemaj duvod. Thora flakli s dabingem a hned porazil i Trošku.
0 0
reagovat
I tak by bylo fajn, kdyby dávali aspoň těch 5-10 kopií s titulky. Zruinovat je to nemůže a podle mě na tom vydělají.
566388
I tak by bylo fajn, kdyby dávali aspoň těch 5-10 kopií s titulky. Zruinovat je to nemůže a podle mě na tom vydělají.
0 0
reagovat
X-Meni pry s dabingem nebudou...
566387
X-Meni pry s dabingem nebudou...
0 0
reagovat
aneb jak snaha o vetsi vejvar odradi kinofandy
566385
aneb jak snaha o vetsi vejvar odradi kinofandy
0 0
reagovat
Fuck. A titulky budou předpokládám jen v Praze, že? :(
566384
Fuck. A titulky budou předpokládám jen v Praze, že? *:(*
0 0
reagovat

Bonton

Všiml si někdo, že Bonton dabuje všechny letní blockbustery? Teď sem to projížděl a s dabingem bude vše od X-menů až po Super 8 ... Je tohle normální? :(
566382
Všiml si někdo, že Bonton dabuje všechny letní blockbustery? Teď sem to projížděl a s dabingem bude vše od X-menů až po Super 8 ... Je tohle normální? *:(*
Bonton
0 0
reagovat
yeniczek: No to je snad zlej sen. :-:- Asi si udělám výlet na Slovensko.
566320
yeniczek: No to je snad zlej sen. *:-**:-* Asi si udělám výlet na Slovensko.
0 0
reagovat
To si dělaj fakt srandu s tou premiérou Super 8, ne...:-
566312
To si dělaj fakt srandu s tou premiérou Super 8, ne...*:-*
0 0
reagovat

Snipsley

ono je tak strasne husty, sledovat commingsoon, hollywoodreport a dalsi na rss nebo na fejsu a hazet to sem vterinu po tom co se to objevi ve feedu... dulezitost sama :D
566293
ono je tak strasne husty, sledovat commingsoon, hollywoodreport a dalsi na rss nebo na fejsu a hazet to sem vterinu po tom co se to objevi ve feedu... dulezitost sama :D
Snipsley
0 0
reagovat
Jde prostě o ten pocit chvilkové důležitosti, že to sem postne jako první, ještě dřív než všemocná redakce :D
566245
Jde prostě o ten pocit chvilkové důležitosti, že to sem postne jako první, ještě dřív než všemocná redakce *:D*
0 0
reagovat
HAL: Přesně tak. Ono by se to neposralo, kdyby se chvili pockalo. A je nase pravo to smaznout a cloveku to slusne vysvetlit at to tam nepostuje, on to vetsinou, pokud je inteligentni, pochopi. Nejde o to neco "zastavit a smazat z internetu", ale proste snaha ty min vyznamne kousky neservirovat nasim ctenarum az kdyz pro ne uz budou out-of-date. At si k nim chodi na YouTube nebo na Facebooku, ale nemusi nam je tu nejaky snazivec postovat, protoze tim nas tlaci k tomu napriklad publikovat pet traileru v jeden den. Vetsina lidi to chape.

To ze Disketa je tak hloupy, ze to za x let tady nepochopil a nepochopi to ani po trech smazanich a vzkazu ve vzkazniku (a ze nechape x desitek dalsich veci), je vec druha... a vyrazne smutnejsi.
566244
HAL: Přesně tak. Ono by se to neposralo, kdyby se chvili pockalo. A je nase pravo to smaznout a cloveku to slusne vysvetlit at to tam nepostuje, on to vetsinou, pokud je inteligentni, pochopi. Nejde o to neco "zastavit a smazat z internetu", ale proste snaha ty min vyznamne kousky neservirovat nasim ctenarum az kdyz pro ne uz budou out-of-date. At si k nim chodi na YouTube nebo na Facebooku, ale nemusi nam je tu nejaky snazivec postovat, protoze tim nas tlaci k tomu napriklad publikovat pet traileru v jeden den. Vetsina lidi to chape. To ze Disketa je tak hloupy, ze to za x let tady nepochopil a nepochopi to ani po trech smazanich a vzkazu ve vzkazniku (a ze nechape x desitek dalsich veci), je vec druha... a vyrazne smutnejsi.
0 0
reagovat

HAL

Stejně tak proč bys nemohl chvíli počkat a až pak si o tom pokecat. To by tady rovnou mohli nechat jen fórum. Džíz
566240
Stejně tak proč bys nemohl chvíli počkat a až pak si o tom pokecat. To by tady rovnou mohli nechat jen fórum. Džíz
HAL
0 0
reagovat
Myslím, že každý kto sem postne ten link by mal dostať BAN za ublíženie na zdraví. Redakcia nie je výnimkou. :D
566239
Myslím, že každý kto sem postne ten link by mal dostať BAN za ublíženie na zdraví. Redakcia nie je výnimkou. *:D*
0 0
reagovat

KarelR

A kdy se smíříte s tím že lidi se o vaše publikační plány prostě vůbec nezajímají? Ne že bych je nechápal, ale jste na internetu a tohle je živá diskuze, tak proč by se tu proboha podobné věci neměly začít řešit když jsou pro někoho nejaktuálnější, ale místo toho až za pár (desítek) hodin až o tom sami napíšete.
566238
A kdy se smíříte s tím že lidi se o vaše publikační plány prostě vůbec nezajímají? Ne že bych je nechápal, ale jste na internetu a tohle je živá diskuze, tak proč by se tu proboha podobné věci neměly začít řešit když jsou pro někoho nejaktuálnější, ale místo toho až za pár (desítek) hodin až o tom sami napíšete.
KarelR
0 0
reagovat
Sexana strikes back!
566237
Sexana strikes back!
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se