Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 48101 - 48120 Napsat příspěvek
Mantreg: V červnu příští rok se dočkáme.
569315
Mantreg: V červnu příští rok se dočkáme.
0 0
reagovat
tobě se nelíbilo toy story 3?
569310
tobě se nelíbilo toy story 3?
0 0
reagovat

Mantreg

Alebo zvrhnúť Johna Lassetera :)
569309
Alebo zvrhnúť Johna Lassetera *:)*
Mantreg
0 0
reagovat

Macejko

Snad je to donutí se pochlapit a udělat nám zase nějakou pecku...
569308
Snad je to donutí se pochlapit a udělat nám zase nějakou pecku...
Macejko
0 0
reagovat
Takže sa zdá, že Pixar to s Autami 2 prvýkrát oficiálne doj*bal. Ja som to tušil...
569307
Takže sa zdá, že Pixar to s Autami 2 prvýkrát oficiálne doj*bal. Ja som to tušil...
0 0
reagovat
Zdá sa mi to alebo PJ už začína priberať?
569223
Zdá sa mi to alebo PJ už začína priberať?
0 0
reagovat
ano, vazne uz nas seres
569212
ano, vazne uz nas seres
0 0
reagovat

fotky z hobita z natáčení/filmu

link

snad se o tom psat novinka nebude jsou to "jen" fotky imo :-D
569208
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=78948 snad se o tom psat novinka nebude jsou to "jen" fotky imo :-D
fotky z hobita z natáčení/filmu
0 0
reagovat

here I am rocking like a hurricane

link

trailer na killer elite !!!!Statham, DeNiro, Owen ftw !!!!
super !!!!!!!!
569165
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=78927 trailer na killer elite !!!!Statham, DeNiro, Owen ftw !!!! super !!!!!!!!
here I am rocking like a hurricane
0 0
reagovat

Poslední údolí

Právě viděno na ČT2. Výborná záležitost. Omar Sharif a Michael Caine bezchybní a co teprve geniální hudba Johna Barryho. :+ Závěr mi málem přivodil slzy.
569128
Právě viděno na ČT2. Výborná záležitost. Omar Sharif a Michael Caine bezchybní a co teprve geniální hudba Johna Barryho. *:+* Závěr mi málem přivodil slzy.
Poslední údolí
0 0
reagovat
Ach jo, to se tu zas brzo nekdo bude ohanet demokracii a svobodou slova ?)
569121
Ach jo, to se tu zas brzo nekdo bude ohanet demokracii a svobodou slova *?)*
0 0
reagovat

2. Kdo napíše do diskuze pět příspěvků během dvou minut, koleduje si o malér (máme tu chat)

Wait, wait, wait... stop! A máme? :D
569088
Wait, wait, wait... stop! A máme? *:D*
2. Kdo napíše do diskuze pět příspěvků během dvou minut, koleduje si o malér (máme tu chat)
0 0
reagovat
hele je v praze jeste nejake lepsi kino nez flora nebo ne??
569071
hele je v praze jeste nejake lepsi kino nez flora nebo ne??
0 0
reagovat
Ajo ja na to zapomel .. diky
569070
Ajo ja na to zapomel .. diky
0 0
reagovat

Fufík

569069
[link="http://www.moviezone.cz/faq/#v.diskuzi.jsou.na.me.zli"]FAQ you![/link]
Fufík
0 0
reagovat
skvěle napsaná recenze , serial díky poslední sceně se IMO skoro vyrovnal Gods of Arena :-)

jen teda v další serii už prosím ty o pořádný hromadný bitvy
569062
skvěle napsaná recenze , serial díky poslední sceně se IMO skoro vyrovnal Gods of Arena :-) jen teda v další serii už prosím ty o pořádný hromadný bitvy
0 0
reagovat
Diky. To dava celkem smysl. Mrknul jsem sem na to znova a pekne to do toho zapada. Ovsem zajimavy jsou kolem toho jeste dve veci. Jak ho pustily na vodu na tom krizi bylo to jeste zaziva. Prvne jsem si myslel ze je uz mrtvej ale neni. Jak jsou zabrery tesne pred ctvrtou minutou jde videt jak lehce mrka a hyba hlavou nez se dostane do pereje. Na boku ma nejakou krvavou ranu. Spis jak kdyby ho nekdo bodnul ci snad postrelil. Musim uznat ze se jedna o jeden z nejsilnejsich filmu co jsme kdy videl. Btw: Po zaverecnych titulcich je jeste jedna mala scena. Myslim ze ne kazdy o ni vi;)
569032
Diky. To dava celkem smysl. Mrknul jsem sem na to znova a pekne to do toho zapada. Ovsem zajimavy jsou kolem toho jeste dve veci. Jak ho pustily na vodu na tom krizi bylo to jeste zaziva. Prvne jsem si myslel ze je uz mrtvej ale neni. Jak jsou zabrery tesne pred ctvrtou minutou jde videt jak lehce mrka a hyba hlavou nez se dostane do pereje. Na boku ma nejakou krvavou ranu. Spis jak kdyby ho nekdo bodnul ci snad postrelil. Musim uznat ze se jedna o jeden z nejsilnejsich filmu co jsme kdy videl. Btw: Po zaverecnych titulcich je jeste jedna mala scena. Myslim ze ne kazdy o ni vi*;)*
0 0
reagovat
Denied: Tiez som to tak pochopil.
569012
Denied: Tiez som to tak pochopil.
0 0
reagovat

Denied

Jestli se nepletu, tak to je nějakej duchovní , co tam byl mezi indiánama před Ironsem . A jaksi mu to obracení indiánů na víru trochu nevyšlo :).
569010
Jestli se nepletu, tak to je nějakej duchovní , co tam byl mezi indiánama před Ironsem . A jaksi mu to obracení indiánů na víru trochu nevyšlo *:)*.
Denied
0 0
reagovat
Neni mi jasna jedna vec v The Mission (1986).Nevite nekdo kdo je na zacatku na tom krizy jak ho poslou na reku? Vypada jak DeNiro akorat ze ve filmu ma vousy a dlouhy vlasy ale tady je bez nich a je na kratko.
569007
Neni mi jasna jedna vec v The Mission (1986).Nevite nekdo kdo je na zacatku na tom krizy jak ho poslou na reku? Vypada jak DeNiro akorat ze ve filmu ma vousy a dlouhy vlasy ale tady je bez nich a je na kratko.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se