Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 48061 - 48080 Napsat příspěvek
Od Tarra by mě hodně zajímalo Satantango, ale tak nějak si neumím představit dívat se na film 7,5 hodiny. To už je pro opravdové labužníky:)
569797
Od Tarra by mě hodně zajímalo Satantango, ale tak nějak si neumím představit dívat se na film 7,5 hodiny. To už je pro opravdové labužníky*:)*
0 0
reagovat

Turínský kůň

Sedmého dne Bůh neodpočíval, ale stvořil Bélu Tarra. Kruh se uzavřel. It's done.

Moc se o tom filmu říkat nedá, musí se vidět a zažít - nejlépe v kině. Pro mě to bylo první seznámení s tímto maďarským solitérem. Dvě a půl hodiny maximálního transcendentního zážitku.
569796
Sedmého dne Bůh neodpočíval, ale stvořil Bélu Tarra. Kruh se uzavřel. It's done. Moc se o tom filmu říkat nedá, musí se vidět a zažít - nejlépe v kině. Pro mě to bylo první seznámení s tímto maďarským solitérem. Dvě a půl hodiny maximálního transcendentního zážitku.
Turínský kůň
0 0
reagovat
Jo to je ono diky moc
569695
Jo to je ono diky moc
0 0
reagovat

Doc

569688
http://www.csfd.cz/film/270749-winters-bone/ ?
Doc
0 0
reagovat
Mel bych dotaz hledam nazev filmu jestli se nepletu tak je z roku 2011 mozna 2010 melo by to bejt drama nekde z predmesti se musi holka starat o mladsi sestru protoze sou bez matky a jejich otec bydli nekde nekdaleko a nema o ne zajem myslim ze nak jeste prijdou o barak videl sem na to ukazku ale uz si nepamatuju kde prej by to melo bejt dobry a nevim ted jestli to je evropskej nebo americkej film
569687
Mel bych dotaz hledam nazev filmu jestli se nepletu tak je z roku 2011 mozna 2010 melo by to bejt drama nekde z predmesti se musi holka starat o mladsi sestru protoze sou bez matky a jejich otec bydli nekde nekdaleko a nema o ne zajem myslim ze nak jeste prijdou o barak videl sem na to ukazku ale uz si nepamatuju kde prej by to melo bejt dobry a nevim ted jestli to je evropskej nebo americkej film
0 0
reagovat
Ja ho zapnul a ikdyz jsem ho videl ponekolikate, tak jsem se zase dokoukal! Dokonce je to jeden z filmu, kde mi vubec nevadi dabing ;) Ale je pravda, ze CGI nebo scena ja letim a za nima namalovana okna na nejake desce jsou fakt husta :)) Ale co, uz je to 14 let ;)
569670
Ja ho zapnul a ikdyz jsem ho videl ponekolikate, tak jsem se zase dokoukal! Dokonce je to jeden z filmu, kde mi vubec nevadi dabing *;)* Ale je pravda, ze CGI nebo scena ja letim a za nima namalovana okna na nejake desce jsou fakt husta *:))* Ale co, uz je to 14 let *;)*
0 0
reagovat

Snipsley

Ja to videl podruhe a docela me to nudilo a misty vadilo uz velmi zretelne CGI (a to i v SD). Kazdopadne na konci to funguje 100%.
569669
Ja to videl podruhe a docela me to nudilo a misty vadilo uz velmi zretelne CGI (a to i v SD). Kazdopadne na konci to funguje 100%.
Snipsley
0 0
reagovat
Pche Titanic... 8)

To já jsem si dneska dal opět "DžejDžejův" Star Trek, a opět jsem si připoměl genialitu toho snímku. To fakt nemá obdoby!
Celej ten film je BEZCHYBNEJ a geniální.
569665
Pche Titanic... *8)* To já jsem si dneska dal opět "DžejDžejův" Star Trek, a opět jsem si připoměl genialitu toho snímku. To fakt nemá obdoby! Celej ten film je BEZCHYBNEJ a geniální.
0 0
reagovat
Ani jeden koment o Titanicu? :D Tak se přiznám, že teď jsem snad poprvé naplno ocenil kvality toho snímku a extrémně dobře zvládnutou režii. I přes blbnoucí televizi a reklamy. I když možná je to tím, že jsem se začal dívat až od nárazu z ledovcem.
569664
Ani jeden koment o Titanicu? *:D* Tak se přiznám, že teď jsem snad poprvé naplno ocenil kvality toho snímku a extrémně dobře zvládnutou režii. I přes blbnoucí televizi a reklamy. I když možná je to tím, že jsem se začal dívat až od nárazu z ledovcem.
0 0
reagovat
No tak Roden zaobstaraval jedine svetle chvilky celeho filmu, inak som to mal normalne chut po hodine aj nieco na surovku vypnut.
569635
No tak Roden zaobstaraval jedine svetle chvilky celeho filmu, inak som to mal normalne chut po hodine aj nieco na surovku vypnut.
0 0
reagovat

Loki

Postsynchrony hrůza, to stopro, ale jinak jsem byl z filmu nadšenej. Po dlouhý době. U mě rozhodně před Občanským průkazem, Lidicemi atd. Jasně, že to pořád není liga jako Karamazovi, ale neuvěřitelně mě to překvapilo hlavně díky Roden, Kaiser.
569629
Postsynchrony hrůza, to stopro, ale jinak jsem byl z filmu nadšenej. Po dlouhý době. U mě rozhodně před Občanským průkazem, Lidicemi atd. Jasně, že to pořád není liga jako Karamazovi, ale neuvěřitelně mě to překvapilo hlavně díky Roden, Kaiser.
Loki
0 0
reagovat

Loki

Ten film byl natočen v němčině především s německými a rakouskými herci. Nejsi sám, kdo trpěl u postsynchronů, ale takhle se to u nás promítalo. A na DVD německá verze bohužel není.
569625
Ten film byl natočen v němčině především s německými a rakouskými herci. Nejsi sám, kdo trpěl u postsynchronů, ale takhle se to u nás promítalo. A na DVD německá verze bohužel není.
Loki
0 0
reagovat

Loki

V porovnání s Lidicemi je Mlýn ještě paráda...
569624
V porovnání s Lidicemi je Mlýn ještě paráda...
Loki
0 0
reagovat

Habermannuv Mlyn

Taka technicka, bola niekde chyba u mna, alebo su tie postsynchrony u Habermanna absolutne na facku?:-

Inak ten film je teda pekny shit, Herzovi slovo prechod medzi scenami evidentne nic nehovori, postavy su totalne jednorozmerne a pribeh nema ziadny spad. Des...
569622
Taka technicka, bola niekde chyba u mna, alebo su tie postsynchrony u Habermanna absolutne na facku?*:-* Inak ten film je teda pekny shit, Herzovi slovo prechod medzi scenami evidentne nic nehovori, postavy su totalne jednorozmerne a pribeh nema ziadny spad. Des...
Habermannuv Mlyn
0 0
reagovat

popik

Taky taky.
A normálně jsem k tomu dneska poprvé (!!!) dokopal maminku. No tak je z toho celá pryč!
569606
Taky taky. A normálně jsem k tomu dneska poprvé (!!!) dokopal maminku. No tak je z toho celá pryč!
popik
0 0
reagovat

popik

Znovu se přesvědčuju o tom, že Forrest Gump je prostě nejlepší! 8) Geniálnost toho filmu je neuvěřitelná, vidím to už nejmíň po 10té a pokaždé tam najdu něco novýho, nějakej skrytej význam nebo narážku. Celá ta epizodka v armádě :D
569604
Znovu se přesvědčuju o tom, že Forrest Gump je prostě nejlepší! *8)* Geniálnost toho filmu je neuvěřitelná, vidím to už nejmíň po 10té a pokaždé tam najdu něco novýho, nějakej skrytej význam nebo narážku. Celá ta epizodka v armádě *:D*
popik
0 0
reagovat

Luc44

:D
569600
*:D*
Luc44
0 0
reagovat
:-D nevim proč tam to S furt dávám :-D
569599
:-D nevim proč tam to S furt dávám :-D
0 0
reagovat
TDKS? To už jedou souběžně další díl? The Dark Knight Sucks? :D
569598
TDKS? To už jedou souběžně další díl? The Dark Knight Sucks? *:D*
0 0
reagovat

TDKS nějaky novinky z natačeni

link

ale nějak jsem to nepobral to tam teda bude tumbler znovu a nějakej batvrtulnik ?
569597
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=79222 [spoiler]ale nějak jsem to nepobral to tam teda bude tumbler znovu a nějakej batvrtulnik ?[/spoiler]
TDKS nějaky novinky z natačeni
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se