Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 47941 - 47960 Napsat příspěvek
Zdá se mi to, nebo tam Magnusek zapomínal text? 8)
581959
Zdá se mi to, nebo tam Magnusek zapomínal text? *8)*
0 0
reagovat
Tak co, lidi, těšíte se? :D (Ani ne)
581957
Tak co, lidi, těšíte se? *:D* [link="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=52py_6hElUU"](Ani ne)[/link]
0 0
reagovat
No nemáš zač. ;)
581956
No nemáš zač. *;)*
0 0
reagovat
Díky kluci. :D
581955
Díky kluci. *:D*
0 0
reagovat

verbst

Poprvé s tebou bez výhrad souhlasím. Včetně hodnocení Goslinga. 8):+
581953
Poprvé s tebou bez výhrad souhlasím. Včetně hodnocení Goslinga. *8)**:+*
verbst
0 0
reagovat

verbst

taky jsem dal plnou palbu - Marisa Tomei se mnou zametla :D
581954
taky jsem dal plnou palbu - Marisa Tomei se mnou zametla *:D*
verbst
0 0
reagovat

Crazy, Stupid, Love

No, tak tohle jsem nečekal. Takovej ten "twist" jsem fakt nepředvídal a celej film byl úplně jinej, než hlásaly trailery. Gosling byl úžasňácky krásnej (sorry, to nejde říct jinak :D 8)) a celý to bylo hrozně real.
Uff, to se blbě píše. Prostě 10/10 a zdar.
581951
No, tak tohle jsem nečekal. Takovej ten "twist" jsem fakt nepředvídal a celej film byl úplně jinej, než hlásaly trailery. Gosling byl úžasňácky krásnej (sorry, to nejde říct jinak *:D* *8)*) a celý to bylo hrozně real. Uff, to se blbě píše. Prostě 10/10 a zdar.
Crazy, Stupid, Love
0 0
reagovat
Vlastně ani ne. Už tu postuješ nějakou dobu a jsou to většinou zajímavý příspěvky. Tak sem klidně hoď pak nějakou zkrácenou recenzi.
581950
Vlastně ani ne. Už tu postuješ nějakou dobu a jsou to většinou zajímavý příspěvky. Tak sem klidně hoď pak nějakou zkrácenou recenzi.
0 0
reagovat

departed

Sarcasm?
581945
Sarcasm?
departed
0 0
reagovat
Budeme rádi.
581944
Budeme rádi.
0 0
reagovat
Pánové měl jsem to dneska v plánu shlédnout... a k těmhle filmům bývám velmi kritický, zítra přihodím svojí recenzi 8)
581929
Pánové měl jsem to dneska v plánu shlédnout... a k těmhle filmům bývám velmi kritický, zítra přihodím svojí recenzi *8)*
0 0
reagovat

Snipsley

jsem na tom asi tak podobně
581926
jsem na tom asi tak podobně
Snipsley
0 0
reagovat

vita.martin

Ještě jednou uslyším jak je to mega super film a už ho nebudu chtít nikdy vidět
581925
Ještě jednou uslyším jak je to mega super film a už ho nebudu chtít nikdy vidět
vita.martin
0 0
reagovat

intouchables

Nešlo by udělat menší recenzi na francouzský film Intouchables? Věřím, že si to, podle ohlasů, tento film zaslouží! Přijde mi škoda, že tu o něm není vůbec žádná zmínka..
581848
Nešlo by udělat menší recenzi na francouzský film Intouchables? Věřím, že si to, podle ohlasů, tento film zaslouží! Přijde mi škoda, že tu o něm není vůbec žádná zmínka..
intouchables
0 0
reagovat
jj, souhlasím. Nic moc extra navíc neřekli, jen pár drobností mi nově objevili a na případný MZ skalpel se již těším.
581757
jj, souhlasím. Nic moc extra navíc neřekli, jen pár drobností mi nově objevili a na případný MZ skalpel se již těším.
0 0
reagovat

Jin

tak moc navíc toho neřekli, většinou se to všechno probíralo v debatě u traileru - ale aspoň sem to viděl pěkně přizoomované (Hlad nebo Karel se to do toho určitě taky za chvílí pustí)
581755
tak moc navíc toho neřekli, většinou se to všechno probíralo v debatě u traileru - ale aspoň sem to viděl pěkně přizoomované (Hlad nebo Karel se to do toho určitě taky za chvílí pustí)
Jin
0 0
reagovat

Prometheus - rozbor traileru

581752
http://www.youtube.com/watch?v=thi3gbO1yx0
Prometheus - rozbor traileru
0 0
reagovat
Udělám si menší reklamu (poprvé a naposledy):
Založil jsem si tu blog, jelikož jsem sepsat článek na konkurz pro TVZone a nikdo mi ani neodpověděl, tak jsem to hodil sem. Jakákoliv konstruktivní kritika je určitě vítaná (jako třeba jak zmenšit ty obrázky na norm. velikost :))
581716
Udělám si menší reklamu (poprvé a naposledy): Založil jsem si tu blog, jelikož jsem sepsat článek na konkurz pro TVZone a nikdo mi ani neodpověděl, tak jsem to hodil [link="http://blogy.moviezone.cz/filmovazahrada/2012/03/23/recenze-game-change/"]sem[/link]. Jakákoliv konstruktivní kritika je určitě vítaná (jako třeba jak zmenšit ty obrázky na norm. velikost *:)*)
0 0
reagovat

xxxendxxx

Ještě, že jsi dal "přešlapy" do uvozovek, protože to z mé strany nebyl správně vybraný výraz ?) (ale pochopil jsi, takže v poho) - myslel jsem tím, že se prostě musí dodržovat určitá pravidla.

Stejně jako se hodnotí všechno ostatní - subjektivně. Celou dobu jen vyjadřuju svůj názor, který doopravdy nepovažuji za svatou pravdu (no ... jo... ale ne nahlas ;) ) A někdo může brát jako kvalitní film Kameňák, protože se u něj odlehčeně zasměje a někdo zase Artista a jakékoliv přesvědčování o opaku obě skupiny nevede nikdy absolutně nikam.

Do teď to bylo ještě v pohodě, ale liukův rozbor nepotěšil (v diskuzi pod recenzí) nepotěšil.
581703
Ještě, že jsi dal "přešlapy" do uvozovek, protože to z mé strany nebyl správně vybraný výraz *?)* (ale pochopil jsi, takže v poho) - myslel jsem tím, že se prostě musí dodržovat určitá pravidla. Stejně jako se hodnotí všechno ostatní - subjektivně. Celou dobu jen vyjadřuju svůj názor, který doopravdy nepovažuji za svatou pravdu (no ... jo... ale ne nahlas *;)* ) A někdo může brát jako kvalitní film Kameňák, protože se u něj odlehčeně zasměje a někdo zase Artista a jakékoliv přesvědčování o opaku obě skupiny nevede nikdy absolutně nikam. Do teď to bylo ještě v pohodě, ale liukův rozbor nepotěšil (v diskuzi pod recenzí) nepotěšil.
xxxendxxx
0 0
reagovat
xxendxx FTW :D
581702
[b]xxendxx FTW[/b] *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se