Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 47901 - 47920 Napsat příspěvek

Vampire Hunter D

PECKA!!! Sice animák, ale filmovej jako blázen ! Jestli jste to ještě neviděli a máte rádi Van Helsinga namixovanýho s Bladem a Draculou, tak jděte do toho! Kéž by to chtěl někdo zfilmovat s zivejma hercema. :+
571005
PECKA!!! Sice animák, ale filmovej jako blázen ! Jestli jste to ještě neviděli a máte rádi Van Helsinga namixovanýho s Bladem a Draculou, tak jděte do toho! Kéž by to chtěl někdo zfilmovat s zivejma hercema. *:+*
Vampire Hunter D
0 0
reagovat

Cloudy

On to byl hlavně pokus o psychologický western s důrazem na vztahy mezi postavami. Nevím, jak je tenhle film zkousnutelný pro dnešního diváka (ten film byl ve své době totálně mainstreamový a v případě Rickyho Nelsona chtěli tvůrci evidentně do kin přilákat i divačky, které westerny jinak nesledují), ale pokud budu mluvit za sebe, tak mě to velmi bavilo, nijak mě to neuspávalo a užíval jsem si každou sekundu. Ale jinak něco na tom je, že by to mohla být pohádka pro dospělé. Proč ne. :)
570994
On to byl hlavně pokus o psychologický western s důrazem na vztahy mezi postavami. Nevím, jak je tenhle film zkousnutelný pro dnešního diváka (ten film byl ve své době totálně mainstreamový a v případě Rickyho Nelsona chtěli tvůrci evidentně do kin přilákat i divačky, které westerny jinak nesledují), ale pokud budu mluvit za sebe, tak mě to velmi bavilo, nijak mě to neuspávalo a užíval jsem si každou sekundu. Ale jinak něco na tom je, že by to mohla být pohádka pro dospělé. Proč ne. *:)*
Cloudy
0 0
reagovat

Disketa

Dve veci me na Rio Bravo opravdu bavily - obrozeni serifova zastupce a kompletni romanticka linie. V pripade Rickyho Nelsona jsem si celou dobu rikal, ze chteli najit noveho Jamese Deana (velmi neuspesne), az pak mi doslo, ze je tam jen kvuli pisnickam. Hawkse jinak zeru, ale tohle jsem asi dostatecne nerozkousal. Film doluje z divaka prilis malo emoci, divak tak usina velmi klidnym a spokojenym spankem (jako po pohadce), protoze neni nicim zvlast rozrusen. Na klasicky western toho chybelo v Rio Bravo celkem dost.
570993
Dve veci me na Rio Bravo opravdu bavily - obrozeni serifova zastupce a kompletni romanticka linie. V pripade Rickyho Nelsona jsem si celou dobu rikal, ze chteli najit noveho Jamese Deana (velmi neuspesne), az pak mi doslo, ze je tam jen kvuli pisnickam. Hawkse jinak zeru, ale tohle jsem asi dostatecne nerozkousal. Film doluje z divaka prilis malo emoci, divak tak usina velmi klidnym a spokojenym spankem (jako po pohadce), protoze neni nicim zvlast rozrusen. Na klasicky western toho chybelo v Rio Bravo celkem dost.
Disketa
0 0
reagovat

Vardant

Tak, ale pořád to má značku SG a hlavně to ani nemusí mít značku - jak říkáš no - to že je to SG už poznáš ve scénáři ...:D
570985
Tak, ale pořád to má značku SG a hlavně to ani nemusí mít značku - jak říkáš no - to že je to SG už poznáš ve scénáři ...*:D*
Vardant
0 0
reagovat
Malozzi, co bys chtel...
570984
Malozzi, co bys chtel...
0 0
reagovat
Tak "inteligentní" scénář už jsem dlouho nečetl :D Pak se není čemu divit, že zrušili i zbytek filmů.
570983
Tak "inteligentní" scénář už jsem dlouho nečetl *:D* Pak se není čemu divit, že zrušili i zbytek filmů.
0 0
reagovat

SG

GateWorld - stejně z toho asi nic nebude co ?
570981
[link="http://www.gateworld.net/news/2011/07/atlantis-producer-reveals-more-stargate-extinction-movie-details/"]GateWorld[/link] - stejně z toho asi nic nebude co ?
SG
0 0
reagovat

Rio Bravo (1959)

Co k tomu říct - dnes jsem tenhle absolutně skvostný western s Johnem Waynem viděl podruhé a opět nemám co vytknout. Tohle se zkrátka i přes trochu delší stopáž vůbec neomrzí. Wayne je tradičně skvělý, další herci taktéž a Ricky Nelson s účsem Elvise Presleyho si parádně zazpíval.:)
570964
Co k tomu říct - dnes jsem tenhle absolutně skvostný western s Johnem Waynem viděl podruhé a opět nemám co vytknout. Tohle se zkrátka i přes trochu delší stopáž vůbec neomrzí. Wayne je tradičně skvělý, další herci taktéž a Ricky Nelson s účsem Elvise Presleyho si parádně zazpíval.*:)*
Rio Bravo (1959)
0 0
reagovat

RainMakeR

Soudce Dredd mě spíš rozesmál. :))
570916
Soudce Dredd mě spíš rozesmál. *:))*
RainMakeR
0 0
reagovat
já chci nejnovější díl časopisu Empire
link
570914
já chci nejnovější díl časopisu Empire http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=80295
0 0
reagovat
Jé pořád lišta ;)... Já se na ni podívám jednou za tři dny, otevřu linky, co v ní jsou a tím to pro mě hasně... Diskutovat by se mělo dát v kecárně, alespoň takto to bylo koncipováno na začátku :)...
570766
Jé pořád lišta ;)... Já se na ni podívám jednou za tři dny, otevřu linky, co v ní jsou a tím to pro mě hasně... Diskutovat by se mělo dát v kecárně, alespoň takto to bylo koncipováno na začátku :)...
0 0
reagovat
(nicmene abych vas jen nedrazdil - o predelani a zvyrazneni se uvazuje a planuje se, ale ja nejsem programator a nemam v ruce budget na ne, takze nejsem pan)8)
570765
(nicmene abych vas jen nedrazdil - o predelani a zvyrazneni se uvazuje a planuje se, ale ja nejsem programator a nemam v ruce budget na ne, takze nejsem pan)*8)*
0 0
reagovat
RainMakeR: Hele my to sledujem, nemusis nam sem furt neco linkovat8)
570763
RainMakeR: Hele my to sledujem, nemusis nam sem furt neco linkovat*8)*
0 0
reagovat
Merlin: dělá ti něco? (máte tam datum aspoň) :)
570762
Merlin: dělá ti něco? (máte tam datum aspoň) :)
0 0
reagovat
link
Hawkeye na prvním concept artu k Avengers

a Tom Hardy něco málo ke své roli v TDKR
link

ale opravdu velmi málo :-D
570761
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=80174 Hawkeye na prvním concept artu k Avengers a Tom Hardy něco málo ke své roli v TDKR http://batman-news.com/2011/07/22/tom-hardy-is-very-excited-for-the-dark-knight-rises/#more-2945 ale opravdu velmi málo :-D
0 0
reagovat

popik

* než :D
570759
* než *:D*
popik
0 0
reagovat
Nerad kritizuji jinak skvělou MZ, ale lištu nesnáším víc Stmívání.
570757
Nerad kritizuji jinak skvělou MZ, ale lištu nesnáším víc Stmívání.
0 0
reagovat

LDK

Jo, na to na games.cz jsem chtěl taky poukázat :)
570754
Jo, na to na games.cz jsem chtěl taky poukázat *:)*
LDK
0 0
reagovat
Ale snipsley má pravdu. Od vzniku té lišty na její nevýraznost a nemožnost komentování pořád někdo upozorňuje. Máte špatně fungující featuru, tak ji buď zrušte, nebo ji opravte, ale pokud ji necháte tak jak je, uživatelé budou dál nadávat. (příklad řešení: na games.cz mají pár bleskovek jak na hlavní stránce, všechny bleskovky mají pak svoji sekci a diskuzi)
570753
Ale snipsley má pravdu. Od vzniku té lišty na její nevýraznost a nemožnost komentování pořád někdo upozorňuje. Máte špatně fungující featuru, tak ji buď zrušte, nebo ji opravte, ale pokud ji necháte tak jak je, uživatelé budou dál nadávat. (příklad řešení: na games.cz mají pár bleskovek jak na hlavní stránce, všechny bleskovky mají pak svoji sekci a diskuzi)
0 0
reagovat
:D já to přece nemyslím zle ;)
570752
*:D* já to přece nemyslím zle ;)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se