Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 4741 - 4760 Napsat příspěvek
Martin Scorsese’s “Killers of the Flower Moon,” a historical drama about the serial targeting and murder of members of
the oil-rich Osage tribe, will open in limited theaters starting Oct. 6.
The film will then have a wide release on Oct. 20.
863429
Martin Scorsese’s “Killers of the Flower Moon,” a historical drama about the serial targeting and murder of members of the oil-rich Osage tribe, will open in limited theaters starting Oct. 6. The film will then have a wide release on Oct. 20.
6 0
reagovat

JW4

Podle toho, co Stahelski říká v rozhovorech, jsou ty odkazy na grotesku zcela úmyslné. Ostatně ve starších dílech jsou scény, kdy jsou filmy Bustera Keatona promítané na zeď budovy nebo na reklamních bannerech. (Já si toho do teď nevšiml.)

Jinak jasně, Keanu je starý, ale rozhodně mi nepřišlo, že by se ve čtyřce hýbal hůře než ve starších dílech. Možná dokonce naopak, protože má víc natrénováno.

K samotnému filmu: Já se bavil, ale vyložené nadšení se nedostavilo. Možná se mi dokonce trojka líbila víc. (Ale budu si je muset všechny projet znova.) Paradoxně mě bavily dialogové scény, ale krátil bych na akci. Zejména scéna na schodech mi přišla hodně dlouhá.
863410
Podle toho, co Stahelski říká v rozhovorech, jsou ty odkazy na grotesku zcela úmyslné. Ostatně ve starších dílech jsou scény, kdy jsou filmy Bustera Keatona promítané na zeď budovy nebo na reklamních bannerech. (Já si toho do teď nevšiml.) Jinak jasně, Keanu je starý, ale rozhodně mi nepřišlo, že by se ve čtyřce hýbal hůře než ve starších dílech. Možná dokonce naopak, protože má víc natrénováno. K samotnému filmu: Já se bavil, ale vyložené nadšení se nedostavilo. Možná se mi dokonce trojka líbila víc. (Ale budu si je muset všechny projet znova.) Paradoxně mě bavily dialogové scény, ale krátil bych na akci. Zejména scéna[spoiler] na schodech[/spoiler] mi přišla hodně dlouhá.
JW4
6 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
To je umelecká štylizácia! :D
863384
To je umelecká štylizácia! *:D*
863373
1 0
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Gonzi
... knížky).:D
863383
... knížky).*:D*
863380
2 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Jdu až dnes, ale ta repetetivnost byla už ve dvojce. Strašně moc tu sérii žeru, ale ten reálný styl střílení dost výrazně omezuje paletu. Ostatně proto si pamatuju spíš přestřelky z jedničky a z dalších dílů spíš ty ostatní věci (koně, psy, nože, auta, motorky...)
Tedy, ne že bych to vnímal vyloženě jako kritiku. "1x za dva roky" se toho fakt nepřežeru a dokud zbytek Hollywoodu bude produkovat co produkuje, tak u Wicka pořád budu mlaskat štěstím.:+
863380
Jdu až dnes, ale ta repetetivnost byla už ve dvojce. Strašně moc tu sérii žeru, ale ten reálný styl střílení dost výrazně omezuje paletu. Ostatně proto si pamatuju spíš přestřelky z jedničky a z dalších dílů spíš ty ostatní věci (koně, psy, nože, auta, motorky...) Tedy, ne že bych to vnímal vyloženě jako kritiku. "1x za dva roky" se toho fakt nepřežeru a dokud zbytek Hollywoodu bude produkovat co produkuje, tak u Wicka pořád budu mlaskat štěstím.*:+*
863346
4 0
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: okkac
Pri scene v zavere ako sa asi minutu kotulal dolu celym schodiskom k Sacre Coeur, spolu s kamosom sme sa ako jedini rehotali na cele kino ako na najlepsom kusku Bustera Keatona.:D

Ale inac trochu suhlas so SteKim. Hoci som sa celkovo asi bavil, hned prvy suboj v Japonsku uz bol na mna strasne repetitivny a nudny. Jedine Dragons Breath scena to trochu pozdvihla. Nevedel som sa skratka odosobnit od toho, ze v scene kde sa niekolko typkov maruje sekerami okolo nich dementne a nerusene tancuju nejake manicky (v jednotke to uhrali aspon tak, ze tam bol hluk a nebolo pocut vystrely, potom tam uz bol chaos), ze okolo Vitazneho obluka jazdia sami sociopati/psychopati, ze v zavere siroko daleko nie je jedineho policajta. Ja chapem, ze to je ucelove a nikto sa nehra na realizmus absolutne v nicom, ale vytrhava to zo zazitku. Je to taka obdoba uncanny valley a tento film sa v nej pre mna uplne stratil.
863373
Pri scene v zavere ako [spoiler]sa asi minutu kotulal dolu celym schodiskom k Sacre Coeur[/spoiler], spolu s kamosom sme sa ako jedini rehotali na cele kino ako na najlepsom kusku Bustera Keatona.*:D* Ale inac trochu suhlas so SteKim. Hoci som sa celkovo asi bavil, hned prvy suboj v Japonsku uz bol na mna strasne repetitivny a nudny. Jedine Dragons Breath scena to trochu pozdvihla. Nevedel som sa skratka odosobnit od toho, ze v scene kde sa niekolko typkov maruje sekerami okolo nich dementne a nerusene tancuju nejake manicky (v jednotke to uhrali aspon tak, ze tam bol hluk a nebolo pocut vystrely, potom tam uz bol chaos), ze okolo Vitazneho obluka jazdia sami sociopati/psychopati, ze v zavere siroko daleko nie je jedineho policajta. Ja chapem, ze to je ucelove a nikto sa nehra na realizmus absolutne v nicom, ale vytrhava to zo zazitku. Je to taka obdoba uncanny valley a tento film sa v nej pre mna uplne stratil.
863368
7 0
reagují: duro
reagovat
reaguje na: SteKi
Stahelski s Reevesem jsou si toho vědomi a dělají to až na hranu grotesky, protože jinak by Wick si zlomil snad vechny kosti v tělě. Takhle je to spíše takový self-healing jak z nějaké hry, kdy trochu pokulhá, ale za chvíli už je zas v poho. To mi až tak nevadí, protože je to celkem konzistentní.

Spíše mám problém v tom německém klubu (a vlastně i na disktéce v jedničce), když Wick postřílí přímo na parketu několik lidí ani ne metr od tančících diváku a nikdo nehne ani brvou, tak si člověk říká fajn asi taky zabijácí a ne normální veřejnost, aby až se i po nějakou dobu Wick pere s Adkinsonem, tak najednou si lidi uvědomí, že se něco děje a začnou panikařit a utíkat.
Buď je nechat netečné celou dobu, nebo až panikaří hned na začátku.
863368
Stahelski s Reevesem jsou si toho vědomi a dělají to až na hranu grotesky, protože jinak by Wick si zlomil snad vechny kosti v tělě. Takhle je to spíše takový self-healing jak z nějaké hry, kdy trochu pokulhá, ale za chvíli už je zas v poho. To mi až tak nevadí, protože je to celkem konzistentní. Spíše mám problém v tom německém klubu (a vlastně i na disktéce v jedničce), když Wick postřílí přímo na parketu několik lidí ani ne metr od tančících diváku a nikdo nehne ani brvou, tak si člověk říká fajn asi taky zabijácí a ne normální veřejnost, aby až se i po nějakou dobu Wick pere s Adkinsonem, tak najednou si lidi uvědomí, že se něco děje a začnou panikařit a utíkat. Buď je nechat netečné celou dobu, nebo až panikaří hned na začátku.
863346
5 -1
reagují: Gorecki
reagovat

John Wick

Už druhý deň tak nejak v podvedomí rozmýšľam nad tým či to bolo dobré alebo nie. Audiovizuálne to bolo podľa mňa až prekvapivo skvelé. Niektoré zábery boli fakt krásne. Scéna z vrchného pohľadu bola super a celkovo to malo kopec nápadov. Ale. Nemôžem sa zbaviť dojmu, že vyznenie tých scén obmedzuje fyzické/vekové limity Keanu Reevesa. Nemajte mi to za zlé, ja ho obdivujem zato čo ešte zvláda a jeho zápal pri tréningoch je obdivuhodný. Ale nakoľko celý ten film stojí a padá na tom, že hlavný predstaviteľ je najlepší zabijak akého kedy ľudstvo videlo, tak na mňa to tento krát už nefungovalo a stále ma to vytrhávalo zo zážitku pri každej jednej akčnej scéne. Veď ja mám pocit, že každý jeden súboj končil buď tým, že na čakajúceho protivníka skočil, švacol ním o zem, alebo sa kryl rukávom a potom ho 6 krát strelil do hlavy. Už to bolo fakt únavné, alebo som v tom sám? 
A keby ho zrazilo ešte jedno auto, tak to vzdám a idem domov :D
Keby sa dalo, dám tomu 3,5* na csfd, tak som dal 4 lebo tri je málo.
863346
Už druhý deň tak nejak v podvedomí rozmýšľam nad tým či to bolo dobré alebo nie. Audiovizuálne to bolo podľa mňa až prekvapivo skvelé. Niektoré zábery boli fakt krásne. Scéna z vrchného pohľadu bola super a celkovo to malo kopec nápadov. Ale. Nemôžem sa zbaviť dojmu, že vyznenie tých scén obmedzuje fyzické/vekové limity Keanu Reevesa. Nemajte mi to za zlé, ja ho obdivujem zato čo ešte zvláda a jeho zápal pri tréningoch je obdivuhodný. Ale nakoľko celý ten film stojí a padá na tom, že hlavný predstaviteľ je najlepší zabijak akého kedy ľudstvo videlo, tak na mňa to tento krát už nefungovalo a stále ma to vytrhávalo zo zážitku pri každej jednej akčnej scéne. Veď ja mám pocit, že každý jeden súboj končil buď tým, že na čakajúceho protivníka skočil, švacol ním o zem, alebo sa kryl rukávom a potom ho 6 krát strelil do hlavy. Už to bolo fakt únavné, alebo som v tom sám?  A keby ho zrazilo ešte jedno auto, tak to vzdám a idem domov *:D* Keby sa dalo, dám tomu 3,5* na csfd, tak som dal 4 lebo tri je málo.
John Wick
7 -1
reagují: Gonzi, okkac
reagovat
reaguje na: Memphis
Ale jenom těsně.
863330
Ale jenom těsně.
863326
2 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Last time I checked... byl Varnsdorf pořád v Čechách. :D

Náhodou tamní kino je docela fajn. Mají 70mm filmový projektor a vedle lobby příjemnou pizzerii. ;)
863326
[i]Last time I checked...[/i] byl Varnsdorf pořád v Čechách. *:D* Náhodou tamní kino je docela fajn. Mají 70mm filmový projektor a vedle lobby příjemnou pizzerii. *;)*
863323
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Memphis
"Ve Varnsdorfu." Vážně se potřebuješ ptát? :D
863323
"Ve Varnsdorfu." Vážně se potřebuješ ptát? *:D*
863315
1 -1
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Memphis
Aj na Slovensku to už tento týždeň normálne hrajú, aj keď na plagáte je premiéra 30. 3.
863319
Aj na Slovensku to už tento týždeň normálne hrajú, aj keď na plagáte je premiéra 30. 3.
863315
2 0
reagovat
Jak je možné, že ačkoliv má D&D u nás oficiální premiéru až ve čtvrtek, např. ve Varnsdorfu to dávali už dnes? Cítím se okraden. :D
863315
Jak je možné, že ačkoliv má D&D u nás oficiální premiéru až ve čtvrtek, např. ve Varnsdorfu to dávali už dnes? Cítím se okraden. *:D*
1 0
reagují: Cinefil, duro
reagovat

Dungeons & Dragons

Výborne sme sa bavili (s dcérou siedmačkou). ;)

V prvej hodine to ešte trochu škrípe (napríklad tie reči Hugha Granta by som s chuťou zostrihal na polovicu), ale druhá je fakt nadupané a zábavné fantasy dobrodružstvo s množstvom vtipných nápadov (vyžratý drak, scéna s otázkami na cintoríne, všetko s nastreľovacím portálom). Už to mnohí označili za "fantasy Strážcov galaxie" a myslím, že je to celkom trefné. Herci sa zjavne bavili, je to výpravné a má to celkom obstojné triky. Lepšie ako posledných 5 superhrdinských výplachov dokopy.

Ale, samozrejme, tvorcovia svoje "odsvalnenie" hrdinov mysleli vážne, v podstate tu všetku bojovú akciu zaobstará Michelle Rodriguez, ktorá stvárňuje Michelle Rodriguez vo fantasy kostýme. Chlapi sú neschopní beta alebo hajzli, Chris Pine štrikuje, Hugh Grant je zbabelý sviniar a (pííííp) v nečakanom cameu je trpajzlík, čo doma varí a upratuje, kým je barbarská ženuška na dobrodružných výpravách. Ale takú dobu žijeme a v tomto filme je to aspoň naozaj všetko vtipné.

Decko bolo nadšené, aj to vaše bude, ak je v správnom veku. ;) Spokojných 7/10
863311
Výborne sme sa bavili (s dcérou siedmačkou). *;)* V prvej hodine to ešte trochu škrípe (napríklad tie reči Hugha Granta by som s chuťou zostrihal na polovicu), ale druhá je fakt nadupané a zábavné fantasy dobrodružstvo s množstvom vtipných nápadov (vyžratý drak, scéna s otázkami na cintoríne, všetko s nastreľovacím portálom). Už to mnohí označili za "fantasy Strážcov galaxie" a myslím, že je to celkom trefné. Herci sa zjavne bavili, je to výpravné a má to celkom obstojné triky. Lepšie ako posledných 5 superhrdinských výplachov dokopy. Ale, samozrejme, tvorcovia svoje "odsvalnenie" hrdinov mysleli vážne, v podstate tu všetku bojovú akciu zaobstará Michelle Rodriguez, ktorá stvárňuje Michelle Rodriguez vo fantasy kostýme. Chlapi sú neschopní beta alebo hajzli, Chris Pine štrikuje, Hugh Grant je zbabelý sviniar a (pííííp) v nečakanom cameu je trpajzlík, čo doma varí a upratuje, kým je barbarská ženuška na dobrodružných výpravách. Ale takú dobu žijeme a v tomto filme je to aspoň naozaj všetko vtipné. Decko bolo nadšené, aj to vaše bude, ak je v správnom veku. *;)* Spokojných 7/10
Dungeons & Dragons
11 0
reagovat
reaguje na: MarvinP
Navíc první tanečky jsou jak nějaký prozápadní erektivní videoklip. Celkově mi to přijde šílený jinym než indickým způsobem. Jak kdyby chtěli působit světově. Nebo jako by to natočili pro nás, což mne napadlo v půlce filmu a nemohl jsem se toho pocitu zbavit. 
863307
Navíc první tanečky jsou jak nějaký prozápadní erektivní videoklip. Celkově mi to přijde šílený jinym než indickým způsobem. Jak kdyby chtěli působit světově. Nebo jako by to natočili pro nás, což mne napadlo v půlce filmu a nemohl jsem se toho pocitu zbavit. 
863288
1 0
reagovat
Kdyz to prezenes s Clavinem...
863303
Kdyz to prezenes s Clavinem...
6 0
reagovat
reaguje na: MKMZ
To je fotka z Tenacious D ne? :D:D
863301
To je fotka z Tenacious D ne? *:D**:D*
863299
8 0
reagovat

Thor: Love and Thunder

Vystřižené pojetí Lucifera z filmu je bizarní, ale vlastně ani moc nevybočuje z celkového tónu. Jen doufám, že Mephisto v podání Cohena se vydá poněkud jinou cestou. :D
863299
[url=https://pbs.twimg.com/media/FsFnEzcXoAIAjNS?format=jpg&name=medium]Vystřižené pojetí Lucifera[/url] z filmu je bizarní, ale vlastně ani moc nevybočuje z celkového tónu. Jen doufám, že [spoiler]Mephisto v podání Cohena[/spoiler] se vydá poněkud jinou cestou. *:D*
Thor: Love and Thunder
3 -1
reagují: speta.jr
reagovat

Los cronocrímenes (4/10) & Triangle (8/10)

Tyhle filmy jsem měl vždy jakoby propojené, a to jak námětem, tak i podobným hodnocením. Leč včerejší znovushlédnutí to hodně změnilo. Los cronocrímenes mi nezestárl dobře, zatímco Triangel u mě spíše ještě stoupl.
863294
Tyhle filmy jsem měl vždy jakoby propojené, a to jak námětem, tak i podobným hodnocením. Leč včerejší znovushlédnutí to hodně změnilo. Los cronocrímenes mi nezestárl dobře, zatímco Triangel u mě spíše ještě stoupl.
Los cronocrímenes (4/10) & Triangle (8/10)
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ahjo. To je nepochopitelný, Main hoon na byl enormní úspěch, byla to romantická komedie, přepálenej akčňák a zároveň taneční film. Sama Farah Khan už ale ten recept nikdy nezvládla zopakovat, její další filmy byly vesměs moc pitvořivé v komedii a moc vážné ve vážných polohách. Proč to nikdo nezvopákne, vždyť je to recept na dokonalej Bollywood!
863288
Ahjo. To je nepochopitelný, Main hoon na byl enormní úspěch, byla to romantická komedie, přepálenej akčňák a zároveň taneční film. Sama Farah Khan už ale ten recept nikdy nezvládla zopakovat, její další filmy byly vesměs moc pitvořivé v komedii a moc vážné ve vážných polohách. Proč to nikdo nezvopákne, vždyť je to recept na dokonalej Bollywood!
863284
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se