Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 47301 - 47320 Napsat příspěvek

xxendxx

Co nechapes na tom, ze prvy film s Indym NEMA oficialne v nazve "Indiana Jones", tym padom tvoja vysmesna kritika Diskovho ehm podla teba "failu" (so ZABUDNUTIM jeho napisania do prispevku, btw zbytocnym) sa stala ironicky este vacsim failom a s potesenim som na to poukazal? Len tak, trochu z pasie, a aj z dovodu, ze s radostou do vsetkeho a vsetkych podjebavas.
Chce to teple mlieko v medom a nechat to uz spat, co povies? Urcite si rano velmi rychlo najdes iny terc.
575435
Co nechapes na tom, ze prvy film s Indym NEMA oficialne v nazve "Indiana Jones", tym padom tvoja vysmesna kritika Diskovho ehm podla teba "failu" (so ZABUDNUTIM jeho napisania do prispevku, btw zbytocnym) sa stala ironicky este vacsim failom a s potesenim som na to poukazal? Len tak, trochu z pasie, a aj z dovodu, ze s radostou do vsetkeho a vsetkych podjebavas. Chce to teple mlieko v medom a nechat to uz spat, co povies? Urcite si rano velmi rychlo najdes iny terc.
xxendxx
0 0
reagovat
v cem presne jsem se utnul?
575425
v cem presne jsem se utnul?
0 0
reagovat
Pravda, aj najvacsi hater sa raz utne.;):+
575422
Pravda, aj najvacsi hater sa raz utne.*;)**:+*
0 0
reagovat
Nic si z toho nerob
575420
Nic si z toho nerob
0 0
reagovat
nemam paru o jakym failu mluvis
575419
nemam paru o jakym failu mluvis
0 0
reagovat

xxendxx

Ked sa budes nabuduce vysmievat z niekoho failu (vsetci vedeli o akom dieli hovoril, zabudol tam dodat podnazov, no boze, straaasny FAIL!), daj si bacha na svoje vlastne faily v tom istom prispevku:)
End of story
575418
Ked sa budes nabuduce vysmievat z niekoho failu (vsetci vedeli o akom dieli hovoril, zabudol tam dodat podnazov, no boze, straaasny FAIL!), daj si bacha na svoje vlastne faily v tom istom prispevku:) End of story
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

Jak sám píšeš, ten film je pořád takhle i aktuálně k sehnání různě po eshopech v tý pošetce, co vyšla už dřív, ale stejně ted´ vyjdou zas, za 199 v krabičce. Přičemž, pokud si pamatuju dobře, tak ta pošetková verze nebyla o nic oříznutá, to DVD mělo i bonusy. Je to podobný jako nedávno u toho muzikálu od tvůrců South Parku třeba. Taky vyšel v digipacku za 99, i když ho už dřív vydali v pošetce za 49, která je taky stále k mání, ale už za 10 kaček.
575417
Jak sám píšeš, ten film je pořád takhle i aktuálně k sehnání různě po eshopech v tý pošetce, co vyšla už dřív, ale stejně ted´ vyjdou zas, za 199 v krabičce. Přičemž, pokud si pamatuju dobře, tak ta pošetková verze nebyla o nic oříznutá, to DVD mělo i bonusy. Je to podobný jako nedávno u toho muzikálu od tvůrců South Parku třeba. Taky vyšel v digipacku za 99, i když ho už dřív vydali v pošetce za 49, která je taky stále k mání, ale už za 10 kaček.
xxendxx
0 0
reagovat
popichovat me muzes jak chces, nicmene disk psal o dvojce, tudiz je to opet jeho fail
575412
popichovat me muzes jak chces, nicmene disk psal o dvojce, tudiz je to opet jeho fail
0 0
reagovat

Vardant

Samozrejme, ze som mal na mysli originalny nazov v anglictine a samozrejme ze to bolo myslene len ako podpichnutie xxendxxa a samozrejme ze si to nepochopil.
575407
Samozrejme, ze som mal na mysli originalny nazov v anglictine a samozrejme ze to bolo myslene len ako podpichnutie xxendxxa a samozrejme ze si to nepochopil.
Vardant
0 0
reagovat
Jasně a proto ho tady nikdo ani jednou nezmínil...?)
575403
Jasně a proto ho tady nikdo ani jednou nezmínil...*?)*
0 0
reagovat

Vardant

Řeč je ale o originálním názvu. ;)
575402
Řeč je ale o originálním názvu. *;)*
Vardant
0 0
reagovat
Indiana Jones a dobyvatelé ztracené archy, Indiana Jones a Dobyvatelia stratenej archy - link

575401
Indiana Jones a dobyvatelé ztracené archy, Indiana Jones a Dobyvatelia stratenej archy - http://www.csfd.cz/film/8650-dobyvatele-ztracene-archy/
0 0
reagovat

xxendxx

Nechcem ti do toho kecat, ale prvy diel v nazve "Indiana Jones" nema;)

Disketa
Existuju aj vegetarianske krokodily?:)
575400
Nechcem ti do toho kecat, ale prvy diel v nazve "Indiana Jones" nema*;)* [b]Disketa[/b] Existuju aj vegetarianske krokodily?:)
xxendxx
0 0
reagovat

Rec1 & Rec2

Dlouho jsem neměl takový divný nepřijemný pocit, že nejsem doma sám.:D Horory moc nemusim, ale tady je třeba tvůrce pochválit.:+
Jednička mi přišla lepší, dvojka se ubírá směrem, ze kterého jsem už nebyl tak nadšený. Každopádně na trojku se i tak těšim.
575399
Dlouho jsem neměl takový divný nepřijemný pocit, že nejsem doma sám.*:D* Horory moc nemusim, ale tady je třeba tvůrce pochválit.*:+* Jednička mi přišla lepší, dvojka se ubírá směrem, ze kterého jsem už nebyl tak nadšený. Každopádně na trojku se i tak těšim.
Rec1 & Rec2
0 0
reagovat
To ja zase mam Chram zkazy ze vsech dilu nejmene oblibenej...
575382
To ja zase mam Chram zkazy ze vsech dilu nejmene oblibenej...
0 0
reagovat
Po dobrý zkušenosti s minuloročným Klamačem srdcí sem si řekl, že bych mohl vyzkoušet nějaký dálší "novější" francouzský perly. A první volba padla na Vadí, nevadí link

Nebudu se tu rozepisovat proč se mi to tak moc líbilo. Stačí, když napíšu Marion Cotillard a eat me. Pro mě na úrovni Amélie. Další na řadě je Erasmus...
575379
Po dobrý zkušenosti s minuloročným Klamačem srdcí sem si řekl, že bych mohl vyzkoušet nějaký dálší "novější" francouzský perly. A první volba padla na Vadí, nevadí http://www.csfd.cz/film/137603-vadi-nevadi/videa/ Nebudu se tu rozepisovat proč se mi to tak moc líbilo. Stačí, když napíšu Marion Cotillard a eat me. Pro mě na úrovni Amélie. Další na řadě je Erasmus...
0 0
reagovat
Ble...lichý Jonesové dobrý, sudý špatný.
575373
Ble...lichý Jonesové dobrý, sudý špatný.
0 0
reagovat
Ano, Indiana Jones a Chrám zkázy je geniální brakový film v tom njlepším slova smyslu. Vlastně ani nechápu, jak Spielbergovi mohlo projít to srdce a mít za to PG-13. :D
575370
Ano, Indiana Jones a Chrám zkázy je geniální brakový film v tom njlepším slova smyslu. Vlastně ani nechápu, jak Spielbergovi mohlo projít to srdce a mít za to PG-13. *:D*
0 0
reagovat
Jo! U mě úplně to samý :+
575369
Jo! U mě úplně to samý *:+*
0 0
reagovat
jojo, Chrám zkázy mám z Jonesovské série určitě NEJRADĚJI... Klidně si dál baštěte Archu i Křížovou výpravu, ale vynikající a vyvážený mix humoru, akce, mravoučných kázání a napětí mě baví pořád nejvíc... Jen ten čínský (snad to teda byl čínský, dnes, kdy to zjevně běželo v TV, jsem to neviděl) spratek mi trochu pije krev a překvapivě o něco víc v originále, kdy jeho dabing tupil trochu hrany jeho protivného charakteru, pokud si pamatuji dobře...
575368
jojo, Chrám zkázy mám z Jonesovské série určitě NEJRADĚJI... Klidně si dál baštěte Archu i Křížovou výpravu, ale vynikající a vyvážený mix humoru, akce, mravoučných kázání a napětí mě baví pořád nejvíc... Jen ten čínský (snad to teda byl čínský, dnes, kdy to zjevně běželo v TV, jsem to neviděl) spratek mi trochu pije krev a překvapivě o něco víc v originále, kdy jeho dabing tupil trochu hrany jeho protivného charakteru, pokud si pamatuji dobře...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se